Widok

CZERWCOWE MAMUSIE CZ.20!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pozwoliłam sobie ;-)
05.05 - Nataluś ~ chłopczyk Maksymilian(Swissmed)
18.05 - Mimii ~ chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola (Zaspa)
30.05 - wiper ~ chłopczyk Marcin/Marcel? (Gliwice)
31.05 - aniami ~ chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82 ~ chłopak Hubert
04.06 - sylver ~ dziewczynka Anna/Zaspa
4/6.06 - 3oko ~ chłopczyk (Redłowo)
06.06 - kamila101 ~ chłopczyk Oliwier ~ Zaspa
07.06 - Aniouka ~ dziewczynka Zuzia (Zaspa)
07.06 - Daria_982 ~ mała zagadeczka (Redłowo)
10.06 - goniau
11.06 - dorcis - dwojaczki :) dziewczynka -Weronika, chłopczyk- Staś/Wojtuś (Wejherowo)
12.06 - inka.ja ~ dziewczynka - Zosia :)
12/13.06 - IG
16.06 - czerwcoweczka
17.06 - kamyk ~ chłopczyk Karol
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania (Zaspa albo Kliniczna)
22.06 - mammamia ~ dziewczynka - Gabrysia :)
21/24.06 - Myszka ~ dziewczynka
25.06 - dorciag ~ dwojaczki :)
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś - dziewczynka ~ Wiktoria
28.06 - magda81 - dziewczynka Liwia lub Oliwia (Szpital Wojewódzki)
28.06 - perła ~ chłopczyk
29.06 - lestek ~ chłopiec
29.06 - aniuko ~ dziewczynka Alicja (Szpital Wojewódzki Gdańsk)
30.06 - jolla ~ chłopczyk Marcin (Szpital Redłowo)
30.06 - baskasl ~ chłopczyk (Redłowo)
01.07 - cecha ~ chłopczyk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Iza, ale to zazwyczaj nic nie oznacza-ta wielkość dziecka na usg...bo po pierwsze często jest to mylne, a po drugie moja mała też jest ponoć przyduża, a jest zdrowa....3mam kciuki i za Twoją wizytę!
hej
inka.ja gdzie będziesz leżec? doskonale rozumiem co czujesz. ja się dzisiaj dowiem co mnie czeka. ściskam mocno!!!!
ja z kolei 2tyg temu tak się cieszyłam, że młoda jest duża....

miłego dnia dziewczyny
Dziewczyny, znowu mnie rozbawiłyście z tym żarciem :D Ja jakbym zjadła cos po 21 to zgaga by mnie zabiła! A i tak nie mam takiego mega apetytu... Rano jakieś sniadanko-zazwyczaj ze dwie kanapki, potem owoce, potem jakies drugie śniadanie, obiado-kolacja i finito.

