Widok
Jesli już o filmach mowa to ja polecam Wam wszystkim "porodowy biznes" jakże ten film podnosi na duchu i przypomina nam że poród to coś wspaniałego i że same wiemy jak to zrobić najlepiej, nikt tego lepiej nie wie, choć niejednokrotnie lekarze myślą inaczej... Jak będę rodzić to na pewno przypomnę sobie to wszystko co tam było. A film ściągnełam normalnie z neta z torrentów chyba. Jakby co mogę komuś nagrać i wysłać płytkę bo trochę to się ściąga.
linka do mojego x-landera: http://allegro.pl/item834163772_x_lander_xa_08_gondola_fotelik_torba_folia_x_mug.html
To jest model z 2008 r., mam nadzieje ze w nowym roku modele z 2009 stanieją.
Dziewczyny, polecam również film instruktażowy 'Leksykon ciązy' - leci na kanale Planet, juz z 10 odcinków było i na prawde warto.
Nie pamietam w jakie dni leci ale mozna sprawdzic w programie!
To jest model z 2008 r., mam nadzieje ze w nowym roku modele z 2009 stanieją.
Dziewczyny, polecam również film instruktażowy 'Leksykon ciązy' - leci na kanale Planet, juz z 10 odcinków było i na prawde warto.
Nie pamietam w jakie dni leci ale mozna sprawdzic w programie!
Kamila101 już Ci wysyłam namiar na moją lekarz, tylko przy rejestracji powiedz że do Pani Olszewskiej bo przyjmuje też jej mąż. No chyba że Ci to nie robi. Oboje są świetni.
3oko mogłabyś podać link do tego wózeczka? I w ogóle dziewczyny wstawiajcie linki jak zobaczycie coś fajnego dla naszych maleństw, porównamy sobie i powymieniamy zdaniami na temat danego przedmiotu:)
3oko mogłabyś podać link do tego wózeczka? I w ogóle dziewczyny wstawiajcie linki jak zobaczycie coś fajnego dla naszych maleństw, porównamy sobie i powymieniamy zdaniami na temat danego przedmiotu:)
co do wózka, to juz mamy wybrany model: X-LANDER XA (ten ze skrętnymi kołami), bardziej mi sie podoba ten z 4 takimi samymi kołami, ale słyszałam ze jest mało zwrotny wiec wygrał XA.
Bedziemy kupować na allegro, w zestawie z fotelikiem, plecakiem, torbą i innymi dodatkami jest co najmniej 500zł taniej niz w sklepie.
Co do koloru to nie mam jeszcze pomysłu.
Bedziemy kupować na allegro, w zestawie z fotelikiem, plecakiem, torbą i innymi dodatkami jest co najmniej 500zł taniej niz w sklepie.
Co do koloru to nie mam jeszcze pomysłu.
hej dziewczęta, ja też bym strasznie chciała dziewuszkę :) Nawet wczoraj jak byliśmy na zakupach kupiłam śliczne różowe skarpetki :) Mam nadzieję że się przydadzą :)
ps a ten test głupi do kwadratu :D oczywiście że go zrobiłam ale na połowę pyt. nie wiedziałam co odpowiedzieć :) wyszło 65% na dziewczę.
Liluś, super że wszystko oki z dzidźką :)
ps a ten test głupi do kwadratu :D oczywiście że go zrobiłam ale na połowę pyt. nie wiedziałam co odpowiedzieć :) wyszło 65% na dziewczę.
Liluś, super że wszystko oki z dzidźką :)
Jestem po USG genetycznym. Wszystko z maluszkiem jest ok. Serduszko biło 151 razy na minutę. Płci jeszcze nie pokazał, bo spał. Ale lekarz troszeczkę go pomęczył i pomachał mi rączką. Śpioch za mamusią. Przezierność jest po środku normy i przyśpieszył ze wzrostem, teraz wg USG termin mam na 25 czerwca. Miłej nocki.