Widok

CZERWCOWE MAMUSIE 2010 -#24

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kolejny wątek ;-)
zapraszam :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
okruszek..zostaw ten wózek...kolor to rzecz drugorzędna, najważniejsza jest zawartość ;)
Hej :)
No to ja wstalam jako druga po okruszku :) Ale Wy pozostałe śpijcie póki wam wygodnie :P

Dziewczyny czy to oznczenie łożyska na usg ma akiś symbol, czy lekarz Wam dopisywał I g albo II G??

Okruszku zgodzę sie z wiper:) Kolor nie jest najważniejszy obyś była zadowolona z funkcyjności wózeczka:)

Dzis musze sie wybrac do dermatologa a kontrolę ;/ a tu aka pogoda, nawet nie mam co ubrac by nie zmoknąć ;> Kurtki żadn na mnie nie wchodzą;/ och.... Parasol nie iwme czy wystarczy... oj kalosze juz w piwnicy wyladowaly ale chyba musze je stamtąd przyniesc bo caly maj ma taki byc ;/
Piękna jesień tej wiosny ;/
Aha....

mammamia ja bardzo cię przepraszam, ale patrzac na Twój suwaczek zasugerowalam się ze do porodu zostało Ci 3tyg.... a maluszek mial 2100g wiec poprostu pomylilam suwaczki - poród z urodzinami Tosi ;/ Ale ze mnie ciapa;> Jak na ten tydz ciazy to jest ok :) Zrob sobie to usg u innego lekarza dla swojego wewnetrznego spokoju, a Twój niech dalej bedzie decyzyjnym. Pomylki się zdarzają i byc moze i tu ona nastąpila ! Usiechnij się, zobaczysz wszystko bedzie dobrze :*
witam wszystkich

okruszku zdecydowanie zostaw sobie ten wózek, też mam taki, tylko kolory odwrotnie. Jeśli nie chcesz sie wkurzać, że się ciągle brudzi, to nr 3 będzie najlepszy.

dziś kolej na moją wizytę i już też nie mogę się doczekać, jak dzieciaczki rosną i w ogóle jak się mają
mimii...łożysko ma 3 stopnie dojrzałości...III stopień dojrzałości łożyska to już końcówka czyli 38-40 tydzień

ja np. poprzednio miałam w 40 tc ciąży II stopień dojrzałości łożyska
a teraz tzn 2 tyg. temu cały czas I stopień
ja wstałam ponownie :)

oki, to postanowione-bedziemy jezdzic nr 3 :)
dzięki za rady!!!

teraz czas chyba na sniadanie :)
ja mam napisane w opisie usg ze łożysko ma IIst. dojrzałości.
My już od szóstej na nogach. Dziwna rzecz sie zdarzyła, bo złapał mnie i męża skurcz w łydce w tym samym dokładnie momencie, właśnie o szóstej rano, obydwoje aż krzyczeliśmy z bólu a jednocześnie chciało nam sie śmiać. Wiecie moze co jest dobre na skurcze łydek?
magnez z wit.B6
ja jem i nie mam żadnych skurczy ;)
No ja też właśnie jem sporo tego magnezu i do tej pory nie było problemu..
dziewczęta, juz mnie drażni uruchamianie tego wątku, więc zapraszam:
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=162533&c=1&k=16

:)
Cześc Dziewczyny. Ja od samego rana dostalam cudowna wiadomosc- Maksio najprawdopodobniej jutro wyjdzie do domku!!!!!!!!! Od wczoraj lezy w zwyklym łóżeczku i nic sie nie dzieje:) Ja juz dzisiaj lepiej sie czuje, antybiotyk zaczął dzialac, powoli wstaje, od wczoraj nie byłam u Maksia bo nie bylam w stanie. Coraz czesciej myslimy o tym ze swissmed nie byl idealny... No trudno, czasu nie cofniemy.

Trzymajcie sie Dziewczyny- dbajcie o brzuszki, jeszcze tylko troszke Wam zostało i bedziemy sobie pisac o naszych skarbach:)
Gratuluje Nataluś, cudownie ,ze wreszcie będziecie razem, trzymajcie sie cieplutko.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry