Widok

@--/-- CZERWCOWE MAMY I MALUSZKI 2008 --/--@

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
PEWNIE I TAK W WEEKEND BĘDZIE PUSTO ...
NO ALE ZAŁOŻYŁAM NAM NOWIUSI WĄTECZEK :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ja podbije nam wateczek:)
czekamy na przyjaciol i tak zajrzalam:)
O i już nówka? :)
Sobota pod znakiem pracy! Muszę jeszcze doczytać ostatni wątek, zanim przepadnie na amen :)
sobota i cisza - tatusiowie w domu, to nie ma czasu odpalic kompa :)- korzystam z chwili wolego podczas kapieli malego i podbijam.
:)
no właśnie weekendowo w wątku :)
a Ty MAja bidulo masz pewnie zaległości :/
hej,
my w dalszym ciągu walczymy z plamkami na skorze,dzisiaj 3 dzień;)
już nie są tak czerwone,trochę zbladły,ale jakiejś rewelacyjnej poprawy nie widzę.
mała zaczęła wysoko podnosić się na rączkach i cofać do tyłu,śmiesznie to wygląda:)
wczoraj mieliśmy wizytę teściów.babcia bawiła się z julką,ukrywała się przed nią za drzwiami, a mała śmiała się jak nigdy,zresztą my razem z nią:)))
mmadlen napisalam maila:)
nasz tatus wybral sie na przejazdzke do norauto:)niech sobie pooglada gadzety, hehe a my zaraz na spacerek pojdziemy:)
A my dzisiaj po pierwszym basenie. Dziewczyny, mówię Wam, to ekstra pomysł, jeśli dziecko lubi wodę. Mały śmiał się, chlapał, piszczał. W ogóle nie przeszkadzało mu to, że co chwila opijał się wody i krztusił. Jak rybka :) Jak macie okazję, to naprawdę polecam. Świetna zabawa !
No ładnie, co ja tu widzę dziewczyny??? Na dwa fronty jedziecie? hehe... Od pol roku chyba na te forum nie zaglądam!
no Paulka Marciolek tak robiła chyba pod koniec listopada, to może miesiąc albo krócej i będzie raczkować :) na początku grudnia to raczkowała do tyłu hehe mam nadzieje, że szybko pokonacie plamki !!

Ala zaraz zerknę :D

no my chyba pójdziemy z Marcią na basen za 3-4 tygodnie :) ona uwielbia się kąpać, może też spodoba się jej basenik :D

dziś nawiedziłysmy drugi dzień z rzędu teściów... Marcia była grzeczniutka jak nigdy :) ale kurcze przed snem wypiła tylko 110 mleczka... aż się boję nocki !!

hehe Zuzka widzisz ciągniemy na dwa fronty ;) dwulicowe jesteśmy hehee bo tu kobitki pozostawały i z nimi tu plotkujemy hehe
hm,a o jakim 2 forum mówicie?:)
a ja jakis czas nie pisalam na drugim forum i juz nie moglam sie zalogowac ponownie.......... dlatego pisze tylko tu:)
a to drugie forum jest zamknięte i nie ma jakiś "nieproszonych i niezidentyfikowanych" ludków siejących ferment ;)

Alicja właśnie dlatego pewnie konto zostało usunięte, bo co jakiś czas czytacze są usuwani, albo osoby które się dłuuugo nie udzielają
napisałam maila :D:D:D

a co macie ochotę na poklikanie tam ?
rozumiem.a czym się różni od tego?
Heh! Ale Zuzka nas ścignęła :)
Super, że basen tak przypadł maluchom do gustu :) Nie wiem, czy Kuba też by go polubił. Ostatnio chlapał się w wnience i opił się wody. Śmiesznie to wyglądało, ale... on się przestraszył i płakał :) Pewnie musiałby potrenować, zanim wszedłby do wielkiej wody :)
Jutro znów poniedziałek :/
Ja kiedyś miałam, ale ktoś tam próbował się dostać i okazało się, że musiał się prosić, a i tak go nie wzięli, więc zrezygnowałam :)
no Maja - < pocieszacz>:) alr tylko 5 dni i będzie znowu weekendzik !!

no jest przede wszystkim bardziej uporządkowane i bardziej "intymne" ;)
ja tam nie slyszłam o tym, żeby ktoś się prosił o "wjazd" tam ;)
To była chyba Justi30 :)
może, nie wiem ... :)

kurcze ja jakoś wieczorami zasnąć nie mogę :/ a potem mam problem z wstawaniem w nocy :/
aaaaaaaaaaaaaa
wszystkiego dobrego dla Julci :) zdrówka przede wszystkim !
kolejna 7 miesięczna pannica !!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry