Widok

CZERWCOWE MAMUSIE CZ.20!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pozwoliłam sobie ;-)
05.05 - Nataluś ~ chłopczyk Maksymilian(Swissmed)
18.05 - Mimii ~ chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola (Zaspa)
30.05 - wiper ~ chłopczyk Marcin/Marcel? (Gliwice)
31.05 - aniami ~ chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82 ~ chłopak Hubert
04.06 - sylver ~ dziewczynka Anna/Zaspa
4/6.06 - 3oko ~ chłopczyk (Redłowo)
06.06 - kamila101 ~ chłopczyk Oliwier ~ Zaspa
07.06 - Aniouka ~ dziewczynka Zuzia (Zaspa)
07.06 - Daria_982 ~ mała zagadeczka (Redłowo)
10.06 - goniau
11.06 - dorcis - dwojaczki :) dziewczynka -Weronika, chłopczyk- Staś/Wojtuś (Wejherowo)
12.06 - inka.ja ~ dziewczynka - Zosia :)
12/13.06 - IG
16.06 - czerwcoweczka
17.06 - kamyk ~ chłopczyk Karol
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania (Zaspa albo Kliniczna)
22.06 - mammamia ~ dziewczynka - Gabrysia :)
21/24.06 - Myszka ~ dziewczynka
25.06 - dorciag ~ dwojaczki :)
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś - dziewczynka ~ Wiktoria
28.06 - magda81 - dziewczynka Liwia lub Oliwia (Szpital Wojewódzki)
28.06 - perła ~ chłopczyk
29.06 - lestek ~ chłopiec
29.06 - aniuko ~ dziewczynka Alicja (Szpital Wojewódzki Gdańsk)
30.06 - jolla ~ chłopczyk Marcin (Szpital Redłowo)
30.06 - baskasl ~ chłopczyk (Redłowo)
01.07 - cecha ~ chłopczyk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe a zostaw, niech maja kobity co robić ;-) a tak na poważnie to moge powiedzieć jak to jest przy cc. tak więc trzeba zgolić jakis cm od góry i tyle ich interesuje. ja co prawda szłam rodzić z patologii z nastawieniem na sn więc i tak się ogoliłam tak jak zwykle. jak szłam na operację to też sie goliłam wszędzie /tzn. pachy, nogi i boberek hehe/ i nic się nie działo. teraz tez się ogole, bo jakos tak mi głupio z krzaczorami...
Wiper super, że Miśka nie ma alergii. Mocno obciążona jest więc dlatego pytałam. u nas tylko mój tata ma alergię na pyłki a młody od poczatku na wszystko :-( boję się jak to z małą będzie.
no i wyników nie mam kurna. muszę sie uzbroić w cierpliwość...,
ja tam się ogolę :) tylko ciekawe jak to będzie golić się przy skurczach :)
a z tymi pachami to nieźle hehehehehhehehe
to się nazywa iść na całość !!! :D:D:D
Okruszku, chyba od razu takich skurczy nie będzie, żebyś nie mogła się ogolić. Zanim przyjdą te regularne co 5 czy 10 minut to pewnie ze dwie godziny zejdą, więc jeszcze zdążysz włosy sobie wyprostować i uprasować koszulę do porodu :P
Ja tam nie wiem, już teraz nie mogę sie ogolić, a co dopiero przy skurczach, w międzyczasie by było można, ale mam prysznic, a pod prysznicem przybrać odpowiednią pozycję do golenia to nie jest prosta sprawa, hehe
i paznokcie umalować hehe...
:D rozbawiłyście mnie na dobranoc :D
:))) na dobranoc?? Kochana, ja to dopiero idę do kuchni robić sobie jedną z kilku kolacji dzisiejszego wieczoru heheh
ooo Aniouka...chociaż ktoś ma tak jak ja :)

ja zaraz bede jeść drugą kolacyjkę ;)
Ale dziewczyny lecicie z tymi postami. Nie mogę nadążyć z czytaniem.

Przekichane macie z tymi choróbskami swoimi i staszaczków oby szybko minęły wszelkie dolegliwości.

