Widok
CZERWCOWE MAMUSIE CZ.20!!!
pozwoliłam sobie ;-)
05.05 - Nataluś ~ chłopczyk Maksymilian(Swissmed)
18.05 - Mimii ~ chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola (Zaspa)
30.05 - wiper ~ chłopczyk Marcin/Marcel? (Gliwice)
31.05 - aniami ~ chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82 ~ chłopak Hubert
04.06 - sylver ~ dziewczynka Anna/Zaspa
4/6.06 - 3oko ~ chłopczyk (Redłowo)
06.06 - kamila101 ~ chłopczyk Oliwier ~ Zaspa
07.06 - Aniouka ~ dziewczynka Zuzia (Zaspa)
07.06 - Daria_982 ~ mała zagadeczka (Redłowo)
10.06 - goniau
11.06 - dorcis - dwojaczki :) dziewczynka -Weronika, chłopczyk- Staś/Wojtuś (Wejherowo)
12.06 - inka.ja ~ dziewczynka - Zosia :)
12/13.06 - IG
16.06 - czerwcoweczka
17.06 - kamyk ~ chłopczyk Karol
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania (Zaspa albo Kliniczna)
22.06 - mammamia ~ dziewczynka - Gabrysia :)
21/24.06 - Myszka ~ dziewczynka
25.06 - dorciag ~ dwojaczki :)
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś - dziewczynka ~ Wiktoria
28.06 - magda81 - dziewczynka Liwia lub Oliwia (Szpital Wojewódzki)
28.06 - perła ~ chłopczyk
29.06 - lestek ~ chłopiec
29.06 - aniuko ~ dziewczynka Alicja (Szpital Wojewódzki Gdańsk)
30.06 - jolla ~ chłopczyk Marcin (Szpital Redłowo)
30.06 - baskasl ~ chłopczyk (Redłowo)
01.07 - cecha ~ chłopczyk
05.05 - Nataluś ~ chłopczyk Maksymilian(Swissmed)
18.05 - Mimii ~ chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola (Zaspa)
30.05 - wiper ~ chłopczyk Marcin/Marcel? (Gliwice)
31.05 - aniami ~ chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82 ~ chłopak Hubert
04.06 - sylver ~ dziewczynka Anna/Zaspa
4/6.06 - 3oko ~ chłopczyk (Redłowo)
06.06 - kamila101 ~ chłopczyk Oliwier ~ Zaspa
07.06 - Aniouka ~ dziewczynka Zuzia (Zaspa)
07.06 - Daria_982 ~ mała zagadeczka (Redłowo)
10.06 - goniau
11.06 - dorcis - dwojaczki :) dziewczynka -Weronika, chłopczyk- Staś/Wojtuś (Wejherowo)
12.06 - inka.ja ~ dziewczynka - Zosia :)
12/13.06 - IG
16.06 - czerwcoweczka
17.06 - kamyk ~ chłopczyk Karol
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania (Zaspa albo Kliniczna)
22.06 - mammamia ~ dziewczynka - Gabrysia :)
21/24.06 - Myszka ~ dziewczynka
25.06 - dorciag ~ dwojaczki :)
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś - dziewczynka ~ Wiktoria
28.06 - magda81 - dziewczynka Liwia lub Oliwia (Szpital Wojewódzki)
28.06 - perła ~ chłopczyk
29.06 - lestek ~ chłopiec
29.06 - aniuko ~ dziewczynka Alicja (Szpital Wojewódzki Gdańsk)
30.06 - jolla ~ chłopczyk Marcin (Szpital Redłowo)
30.06 - baskasl ~ chłopczyk (Redłowo)
01.07 - cecha ~ chłopczyk
Melduję się :)
Iza chyba my tylko nie śpimy, reszta chyba zapadła w sen zimowy :) No ale neich spią ile mogą :) My juz niestety z tymi brzucholami mamy problem ze spaniem, Ty dodatkowo swoją Latorośl do przedszkola prowadzasz:) Chociaz te kilka godz mozesz odpocząc ,co?? Ja sobie poprostu nie wyobrazam miec kinderniespodzianke w brzuskzu i starszaka;/ ach ale chyba do wszystkiego da się przyzwyczaić :)
Ale dzis pięknie.....Chyba wybiore sie na pol dnia nad morze-upoluję jakaś bezwietrzna ławeczkę i bedę się wygrzewać.
