Widok
haha, Iza myślałam, że powiesz, że będę mogła się tam wykąpać :D
Mi to zależało bardzo na tym, żeby oddział neonatologii był. A opinii akurat na ten temat naczytałam się tylko dobrych, więc już innego szpitala nie brałam pod uwagę. Bo domyślam się, że położne nie wszystkie będą miłe i mogę nie trafić akurat na tzw. "dobrą" zmianę.. no nic, zobaczymy
Mi to zależało bardzo na tym, żeby oddział neonatologii był. A opinii akurat na ten temat naczytałam się tylko dobrych, więc już innego szpitala nie brałam pod uwagę. Bo domyślam się, że położne nie wszystkie będą miłe i mogę nie trafić akurat na tzw. "dobrą" zmianę.. no nic, zobaczymy
jak chcesz to jestem ja: http://nasza-klasa.pl/profile/6525569
inka.ja jesli chcesz to wysyłam linka do mojego profilu na NK :) Choć z ryjka się poznamy;)
http://nasza-klasa.pl/profile/19227373
http://nasza-klasa.pl/profile/19227373
Znowu się nastałam na poczcie, były tylko 3 osoby przede mną, wszyscy po odbiór poleconego i żadnego nie mogła babeczka odnaleźć. Tyle lat poczta funkcjonuje a nie mogą sobie systemu sortowania przesyłek usprawnić.
Jak tak stoję długo to mi spada ciśnienie i robi mi się słabo, ale na szczęście moja ukochana córeczka ciągle mi je podnosiła włażąc wszędzie i rozwalając ulotki :)
Jak tak stoję długo to mi spada ciśnienie i robi mi się słabo, ale na szczęście moja ukochana córeczka ciągle mi je podnosiła włażąc wszędzie i rozwalając ulotki :)
Nataluś, masz super chłopczyka, tak jak Daria pisała - ja też wyobrażałam go sobie jak chucherko a on takie piękne kolory ma... i te usta!!! Zdrówka dla niego i dla Ciebie, dużo stresu Cię spotkało, ale nie padło na słabego, prawda? :)
Tak sobie próbuję wyobrazić, że opowiadam obcym ludziom, w tym facetom, o swoich wloskach łonowych albo o śluzie... Nie, żebym była wstydliwa, ale chyba bym się sama z siebie poryła ze śmiechu :P
Jolla, weszłam sobie wczesniej na NK i patrze co to, jakaś Jola mnie zaprasza a ja jej nie kojarze i siedzę i myslę, zachodzę w głowę gdzie mogłyśmy się poznać! Zamiast od razu zajrzeć na forum heh..
Ale skąd wiedziałaś, że ja to ja? :)
A dziewczyny, rozmawiałam dziś bardzo długo z lekarką pewną, też świeżą mamą i o szpitalach mi wiele zdradziła. O lekarzach jacy tam pracują i personelu. Nie będę może pisac o tych szpitalach z jej czarnej listy, bo może nie chcecie, ale jesli chodzi o to co by poleciła z czystym sumieniem to Zaspę. Nie była to żadna agitacja bo ona tam nie pracuje, po prostu sczerze mówiła, że gdyby jej córka miała rodzić to tylko tam by ją zawiozła. I pod wzgędem lekarzy, i pielęgniarek, i czystości a o opiece neonatologicznej nie wspomnę.
Tak sobie próbuję wyobrazić, że opowiadam obcym ludziom, w tym facetom, o swoich wloskach łonowych albo o śluzie... Nie, żebym była wstydliwa, ale chyba bym się sama z siebie poryła ze śmiechu :P
Jolla, weszłam sobie wczesniej na NK i patrze co to, jakaś Jola mnie zaprasza a ja jej nie kojarze i siedzę i myslę, zachodzę w głowę gdzie mogłyśmy się poznać! Zamiast od razu zajrzeć na forum heh..
Ale skąd wiedziałaś, że ja to ja? :)
A dziewczyny, rozmawiałam dziś bardzo długo z lekarką pewną, też świeżą mamą i o szpitalach mi wiele zdradziła. O lekarzach jacy tam pracują i personelu. Nie będę może pisac o tych szpitalach z jej czarnej listy, bo może nie chcecie, ale jesli chodzi o to co by poleciła z czystym sumieniem to Zaspę. Nie była to żadna agitacja bo ona tam nie pracuje, po prostu sczerze mówiła, że gdyby jej córka miała rodzić to tylko tam by ją zawiozła. I pod wzgędem lekarzy, i pielęgniarek, i czystości a o opiece neonatologicznej nie wspomnę.
Uaktualniam listę;)
18.05 - Mimii ~ chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola (Zaspa)
30.05 - wiper ~ chłopczyk Marcin/Marcel? (Gliwice)
31.05 - aniami ~ chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82 ~ chłopak Hubert
04.06 - sylver ~ dziewczynka Anna/Zaspa
4/6.06 - 3oko ~ chłopczyk (Redłowo)
06.06 - kamila101 ~ chłopczyk Oliwier ~ Zaspa
07.06 - Aniouka ~ dziewczynka Zuzia (Zaspa)
07.06 - Daria_982 ~ dziewczynka Magdalenka (Redłowo)
10.06 - goniau
11.06 - dorcis - dwojaczki :) dziewczynka -Weronika, chłopczyk-Wojtuś
12.06 - inka.ja ~ dziewczynka - Zosia :)
7/13.06 - IG-Redłowo
16.06 - czerwcoweczka
16.06 - bauaganiarka ~ dziewczynka Martynka
17.06 - kamyk ~ chłopczyk Karol
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania (Kliniczna)
22.06 - mammamia ~ dziewczynka - Gabrysia :)
21/24.06 - Myszka ~ dziewczynka
25.06 - grab85 ~ dwojaczki :) dziewczynka Martynka i chłopczyk Kacperek
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś - dziewczynka ~ Wiktoria
28.06 - magda81 - dziewczynka Liwia lub Oliwia (Szpital Wojewódzki)
28.06 - perła ~ chłopczyk
29.06 - lestek ~ chłopiec
29.06 - aniuko ~ dziewczynka Alicja (Szpital Wojewódzki Gdańsk)
30.06 - jolla ~ chłopczyk Marcin (Szpital Redłowo)
30.06 - baskasl ~ chłopczyk (Redłowo)
01.07 - cecha ~ chłopczyk
Z nami już na świecie:) :
Nataluś- chłopczyk Maksymilian, 2970g, 52cm, swissmed.
18.05 - Mimii ~ chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola (Zaspa)
30.05 - wiper ~ chłopczyk Marcin/Marcel? (Gliwice)
31.05 - aniami ~ chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82 ~ chłopak Hubert
04.06 - sylver ~ dziewczynka Anna/Zaspa
4/6.06 - 3oko ~ chłopczyk (Redłowo)
06.06 - kamila101 ~ chłopczyk Oliwier ~ Zaspa
07.06 - Aniouka ~ dziewczynka Zuzia (Zaspa)
07.06 - Daria_982 ~ dziewczynka Magdalenka (Redłowo)
10.06 - goniau
11.06 - dorcis - dwojaczki :) dziewczynka -Weronika, chłopczyk-Wojtuś
12.06 - inka.ja ~ dziewczynka - Zosia :)
7/13.06 - IG-Redłowo
16.06 - czerwcoweczka
16.06 - bauaganiarka ~ dziewczynka Martynka
17.06 - kamyk ~ chłopczyk Karol
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania (Kliniczna)
22.06 - mammamia ~ dziewczynka - Gabrysia :)
21/24.06 - Myszka ~ dziewczynka
25.06 - grab85 ~ dwojaczki :) dziewczynka Martynka i chłopczyk Kacperek
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś - dziewczynka ~ Wiktoria
28.06 - magda81 - dziewczynka Liwia lub Oliwia (Szpital Wojewódzki)
28.06 - perła ~ chłopczyk
29.06 - lestek ~ chłopiec
29.06 - aniuko ~ dziewczynka Alicja (Szpital Wojewódzki Gdańsk)
30.06 - jolla ~ chłopczyk Marcin (Szpital Redłowo)
30.06 - baskasl ~ chłopczyk (Redłowo)
01.07 - cecha ~ chłopczyk
Z nami już na świecie:) :
Nataluś- chłopczyk Maksymilian, 2970g, 52cm, swissmed.
dzisiaj spotkał mnie miły przywilej ciężarnej. Tyle żeśmy o tym pisały i w końcu mnie to spotkało. Stojąc w kolejce w aptece, wszyscy oczywiście udawali że nie widzą, ale za to farmaceuta poprosił mnie jako pierwszą, a jeden źle usłyszał i się pchał przede mnie, ale miał pecha ;) trochę zrobiło mi się głupio, ale te dłuugie kolejki już naprawdę nie są przyjemne.
Cały czas trzymam kciuki za Nataluś
Nas na naukach o śluzie uczył facet!! ja i tak tego nigdy nie mogłam pojąć
Cały czas trzymam kciuki za Nataluś
Nas na naukach o śluzie uczył facet!! ja i tak tego nigdy nie mogłam pojąć