My wróciliśmy wczoraj rano od teściów i dopiero dziś powoli dochodzę do siebie po 12,5 godzinnej podróży pociągiem. Całe szczęście że córka przespała większość drogi bo chyba byśmy z nią oszaleli :)

My do mycia Patrycji stosowaliśmy mydełko bobas i oliwkę Bambino. Początkowo kąpaliśmy ją w wanience, jak już siedziała to w zwykłej misce, a potem znowu wróciliśmy do wanienki.
heh, ja też kilka kolacji... :p
Jeszce jedna mnie czeka przed północą - moja mama jedząca do 18 wołałaby o pomstę do nieba:)

Dobranoc szalone mamuśki!
Ja też zamierzam sama się ogolić, a z tymi pachami i nogami to fenomenalne teksty :) Co do jedzenia to jem również kilka kolacji, 3 śniadania, tylko obiad w liczbie pojedynczej. Korzystam póki mogę.
Mi sie ostatnio apetyt uspokoił ;) Już nie jem tyle co jeszcze kilka tyg. temu, może już miejsca w brzuchu nie mam ;) Na śniadanie jogurt i jakiś owoc, coś tam słodkiego w międzyczasie, potem dopiero o 17:00-18:00 obiad i czasami coś delikatnego na wieczór.
mieliśmy problemy z dyskiem w kompie i już było gorąco. na szczęście udało się naprawić. chyba ze 2 godziny czytam zaległe wątki, aż mnie plecy bolą...
ja na szczęście jem jedną kolację, ale dogadzam sobie słodyczami w ciągu dnia:)
wczoraj miałam usg i okazuje się, że maluszek wciąż się nie odwrócił i nie wiem czy uda się nam go do tego przekonać. waży już 1600g i kolejny raz dr potwierdził, że jest chłopcem:-D
co do kosmetyków, to przymierzałam sie do oilatum soft, ale farmaceutka powiedziała, że lepiej nie używać jeśli nie ma problemów ze skórą. poczekam co usłyszę w SR.
dobrej nocy:)
wow Daria, to szacun :) ja dogadzam sobie jak mogę, a później płaczę, że mam gębę spuchniętą i że patrzeć na siebie nie mogę:p
hejka:)
ja po wczorajszej wizycie u gina załamka:(
ja już przytyłam 21 kg:( ale nie to mnie wkurza:( bo nadal mam cukier za wysoki i muszę się położyć na patologi:( muszę dzisiaj dzwonić czy jest miejsce i albo dzisiaj a najpóźniej w piątek idę leżeć:( jak by tego było mało to skutkiem ubocznym cukrzycy jest duże dziecko a u mnie mała jest za mała:( ma 1700g i już jest tydzień do tyłu a patrząc na ta cukrzyce to pewnie więcej:( ryczeć mi się chce:( zresztą pół nocy nie przespałam, bo ciągle o tym myślę:(
dbajcie o siebie ile tylko wlezie!
miłego dnia
inka.ja tą wagą dziecka się nie przejmuj, bo przecież nie są w stanie tego dokładnie określić, mi przy Patrycji ciągle mówili że dziecko małe będzie, a jak co do czego przyszło to miało 3390.
Ale z tą cukrzycą to beznadziejnie, że musisz leżeć nie dziwię się, że się załamałaś. Trzeba być jednak dobrej myśli, że szybko Cię wypuszczą.
inka.ja, zobaczysz, że będzie dobrze! musi być! jak będziesz w szpitalu zrobią Ci badania, może dadzą leki i wszystko się ułoży. tydzień do tyłu to nie jest aż tak dużo. trzymam kciuki!!!
Nataluś! Za tydzień Wasz dzień!
inka, jeny, doskonale Cię rozumiem-ja też bardzo nie chciałam iśc do szpitala (mus to mus), ale nie było tak źle, naprawdę. Mimo iż tylko leżałam to i tak ten dzien jakoś szybko leciał... Mężuś odwiedzał mnie na chwilę, bo też biedak zalatany między pracą a remontem. Na klinicznej na patologii masz chyba nawet internet ;) W szpitalu się Wami zajmą odpowiednio i wszystko się unormuje, na pewno!!!! Bądź dobrej myśli, już tak niewiele zostało...raptem jakieś 3tyg i możesz rodzić :) 3mam kciuki!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry