Widok

CZERWIEC 2011 CZ. II

Wesele Temat dostępny też na forum:
Panny Młode – czerwiec 2011:

03.06.2011 => aga (Agnieszka i Grzegodz)- Villa Uphangena
03.06.2011 => blondiigda ( Roma i Darek)
04.06.2011 => kopfer – sala weselna “Kania”/ zaspół Coemi/ video- Filmart/ foto- G.Laskowski Fotostan
04.06.2011 => Sasami- Hotel Amber/ Dj Gucio/ Kościół Bożego Miłosierdzia/ foto- K. Piotrowska
04.06.2011 => Celine - sala ZŁOTA RÓŻA/ orkiestra Ostry Dyżur/ foto Lupa Studio
04.06.2011 => gosiunia1108- (Małgorzata i Paweł) kościół Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Maryi Panny w Gdańsku/ wesele Gospoda Gdańska/ Fotograf Marta Streng,/ dj Karol Balicki
04.06.2011 => dziundzia
04.06.2011 => Migotka
10.06.2011 (piątek) => Aniuulka86 i Patryk - sala Filip Osłonino, Kościół Pw.Św.Krzyża w Rumi /zespół Antares
10.06.2011 => zaba_zonk – kościoł św. Bernarda w Sopocie/ wesele NaturaTour Kolibki
11.06.2011 => patusix - Restauracja Kotwica / roman's band / sharkstudio / Kościół św. Maksymiliana w Gdyni godzina 16
11.06.2011 => calibera - Sala bankietowa Lublewo/ zespół na żywo/ Kościół NMP Królowej Polski w Lublewie
11.06.2011 => manka_gdansk (Monika i Sebastian) – hotel Gniecki/ foto tandem/ DJ Radziun/ kamerzysta Langa
11.06.2011 => aanita – Dwór Magnat w Bojanie
11.06.2011 => czarownica84 – sala i kościół w Gdańsku (godz.17)
11.06.2011=> Tragus – Dwór Magnat/foto Melrose Anna Grunwald/ DJ Maciek Józefowicz
11.06.2011 => yevele
11.06.2011 => jantarka (Maria i Piotr) w kościele P. w. Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu/ wesele w Maciejce w Koleczkowie/
11.06.2011 => Oliwka2010 – kościół p.w. Podwyższenia Krzyża Św. w Rumii
11.06.2011 => tinka79 – sala Dzikie Wino/ ślub w kościele św. Józefa i Judy Tadeusza w Rumii
11.06.2011 => Agajoop - Agnieszka i Łukasz / wesele Villa Palladium/
18.06.2011 => paquerette (Kasia i Bartek) – restauracja „Pod Aniołem”/ zespół Malibu Latino/ foto naszestudio/ video antrakt.net/ Kościół p.w. Św. Judy Tadeusza w Gdańsku-Łostowicach godz.16/ dekoracja kościoła- p.Beata Dekoracje Britain
18.06.2011 => Kasia&Tomek – parafia Św. Mateusza Apostoła w Nowym Stawie
18.06.2011 => Asia&Marek – Dworek Oleńka/ foto Foto Ars/ zespół R.S.R
18.06.2011 => aurinio88 – dworek Novello w Baninie/ zespół Sami Swoi/ foto Monika Urbaniak- Sepia
18.06.2011 => Agnieszka i Karol – Zajazd Jawor w Pruszczu Gdańskim
18.06.2011 => Nefele / sala Lukullus / fotograf
18.06.2011 => izula- sala hydroinstal w Bolszewie/ zespół PULS
18.06.2011 => Kitek888 i Marcin, Kościół św.Katarzyny w Redzie godz.15, wesele "Czardasz" w Luzinie, Dj. MC Mike
18.06.2011 => olcik44- sala dzikie wino reda/ kosciol w redzie katarzyne aleksandryjskiej
18.06.2011 => ania1988 (Ania i Jacek) Kościół św.A.Boboli , wesele: Zaścianek, zespół: Jerus Band
18.06.2011 => Aga i Karol, kościół Podwyższenia Krzyża w Pruszczu Gdańskim
18.06.2011 => Kama1312, ślub w Gdyni, wesele w Dworze Kaszubskim Magnat w Bojanie, fotograf Julia Malinowska, dj, K. Kleszczynski
18.06.2011. => gosia (Gosia i Przemek)
22.06.2011 => justa1 – ślub w parafii w Chmielnie
23.06.2011 => housik- Kościół Św. Walentego/ Dworek Magnat/ zespół: Party/foto BW photography/skrzypce: Agnes/kamera prawdopodobnie videotom (jeszcze nie zamowiona)
23.06.2011 => kamilka85 (Kamila i Patryk)
24.06.2011 => karolina1982 - Pod Lipami w Łęgowie/ Allbama
25.06.2011 => iliana – ślub w Irlandii
25.06.2011 => Sussi
25.06.2011 => malgos.1985 (Gosia i Adam) – Dworek Oleńka
25.06.2011 => endżi – sala Casilla/ zespół Paradise/ foto fotogrupa
25.06.2011 => Magda - sala Kłosowo
25.06.2011 => blyskawica (Sabina i Grzegorz) – Dom Rekolekcyjny Straszyn/ zespół Rex
25.06.2011 => Agnies (Agnieszka i Bartek) – Kościół Podwyższenia Krzyża Świętego w Pruszczu Gd./sala Kania/Dj Radziun/fotograf,kamerzysta - J. Bugaryn/oprawa Mszy Św. Joanna Sobowiec-Jamioł i Piotr Jamioł
25.06.2011 => luska- (Łukasz i Paulina)- Kościół MAtki Bożej Fatimskiej Gdańsk żabianka, a wesele Rzemieślnik w Jelitkowie
25.06.2011 => Evelyn
25.06.2011 => PrzyszlaPanna – ślub w USC, wesele w Hotelu Morskim w Gdyni
25.06.2011 => oceandream
25.06.2011 => m iki - ślub w katedrze w Pelplinie godz.14, wesele Hotel Na Wzgórzu Gniew
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zazdroszcze, ja się bardzo boje, że u mnie będzie coś nie tak z zespołem :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja sie czesze na przymorzu 90 zlotych za fryzure, ale bylam juz na probnej i super sie trzymala i dobrze sie w niej czulam:)
ania1988 u nas będzie grało Malibu Latino (można ich posłuchać w soboty od 20 w Del Marze w Gdyni, ale tylko do Wielkanocy, bo wiadomo, że teraz w poście jest sezon mniej weselny. Ich a raczej połowy składu, bo zespół 4osobowy, a w Del Marze grają tylko we dwójkę, ale i tak robią wrażenie :D )

Co do czesania to do mnie do domu przyjdzie pani polecona mi przez moją makijażystkę - na próbnej jeszcze nie byłam więc się nie wypowiem jeszcze w tym temacie, ale po próbnej zapewne się pochwalę :P
mnie tez czesze moja fryzjerka :)

dziewczyny a co myslicie o poduszce na obraczki?
trzeba ja miec by to ladnie wygladalo? mi srednio sie to widzi.. :/
mi tez sie to nie podoba ;)
Mnie też się średnio podoba,ale mój chrześniak,który ma nieść obrączki,zażyczył sobie,żeby była i to w kształcie serca :)
A ja uważam, że to zależy :P mi się osobiście nawet podobają, ale akurat nie mamy żadnego dziecka, które by nam obrączki miało podawać (nikt z nas nie ma ani chrześniaka ani chrześniaczki a brać jakieś dziecko z rodziny na siłę tylko po to by ktoś niósł obrączki to bez sensu) w związku z czym zdecydowaliśmy, że u nas poduszki na obrączki nie będzie.
Prawda większość tych poduszeczek jest tandetna, ale moim zdaniem da się wśród nich znaleźć perełki, które są śliczne :)
A u mnie być może bedą poduszki. Mojego przyszłego męża będzie niósł mój chrzesniak a moja chrzesnica mojej siostry - są w tym samym wieku i bardzo ładnie razem wyglądają. A w zasadzie ten pomysł wyszedł przypadkiem bo dostałam poduszki od koleżanki więc pomylślałam , że może skorzystem :)
my tez myslimy o zaangazowaniu chrześniaka w niesie obrączek na poduszcze-ale najpierw musze ja kupic- powinna byc wieksza czy taka malutka?
Przede wszystkim to powinna być taka, żeby można było do niej przymocować obrączki bez obawy, że spadną są np. z kieszonkami na obrączki czy z pudełeczkami :)
no tak, ale wlasnie takie pudeleczko wystajace z poduchy nie bardzo mi sie podoba
amnie niesie mój 4 letni synek:) i nie wyobrażam sobie żeby tak nie było. Poza tym to już sporo pozałatwiane, aczkolwiek ciągle coś dochodzi, a czasu coraz mniej..... nie mam czasu żeby tu zaglądać niestety, a widzę że Wy ciągle w stałym kontakcie!!!!
Pozdrowienia dla wszystkich czerwcowych panien.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mnie będą normalnie na tacy położone nie będę miała żadnych poduszek przepraszam Was dziewczyny że się ostatnio przestałam udzielać na forum ale szukamy mieszkania i teraz kiedy już je znaleźliśmy mamy problem z załatwieniem kredytu i nie mam głowy do niczego :( a co do przygotowań jak na razie zostały nam jeszcze kilka zaproszeń do rozniesienia ale mówię wszystko koliduje z mieszkaniem i z tym innymi sprawami :(
Ja mam wlasnie 2 poduszki w ksztalcie seraca i na kazdej jest pudeleczko i szczerze mowia nie rzuca sie mocno w oczy :)
Mogę się Wam pochwalić :) w niedzielę w kościele w mojej parafii ogłoszono nasze zapowiedzi :) właściwie dowiedzieliśmy się po fakcie ale i tak jest mi miło :)
to jak nie te poduszeczki to w czym/na czym beda te obraczki?? :/
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie... Nie moge sie opalac bo jestem czerwona po solarium i mam jasna karnacje (lekkie piegi)... Myslalam o balsamie brazujacym aby byc lekko "musnieta sloncem" ;) Ale... Dzis jest fajna oferta na gruponie do kupienia na opalnie natryskowe, co o tym myslicie? czy ktoras z Was byla kiedys na takim opalaniu natryskowym? Poradźcie!
gosiamik ja nigdy nie byłam, ale czytałam gdzieś, że po tym zostają ślady na jasnych ubraniach - mniej więcej tak jak w przypadku samoopalacza :/ ale wiesz spróbować zawsze można, ale ja bym Ci radziła najpierw wypróbować i wtedy się decydować czy chcesz robić coś takiego tuż przed ślubem.

Co do obrączek to mogą być jeszcze na tradycyjnej tacce dostępnej u księdza albo ewentualnie tacce wg nowocześniejszej konwencji np. takiej: http://allegro.pl/tacka-na-obraczki-swarovski-slub-zobacz-film-i1520525484.html
to raczej wybiore tradycyjna...
nie bede placic kolejne 50zl za super tacke ktorej nikt nie zauwazy :)))

a co do tego opalania to chyba sobie daruje...

ps. prosze mnie wpisac na liste :D
Gosiamik na liście pojawisz się w następnej części wątku :) mam Cię już dopisaną u siebie na komputerze więc jak w tym wątku napiszemy tak pod 300 postów, bo wtedy zaczynają się wolniej otwierać to założymy nowy i tam już będziesz na liście się wyświetlać :)
do góry