Miłęgo dzionka dla nas wszystkich :)
Iza chyba my tylko nie śpimy, reszta chyba zapadła w sen zimowy :) No ale neich spią ile mogą :) My juz niestety z tymi brzucholami mamy problem ze spaniem, Ty dodatkowo swoją Latorośl do przedszkola prowadzasz:) Chociaz te kilka godz mozesz odpocząc ,co?? Ja sobie poprostu nie wyobrazam miec kinderniespodzianke w brzuskzu i starszaka;/ ach ale chyba do wszystkiego da się przyzwyczaić :)
Ale dzis pięknie.....Chyba wybiore sie na pol dnia nad morze-upoluję jakaś bezwietrzna ławeczkę i bedę się wygrzewać.
Miłęgo dzionka dla nas wszystkich :)
Mimi oj nie da się spać, to fakt. Na szczęście młodego tatuś zawozi ale to ja musze go rano "obrobić". To dla mnie oczywistość więc jakbyś była w takiej sytuacji, to też byłoby to dla Ciebie naturalne. Obawiam się jak to będzie jak młoda juz się pojawi;-)
No i faktycznie teraz na finishu baaardzo doceniam te godziny w samotności.
Wygrzej się i za mnie!!!! Oj ale bym sie na plażę wybrała, buuuuu
No i faktycznie teraz na finishu baaardzo doceniam te godziny w samotności.
Wygrzej się i za mnie!!!! Oj ale bym sie na plażę wybrała, buuuuu
No to ja tez melduje sie w nowym wątku, zaraz lece na Grabówek na jazdy, w srode mam egzamin na prawko, pewnie obleje jak poprzednio na łuku no ale trzeba próbować.
A mi brzuch przeszkadza tylko jak mam sie przewrócic z boku na bok, wtedy strasznie mnie boli.
Dzis dodatkowo mamy impreze na mezusia urodziny, nie wiem jak sie z tym wszystkim wyrobie a później z balowaniem do rana (znając naszych znajomych), tzn z słuchaniem pijackich wywodów ;)
Pozdrawiam wszystkie brzuszki w ten słoneczny dzien!
A mi brzuch przeszkadza tylko jak mam sie przewrócic z boku na bok, wtedy strasznie mnie boli.
Dzis dodatkowo mamy impreze na mezusia urodziny, nie wiem jak sie z tym wszystkim wyrobie a później z balowaniem do rana (znając naszych znajomych), tzn z słuchaniem pijackich wywodów ;)
Pozdrawiam wszystkie brzuszki w ten słoneczny dzien!
ja już nie śpię od 6 a co! dzisiaj śniała mi się moja córeczka:) ale tak śmiesznie:) przenosiłam ją w akwarium w postaci rybki a jak brałam do karmienia to była normalna dzidzia:D hehe i się dziwiłam że ona nie płacze- przecież ryby nie mają głosu:P
wczoraj byłam w akpolu zorientować się w wyprawce, bo oprócz ubranek to nic nie mam:( ale powiem wam że akpol o wiele droższy niż allegro czy tygrysek (sklep internetowy) jak będę w tygrysku osobiście to dam znać:) Bynajmniej wiem że w Akpolu wyprawki robić nie będę:)
miłego dnia brzuchatki
wczoraj byłam w akpolu zorientować się w wyprawce, bo oprócz ubranek to nic nie mam:( ale powiem wam że akpol o wiele droższy niż allegro czy tygrysek (sklep internetowy) jak będę w tygrysku osobiście to dam znać:) Bynajmniej wiem że w Akpolu wyprawki robić nie będę:)
miłego dnia brzuchatki
Natalus trenuj ile sie da hehe. tez bym chciała ;-)
Mimii mieszkam na kokoszkach także raczej daleko. z reszta musiałabym mieszkać 10 kroków od plaży zeby samodzielnie się do niej dokulać :-)
3oko trenuj na jazdach i może jakis ludzki egzaminator sie trafi, który nie będzie maltretował ciężarówki:-)
a imprezy szczerze współczuje hehe. nie podołałabym juz
Mimii mieszkam na kokoszkach także raczej daleko. z reszta musiałabym mieszkać 10 kroków od plaży zeby samodzielnie się do niej dokulać :-)
3oko trenuj na jazdach i może jakis ludzki egzaminator sie trafi, który nie będzie maltretował ciężarówki:-)
a imprezy szczerze współczuje hehe. nie podołałabym juz
Iza, ja trafiam na miłych egzaminatorów, ale na łuku to nawet jakby chcieli mnie przepuścic to nie da rady - sama sie oblewam :)
Wogole to sa strasznie mili dla mnie po ostatniej aferze, kiedy jedna babeczka w ciązy oskarzyła ich o to ze byli chamscy i o mało z nerwów nie urodziła! wszyscy egzaminatorzy z gdańska i gdyni musieli przejsc kurs z psychologiem dotyczący miłego traktowania ludzi a szczególnie kobiet w ciąży!
Inka - Akpol rzeczywiście jest strasznie drogi, jest jeszcze hurtownia na Hutniczej - http://www.mapu.com.pl/
czy może któraś z Was tam była? my chcemy pojechać po wózek tam, bo w porównaniu z akpolem jest 200 zł tańszy
Wogole to sa strasznie mili dla mnie po ostatniej aferze, kiedy jedna babeczka w ciązy oskarzyła ich o to ze byli chamscy i o mało z nerwów nie urodziła! wszyscy egzaminatorzy z gdańska i gdyni musieli przejsc kurs z psychologiem dotyczący miłego traktowania ludzi a szczególnie kobiet w ciąży!
Inka - Akpol rzeczywiście jest strasznie drogi, jest jeszcze hurtownia na Hutniczej - http://www.mapu.com.pl/
czy może któraś z Was tam była? my chcemy pojechać po wózek tam, bo w porównaniu z akpolem jest 200 zł tańszy
Iza Kokoszki to nie koniec swiata:)niedawno tam miezkalam-prawie tam bo na Karczemkach :)Na kokoszkach moja znajoma fryzjerka mieszka jade do niej w sr :) Ja teaz na Siedlcach garuje;> i powiem szczerze,ze wolalabym chbate Karczemki-tam spokoj i cisza choc trosze nudno ,a nad morze ciut daleko:(
Ja juz nie trenuje dluuugo;> moj malż-niemałż nie chce b synek go przez przypadek ugryzl w siusiaka bo mamusia jest synka a nie tatusia;)
Ja juz nie trenuje dluuugo;> moj malż-niemałż nie chce b synek go przez przypadek ugryzl w siusiaka bo mamusia jest synka a nie tatusia;)
Iza a jakbys chciala to na Karczemkach 15.05 organizuja dziewczyny kiermasz ubranek dzieciecych, akcesoriow, wszystkiego w sumie co z ciaza, dziecmi i porodem w garazu na ul.St5orczykowej 8 o godz. 11 jakbys chciala -oczywiscie jak inne forumki tez to mozecie sie tam udac:) wiem ze dziewczyny maja i wozki i lozeczka i zabawki-wso poprostu. Ja jak nie urodze to sie wybiore:)
i bardzo dobrze, że musieli przejść kurs. egzamin to duży stres więc dodatkowo chamstwo egzaminatora jest przegięciem. szczególnie w stosunku do cięzarnych.
ja w akpolu kupowałam łożeczko, bo cena wszędzie taka sama, no i drobnicę. Ogólnie jestem fanką allegro.
a najdroższy sklep to chyba mama i ja. tam to przeginaja z cenami na maxa
ja w akpolu kupowałam łożeczko, bo cena wszędzie taka sama, no i drobnicę. Ogólnie jestem fanką allegro.
a najdroższy sklep to chyba mama i ja. tam to przeginaja z cenami na maxa
Witam w nowym wątku :)
Dajecie czadu od samego rana ;)
Nataluś, mi się zdaje że urodzisz w następnym wątku, poprzedni trwał tylko 5 dni ;)
3 oko, bede uważnie słuchać na SR, ale dzisiaj ćwiczenia. Powodzenia na egzaminach! Urodzić w trakcie egzeminu chyba nie da rady, podobno adrenalina wstrzymuje akcje porodową, także luz, hehe ;)
Dajecie czadu od samego rana ;)
Nataluś, mi się zdaje że urodzisz w następnym wątku, poprzedni trwał tylko 5 dni ;)
3 oko, bede uważnie słuchać na SR, ale dzisiaj ćwiczenia. Powodzenia na egzaminach! Urodzić w trakcie egzeminu chyba nie da rady, podobno adrenalina wstrzymuje akcje porodową, także luz, hehe ;)
Dzisiaj obudziłam się o 5 i dalej spać nie moglam, dopiero jak małż wstał do roboty to zasnęłam ;)
Brzuch mi przestał przeszkadzać, w ogóle nie zwracam na niego uwagi, ale to pewnie przez tą nogę, ona skutecznie odwraca moją uwagę od brzucha. Wczoraj oparzyłam się w palec, tak piekło wieczorem, że "zapomniałam" o nodze i elegancko zasnęłam. Chyba się zaczne samookaleczać, wole jak mnie piecze palec, hehe ;)
Brzuch mi przestał przeszkadzać, w ogóle nie zwracam na niego uwagi, ale to pewnie przez tą nogę, ona skutecznie odwraca moją uwagę od brzucha. Wczoraj oparzyłam się w palec, tak piekło wieczorem, że "zapomniałam" o nodze i elegancko zasnęłam. Chyba się zaczne samookaleczać, wole jak mnie piecze palec, hehe ;)
Witajcie mamusie :-) Długo mnie nie było, ale byłam zabiegana :-)
Póki co czuje się super, nawet śpię nieco lepiej, tylko miewam lekkie nudności czasami (dziwne, ze pod koniec, ale mój mąż wyczytał, ze tak może być ;-) i ta straszna zgaga!!!
Strasznie szybko ten czas leci, no nie??!! Mnie się nie spieszy do porodu póki co, może mi się jeszcze zmieni, ale jak na razie wolałabym żaby młody poczekał co najmniej do terminu!
Jutro mamy USG - może coś nowego ciekawego sie dowiemy o dacie porodu :-)
Pozdrawiam Was w ten cudny słoneczny dzień :-)
Póki co czuje się super, nawet śpię nieco lepiej, tylko miewam lekkie nudności czasami (dziwne, ze pod koniec, ale mój mąż wyczytał, ze tak może być ;-) i ta straszna zgaga!!!
Strasznie szybko ten czas leci, no nie??!! Mnie się nie spieszy do porodu póki co, może mi się jeszcze zmieni, ale jak na razie wolałabym żaby młody poczekał co najmniej do terminu!
Jutro mamy USG - może coś nowego ciekawego sie dowiemy o dacie porodu :-)
Pozdrawiam Was w ten cudny słoneczny dzień :-)
jeny jak ja Wam zazdroszczę tego że możecie wyjsć sobie z domku w tak piękną pogodę... :( Człowiek wcześniej nie docenia tego co ma, dopóki tego nie straci :/ W moim przypadku było to utracenie możliwości łażenia... Nie żebym się użalała, ale naprawdę mi smutno, że nie mogę wstać z wyrka i współczuje tym babkom które muszą leżeć jeszcze dłużej :(
3oko nie martw się, ja zdałam za 4 razem :) Pierwszy raz też na łuku oblałam. Potem 2razy mnie uwalili za plac manewrowy (uważam że niesłusznie :)) no a 4raz udało się :) Za czwartym razem miałam fajnego egz-taki uczciwy aż do przesady :) A zdawałam tuż przed tą aferą korupcyjną wśród egzaminatorów elbląskich :/
No i udanej imprezki :)
Też mi się Nataluś wydaje że to jeszcze nie ten wątek-za szybko one lecą :)
Heh... miłego dzionka i spacerków....
3oko nie martw się, ja zdałam za 4 razem :) Pierwszy raz też na łuku oblałam. Potem 2razy mnie uwalili za plac manewrowy (uważam że niesłusznie :)) no a 4raz udało się :) Za czwartym razem miałam fajnego egz-taki uczciwy aż do przesady :) A zdawałam tuż przed tą aferą korupcyjną wśród egzaminatorów elbląskich :/
No i udanej imprezki :)
Też mi się Nataluś wydaje że to jeszcze nie ten wątek-za szybko one lecą :)
Heh... miłego dzionka i spacerków....