Widok
hej
Paulka gdzie Ty to słońce miałaś ?! ja w redzie ani promyczka ... :(
MArciolka w ciągu dnia marudna troszku, poszłyśmy sobie na spacerek po południu, to pospała 20 min ... no i przed i po zwiedzanie, jak się obudziła, to gdała hihi i piszczała a do babki w sklepie to prawei z wózka wyszła hehe
z zasypianiem nie było problemu .. ciekawe jaka będzie dzisiejsza nocka !?
jutro mam kolędę :)
Paulka gdzie Ty to słońce miałaś ?! ja w redzie ani promyczka ... :(
MArciolka w ciągu dnia marudna troszku, poszłyśmy sobie na spacerek po południu, to pospała 20 min ... no i przed i po zwiedzanie, jak się obudziła, to gdała hihi i piszczała a do babki w sklepie to prawei z wózka wyszła hehe
z zasypianiem nie było problemu .. ciekawe jaka będzie dzisiejsza nocka !?
jutro mam kolędę :)
elo !!!!!!!!
a mnie od rana zafundowano odwyk internetowy ;P nei miałam netu .. normalnie porażka hihih
no to Maja fajnie, że Kuba w sumie tylko wodę pije :) znaczy cwaniaczy mały kolega :)
no Alicja trzymamy Cię za slowo :) no ipodawaj Nastce podawaj, się w końcu nauczy :)
a u nas nocka ... przed 22 pobudki, potem smoczkow kilka do 5 !!!! mleczko, zasypianie przez pół godzinki i do 8,30 pospała ... także ładnie, ale wykrakałam marudzenie w dzień :/
dzis okropnie ... jenka to chyba na 90% zebolki... bo co wsadzi do paszczy to ryk ! jak jej posmarowałam dziąsełka to było na chwilkę lepiej... bidulka !!
a mnie od rana zafundowano odwyk internetowy ;P nei miałam netu .. normalnie porażka hihih
no to Maja fajnie, że Kuba w sumie tylko wodę pije :) znaczy cwaniaczy mały kolega :)
no Alicja trzymamy Cię za slowo :) no ipodawaj Nastce podawaj, się w końcu nauczy :)
a u nas nocka ... przed 22 pobudki, potem smoczkow kilka do 5 !!!! mleczko, zasypianie przez pół godzinki i do 8,30 pospała ... także ładnie, ale wykrakałam marudzenie w dzień :/
dzis okropnie ... jenka to chyba na 90% zebolki... bo co wsadzi do paszczy to ryk ! jak jej posmarowałam dziąsełka to było na chwilkę lepiej... bidulka !!
hej hej
paulka tez ostatnio czytalam ze seler jest bardzo duzym alergenem... wiec moze to to, no i ten banan...
nie bede wam pisac o naszych nocach bo tylko bedziecie sie stresowac:)
wczoraj podalam pierwszy raz anastazji rosolek z kurczaka i drobinkami ryzu... ale nie podeszlo jej, chyba wciaz za duze kawalki, hmmmm maly leniuszek, nie chce sie jej gryzc pewnie:)dzis zrobimy druga probe
a jesli chodzi o spotkanko to tak tak tak:)))mmadlen tym razem bede na 100%-jesli nastka bedzie zdrowa to nic nas nie powstrzyma:)))
paulka tez ostatnio czytalam ze seler jest bardzo duzym alergenem... wiec moze to to, no i ten banan...
nie bede wam pisac o naszych nocach bo tylko bedziecie sie stresowac:)
wczoraj podalam pierwszy raz anastazji rosolek z kurczaka i drobinkami ryzu... ale nie podeszlo jej, chyba wciaz za duze kawalki, hmmmm maly leniuszek, nie chce sie jej gryzc pewnie:)dzis zrobimy druga probe
a jesli chodzi o spotkanko to tak tak tak:)))mmadlen tym razem bede na 100%-jesli nastka bedzie zdrowa to nic nas nie powstrzyma:)))
no u mnie bardzo dobrze- Pawel nie obudzil sie ani razu (dopiero na karmienie o 7) a teraz ucina sobie pierwsza drzemke.
Ja w tym czasie ide doprowadzic siebie do porzadku i zaczac przygotowywac obiad - bo dzis znajomy wpada.
Najlepsze w tym wszystkim ze dzis piatek i weekendu poczatek:)
A ciekawe jak tam Madzia i jej noc?
Milego dnia
Ja w tym czasie ide doprowadzic siebie do porzadku i zaczac przygotowywac obiad - bo dzis znajomy wpada.
Najlepsze w tym wszystkim ze dzis piatek i weekendu poczatek:)
A ciekawe jak tam Madzia i jej noc?
Milego dnia
To fakt-dobrze, że mamy siebie. Szkoda tylko, że tak rozstrzelone w przestrzeni jesteśmy, ale jak będzie cieplej, to na pewno nam się uda spotkać :)
Paulka-oby tylko o banana chodził :/ Faktycznie seler jest ślinmy alegrenem i trzeba na niego uważać.