Zasmucił mnie tylko post Inki... ale 3mam kciuki, będzie dobrze!
inka, jeny, doskonale Cię rozumiem-ja też bardzo nie chciałam iśc do szpitala (mus to mus), ale nie było tak źle, naprawdę. Mimo iż tylko leżałam to i tak ten dzien jakoś szybko leciał... Mężuś odwiedzał mnie na chwilę, bo też biedak zalatany między pracą a remontem. Na klinicznej na patologii masz chyba nawet internet ;) W szpitalu się Wami zajmą odpowiednio i wszystko się unormuje, na pewno!!!! Bądź dobrej myśli, już tak niewiele zostało...raptem jakieś 3tyg i możesz rodzić :) 3mam kciuki!!!!!!!!!!!!
Nataluś! Za tydzień Wasz dzień!
inka.ja, zobaczysz, że będzie dobrze! musi być! jak będziesz w szpitalu zrobią Ci badania, może dadzą leki i wszystko się ułoży. tydzień do tyłu to nie jest aż tak dużo. trzymam kciuki!!!
inka.ja tą wagą dziecka się nie przejmuj, bo przecież nie są w stanie tego dokładnie określić, mi przy Patrycji ciągle mówili że dziecko małe będzie, a jak co do czego przyszło to miało 3390.
Ale z tą cukrzycą to beznadziejnie, że musisz leżeć nie dziwię się, że się załamałaś. Trzeba być jednak dobrej myśli, że szybko Cię wypuszczą.
hejka:)
ja po wczorajszej wizycie u gina załamka:(
ja już przytyłam 21 kg:( ale nie to mnie wkurza:( bo nadal mam cukier za wysoki i muszę się położyć na patologi:( muszę dzisiaj dzwonić czy jest miejsce i albo dzisiaj a najpóźniej w piątek idę leżeć:( jak by tego było mało to skutkiem ubocznym cukrzycy jest duże dziecko a u mnie mała jest za mała:( ma 1700g i już jest tydzień do tyłu a patrząc na ta cukrzyce to pewnie więcej:( ryczeć mi się chce:( zresztą pół nocy nie przespałam, bo ciągle o tym myślę:(
dbajcie o siebie ile tylko wlezie!
miłego dnia
wow Daria, to szacun :) ja dogadzam sobie jak mogę, a później płaczę, że mam gębę spuchniętą i że patrzeć na siebie nie mogę:p
mieliśmy problemy z dyskiem w kompie i już było gorąco. na szczęście udało się naprawić. chyba ze 2 godziny czytam zaległe wątki, aż mnie plecy bolą...
ja na szczęście jem jedną kolację, ale dogadzam sobie słodyczami w ciągu dnia:)
wczoraj miałam usg i okazuje się, że maluszek wciąż się nie odwrócił i nie wiem czy uda się nam go do tego przekonać. waży już 1600g i kolejny raz dr potwierdził, że jest chłopcem:-D
co do kosmetyków, to przymierzałam sie do oilatum soft, ale farmaceutka powiedziała, że lepiej nie używać jeśli nie ma problemów ze skórą. poczekam co usłyszę w SR.
dobrej nocy:)
Mi sie ostatnio apetyt uspokoił ;) Już nie jem tyle co jeszcze kilka tyg. temu, może już miejsca w brzuchu nie mam ;) Na śniadanie jogurt i jakiś owoc, coś tam słodkiego w międzyczasie, potem dopiero o 17:00-18:00 obiad i czasami coś delikatnego na wieczór.
Ja też zamierzam sama się ogolić, a z tymi pachami i nogami to fenomenalne teksty :) Co do jedzenia to jem również kilka kolacji, 3 śniadania, tylko obiad w liczbie pojedynczej. Korzystam póki mogę.
heh, ja też kilka kolacji... :p
Jeszce jedna mnie czeka przed północą - moja mama jedząca do 18 wołałaby o pomstę do nieba:)

Dobranoc szalone mamuśki!
Ale dziewczyny lecicie z tymi postami. Nie mogę nadążyć z czytaniem.

Przekichane macie z tymi choróbskami swoimi i staszaczków oby szybko minęły wszelkie dolegliwości.

My wróciliśmy wczoraj rano od teściów i dopiero dziś powoli dochodzę do siebie po 12,5 godzinnej podróży pociągiem. Całe szczęście że córka przespała większość drogi bo chyba byśmy z nią oszaleli :)

My do mycia Patrycji stosowaliśmy mydełko bobas i oliwkę Bambino. Początkowo kąpaliśmy ją w wanience, jak już siedziała to w zwykłej misce, a potem znowu wróciliśmy do wanienki.
ooo Aniouka...chociaż ktoś ma tak jak ja :)

ja zaraz bede jeść drugą kolacyjkę ;)
:))) na dobranoc?? Kochana, ja to dopiero idę do kuchni robić sobie jedną z kilku kolacji dzisiejszego wieczoru heheh
:D rozbawiłyście mnie na dobranoc :D
i paznokcie umalować hehe...
Ja tam nie wiem, już teraz nie mogę sie ogolić, a co dopiero przy skurczach, w międzyczasie by było można, ale mam prysznic, a pod prysznicem przybrać odpowiednią pozycję do golenia to nie jest prosta sprawa, hehe
to się nazywa iść na całość !!! :D:D:D
Okruszku, chyba od razu takich skurczy nie będzie, żebyś nie mogła się ogolić. Zanim przyjdą te regularne co 5 czy 10 minut to pewnie ze dwie godziny zejdą, więc jeszcze zdążysz włosy sobie wyprostować i uprasować koszulę do porodu :P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry