Widok

@--/-- CZERWCOWE MAMY I MALUSZKI 2008 --/--@

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
PEWNIE I TAK W WEEKEND BĘDZIE PUSTO ...
NO ALE ZAŁOŻYŁAM NAM NOWIUSI WĄTECZEK :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ja podbije nam wateczek:)
czekamy na przyjaciol i tak zajrzalam:)
O i już nówka? :)
Sobota pod znakiem pracy! Muszę jeszcze doczytać ostatni wątek, zanim przepadnie na amen :)
sobota i cisza - tatusiowie w domu, to nie ma czasu odpalic kompa :)- korzystam z chwili wolego podczas kapieli malego i podbijam.
:)
no właśnie weekendowo w wątku :)
a Ty MAja bidulo masz pewnie zaległości :/
hej,
my w dalszym ciągu walczymy z plamkami na skorze,dzisiaj 3 dzień;)
już nie są tak czerwone,trochę zbladły,ale jakiejś rewelacyjnej poprawy nie widzę.
mała zaczęła wysoko podnosić się na rączkach i cofać do tyłu,śmiesznie to wygląda:)
wczoraj mieliśmy wizytę teściów.babcia bawiła się z julką,ukrywała się przed nią za drzwiami, a mała śmiała się jak nigdy,zresztą my razem z nią:)))
mmadlen napisalam maila:)
nasz tatus wybral sie na przejazdzke do norauto:)niech sobie pooglada gadzety, hehe a my zaraz na spacerek pojdziemy:)
A my dzisiaj po pierwszym basenie. Dziewczyny, mówię Wam, to ekstra pomysł, jeśli dziecko lubi wodę. Mały śmiał się, chlapał, piszczał. W ogóle nie przeszkadzało mu to, że co chwila opijał się wody i krztusił. Jak rybka :) Jak macie okazję, to naprawdę polecam. Świetna zabawa !
No ładnie, co ja tu widzę dziewczyny??? Na dwa fronty jedziecie? hehe... Od pol roku chyba na te forum nie zaglądam!
no Paulka Marciolek tak robiła chyba pod koniec listopada, to może miesiąc albo krócej i będzie raczkować :) na początku grudnia to raczkowała do tyłu hehe mam nadzieje, że szybko pokonacie plamki !!

Ala zaraz zerknę :D

no my chyba pójdziemy z Marcią na basen za 3-4 tygodnie :) ona uwielbia się kąpać, może też spodoba się jej basenik :D

dziś nawiedziłysmy drugi dzień z rzędu teściów... Marcia była grzeczniutka jak nigdy :) ale kurcze przed snem wypiła tylko 110 mleczka... aż się boję nocki !!

hehe Zuzka widzisz ciągniemy na dwa fronty ;) dwulicowe jesteśmy hehee bo tu kobitki pozostawały i z nimi tu plotkujemy hehe
hm,a o jakim 2 forum mówicie?:)
a ja jakis czas nie pisalam na drugim forum i juz nie moglam sie zalogowac ponownie.......... dlatego pisze tylko tu:)
a to drugie forum jest zamknięte i nie ma jakiś "nieproszonych i niezidentyfikowanych" ludków siejących ferment ;)

Alicja właśnie dlatego pewnie konto zostało usunięte, bo co jakiś czas czytacze są usuwani, albo osoby które się dłuuugo nie udzielają
napisałam maila :D:D:D

a co macie ochotę na poklikanie tam ?
rozumiem.a czym się różni od tego?
Heh! Ale Zuzka nas ścignęła :)
Super, że basen tak przypadł maluchom do gustu :) Nie wiem, czy Kuba też by go polubił. Ostatnio chlapał się w wnience i opił się wody. Śmiesznie to wyglądało, ale... on się przestraszył i płakał :) Pewnie musiałby potrenować, zanim wszedłby do wielkiej wody :)
Jutro znów poniedziałek :/
Ja kiedyś miałam, ale ktoś tam próbował się dostać i okazało się, że musiał się prosić, a i tak go nie wzięli, więc zrezygnowałam :)
no Maja - < pocieszacz>:) alr tylko 5 dni i będzie znowu weekendzik !!

no jest przede wszystkim bardziej uporządkowane i bardziej "intymne" ;)
ja tam nie slyszłam o tym, żeby ktoś się prosił o "wjazd" tam ;)
To była chyba Justi30 :)
może, nie wiem ... :)

kurcze ja jakoś wieczorami zasnąć nie mogę :/ a potem mam problem z wstawaniem w nocy :/
aaaaaaaaaaaaaa
wszystkiego dobrego dla Julci :) zdrówka przede wszystkim !
kolejna 7 miesięczna pannica !!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry