Widok

CZERWIEC 2011 CZ. II

Wesele Temat dostępny też na forum:
Panny Młode – czerwiec 2011:

03.06.2011 => aga (Agnieszka i Grzegodz)- Villa Uphangena
03.06.2011 => blondiigda ( Roma i Darek)
04.06.2011 => kopfer – sala weselna “Kania”/ zaspół Coemi/ video- Filmart/ foto- G.Laskowski Fotostan
04.06.2011 => Sasami- Hotel Amber/ Dj Gucio/ Kościół Bożego Miłosierdzia/ foto- K. Piotrowska
04.06.2011 => Celine - sala ZŁOTA RÓŻA/ orkiestra Ostry Dyżur/ foto Lupa Studio
04.06.2011 => gosiunia1108- (Małgorzata i Paweł) kościół Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Maryi Panny w Gdańsku/ wesele Gospoda Gdańska/ Fotograf Marta Streng,/ dj Karol Balicki
04.06.2011 => dziundzia
04.06.2011 => Migotka
10.06.2011 (piątek) => Aniuulka86 i Patryk - sala Filip Osłonino, Kościół Pw.Św.Krzyża w Rumi /zespół Antares
10.06.2011 => zaba_zonk – kościoł św. Bernarda w Sopocie/ wesele NaturaTour Kolibki
11.06.2011 => patusix - Restauracja Kotwica / roman's band / sharkstudio / Kościół św. Maksymiliana w Gdyni godzina 16
11.06.2011 => calibera - Sala bankietowa Lublewo/ zespół na żywo/ Kościół NMP Królowej Polski w Lublewie
11.06.2011 => manka_gdansk (Monika i Sebastian) – hotel Gniecki/ foto tandem/ DJ Radziun/ kamerzysta Langa
11.06.2011 => aanita – Dwór Magnat w Bojanie
11.06.2011 => czarownica84 – sala i kościół w Gdańsku (godz.17)
11.06.2011=> Tragus – Dwór Magnat/foto Melrose Anna Grunwald/ DJ Maciek Józefowicz
11.06.2011 => yevele
11.06.2011 => jantarka (Maria i Piotr) w kościele P. w. Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu/ wesele w Maciejce w Koleczkowie/
11.06.2011 => Oliwka2010 – kościół p.w. Podwyższenia Krzyża Św. w Rumii
11.06.2011 => tinka79 – sala Dzikie Wino/ ślub w kościele św. Józefa i Judy Tadeusza w Rumii
11.06.2011 => Agajoop - Agnieszka i Łukasz / wesele Villa Palladium/
18.06.2011 => paquerette (Kasia i Bartek) – restauracja „Pod Aniołem”/ zespół Malibu Latino/ foto naszestudio/ video antrakt.net/ Kościół p.w. Św. Judy Tadeusza w Gdańsku-Łostowicach godz.16/ dekoracja kościoła- p.Beata Dekoracje Britain
18.06.2011 => Kasia&Tomek – parafia Św. Mateusza Apostoła w Nowym Stawie
18.06.2011 => Asia&Marek – Dworek Oleńka/ foto Foto Ars/ zespół R.S.R
18.06.2011 => aurinio88 – dworek Novello w Baninie/ zespół Sami Swoi/ foto Monika Urbaniak- Sepia
18.06.2011 => Agnieszka i Karol – Zajazd Jawor w Pruszczu Gdańskim
18.06.2011 => Nefele / sala Lukullus / fotograf
18.06.2011 => izula- sala hydroinstal w Bolszewie/ zespół PULS
18.06.2011 => Kitek888 i Marcin, Kościół św.Katarzyny w Redzie godz.15, wesele "Czardasz" w Luzinie, Dj. MC Mike
18.06.2011 => olcik44- sala dzikie wino reda/ kosciol w redzie katarzyne aleksandryjskiej
18.06.2011 => ania1988 (Ania i Jacek) Kościół św.A.Boboli , wesele: Zaścianek, zespół: Jerus Band
18.06.2011 => Aga i Karol, kościół Podwyższenia Krzyża w Pruszczu Gdańskim
18.06.2011 => Kama1312, ślub w Gdyni, wesele w Dworze Kaszubskim Magnat w Bojanie, fotograf Julia Malinowska, dj, K. Kleszczynski
18.06.2011. => gosia (Gosia i Przemek)
22.06.2011 => justa1 – ślub w parafii w Chmielnie
23.06.2011 => housik- Kościół Św. Walentego/ Dworek Magnat/ zespół: Party/foto BW photography/skrzypce: Agnes/kamera prawdopodobnie videotom (jeszcze nie zamowiona)
23.06.2011 => kamilka85 (Kamila i Patryk)
24.06.2011 => karolina1982 - Pod Lipami w Łęgowie/ Allbama
25.06.2011 => iliana – ślub w Irlandii
25.06.2011 => Sussi
25.06.2011 => malgos.1985 (Gosia i Adam) – Dworek Oleńka
25.06.2011 => endżi – sala Casilla/ zespół Paradise/ foto fotogrupa
25.06.2011 => Magda - sala Kłosowo
25.06.2011 => blyskawica (Sabina i Grzegorz) – Dom Rekolekcyjny Straszyn/ zespół Rex
25.06.2011 => Agnies (Agnieszka i Bartek) – Kościół Podwyższenia Krzyża Świętego w Pruszczu Gd./sala Kania/Dj Radziun/fotograf,kamerzysta - J. Bugaryn/oprawa Mszy Św. Joanna Sobowiec-Jamioł i Piotr Jamioł
25.06.2011 => luska- (Łukasz i Paulina)- Kościół MAtki Bożej Fatimskiej Gdańsk żabianka, a wesele Rzemieślnik w Jelitkowie
25.06.2011 => Evelyn
25.06.2011 => PrzyszlaPanna – ślub w USC, wesele w Hotelu Morskim w Gdyni
25.06.2011 => oceandream
25.06.2011 => m iki - ślub w katedrze w Pelplinie godz.14, wesele Hotel Na Wzgórzu Gniew
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hehe powiem Ci, że nam tez by się podróż przedślubna dla odpoczynku przydała, bo mimo iż jesteśmy tu na miejscu i sporo rzeczy już pozałatwiane to i tak masa tego została jeszcze. Nie powiem oboje już się nerwowi zrobiliśmy, ale to może dlatego, iż zaczynają nam się teraz też egzaminy itp.