No i jak nocki dziewczyny?
U nas ostatnio nie jest źle-2 pobudki ok. 1.30 i 4.30. Zapodajemy wodę i Kubuś dalej w kimono :)
Dziś obudził się po 6, a że ja mam trochę pracy, to zapodałam mleko i śpi dalej :)))
Paulka-oby tylko o banana chodził :/ Faktycznie seler jest ślinmy alegrenem i trzeba na niego uważać.
No i jak nocki dziewczyny?
U nas ostatnio nie jest źle-2 pobudki ok. 1.30 i 4.30. Zapodajemy wodę i Kubuś dalej w kimono :)
Dziś obudził się po 6, a że ja mam trochę pracy, to zapodałam mleko i śpi dalej :)))
gratulki dla Pawełka za pierwsze słówka :)))
Marcia jak płacze to przez płacz "mamamamama" ale pewnie nieświadomie ;)
no u nas ta maść na chwilę pomaga i sama nie wiem czy jest zafascynowana jej smakiem czy to działa ?! a może i to nie ząbki ... nie mam pojęcia !!
no Paulka ja tez nie lubie się przewracać w łóżku, bo wtedy jeszcze bardziej jestem zła, że nie mogę zasnąć i się nakręcam :/
no ale dobrze, że w ogóle trafilaś tu hehe :D
Marcia jak płacze to przez płacz "mamamamama" ale pewnie nieświadomie ;)
no u nas ta maść na chwilę pomaga i sama nie wiem czy jest zafascynowana jej smakiem czy to działa ?! a może i to nie ząbki ... nie mam pojęcia !!
no Paulka ja tez nie lubie się przewracać w łóżku, bo wtedy jeszcze bardziej jestem zła, że nie mogę zasnąć i się nakręcam :/
no ale dobrze, że w ogóle trafilaś tu hehe :D
magda- jak mojemu pierwssze zeby wychodzily to masc pomagala jednak niestety na krotko ( po posmarowaniu nagle przestawal plakac i nawet cos tam zjadl lub wypil na co przed posmarowaniem nie mial ochoty) Cierpiwosci i nocki choc troche przespanej.
Pawcio dzis przed snem 1,5h grasowal po naszym łozku- przewracal sie, gadal do siebie, smial sie, siadal to znow sie kladl- niemozliwe ile te dzieci maja energii !
Aaa - nie mowilam Wam ze pierwszy jego wyraz to BA-BA, Ba- Ba .
I caly czas go w kolko powtarza :) Jak go poprawiam Ma-Ma, Ma-Ma to sie usmiecha i.... Ba- Ba, Ba-Ba.
Babcie chodza bardzo dumne :)
Pawcio dzis przed snem 1,5h grasowal po naszym łozku- przewracal sie, gadal do siebie, smial sie, siadal to znow sie kladl- niemozliwe ile te dzieci maja energii !
Aaa - nie mowilam Wam ze pierwszy jego wyraz to BA-BA, Ba- Ba .
I caly czas go w kolko powtarza :) Jak go poprawiam Ma-Ma, Ma-Ma to sie usmiecha i.... Ba- Ba, Ba-Ba.
Babcie chodza bardzo dumne :)
n omoże uda się wcześniej ! więcej optymizmu :)))
skoro mi tak cholernie ciężko zasnąć ... :(
no ja też kurcze zawdzięczam forum mniej stresu hehe
tu się wyżalę, powiem co i jak i mi lżej :)
no ifajne jest to, że mamy dzieciaczki w tym samym wieku i wiemy co i jak każda mniej więcej przeżywa
a jeszcze z niektórymi ciąże prawie całą "przechodziłam" :)
skoro mi tak cholernie ciężko zasnąć ... :(
no ja też kurcze zawdzięczam forum mniej stresu hehe
tu się wyżalę, powiem co i jak i mi lżej :)
no ifajne jest to, że mamy dzieciaczki w tym samym wieku i wiemy co i jak każda mniej więcej przeżywa
a jeszcze z niektórymi ciąże prawie całą "przechodziłam" :)
oj bidulo ! to sie masz z Julcią :/
moja się już 2 razy budziała ... jestem przerażona ! co to bedzie w nocy !!!!!
ooo i już winowajca ! super ! a banana podajesz ze słoiczka czy surowego ? bo niby surowego można dopiero po 10 m-cu a przetworzonego ze sloiczka między 4 a 6
no trzbe kurcze czytać etykiety... :/
mam nadzieje, że to już definitywnie winowajca !
moja się już 2 razy budziała ... jestem przerażona ! co to bedzie w nocy !!!!!
ooo i już winowajca ! super ! a banana podajesz ze słoiczka czy surowego ? bo niby surowego można dopiero po 10 m-cu a przetworzonego ze sloiczka między 4 a 6
no trzbe kurcze czytać etykiety... :/
mam nadzieje, że to już definitywnie winowajca !