Jutro odbieram moją sukienkę a w piątek zamawiamy tort tak ze ślubnych kwestii :) no i muszę się zabrać za drukowanie winietek w końcu! :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
heh
no masakra,bo ja to jeszcze wiekszosc zlaatwiam meilowo,bo nie mieszkam w Polsce.a po przyjezdzie bede tyle latac,bo to co pewnie wy juz sobie zalatwilyscie mnie dopiero czeka jak np poradnia czy usc
:(

normalnie zwariuję- powinno byc cos takiego jak podroz przedślubna by odpocząc:)
nic nie mów :) a jeszcze mój PŻ trochę zaniedbuje tą kwestię (no bo przecież tyle czasu jeszcze) i większość spraw jest na mojej głowie- logistyka najwyższych lotów ;)
HEJ DZIEWCZYNY Z 18 CZERWCA!! ZOSTAL NAM ROWNIUTKO MIESCIAC!!

czy wy tez macie mase zalatwiania-z dekoracjami,lokalem itd... ja czuje jeszcze trochę to pęknie mi żylka w mózgu hehe:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Olcik44 na pewno bedzie dobrze trzeba być dobrej mysli ;)

ewela o to super :):) Tak mało jest par co robią w piątek wesele :) :) A gdzie lecisz ? ja do Alanya do hotelu suny Hill - a Ty gdzie będziesz? Może lot bedziemy miały razem? :)

paquerette no to amsz troche czasu na sesyjke.
A tak poza tym mi dziś e mailem przesłano jak bedzie wygladać podziakowanie dla moich rodziców bo Pana młodego jeszcze nie wiem jak bedzie wygladac i jestem bardzo zadowolona - juz sie wzruszyłam a co dopiero na slubie bedzie :)
nO T OJEST WLASNIE MOJA SPRAWDZONA FRYZJERKA DO KTOREJ CHODZILAM PRZEZ PRAWIE ROK PRZED SLUBEM I U NIEJ PODCINALAM W W ZASADZIE TO OBCIELAM WLOSY BO ONA MIALA SWOJA WIZJE UCZESANIA MNIE A TU ZONK...;) NARAZIE MOEJ MAKIJAZYSTKA POLECILA MI DZIEWCZYNE 29 MA PROBNA FRYZURE I PROBNY MAKIJAZ WIEC SIE OKAZE;)
Derla z tego co widzę masz ślub tego dnia co ja;) I my też lecimy do Turcji w środę 22.06. Do jakiego hotelu lecisz?
olcik to faktycznie lipca z tą fryzjerką :/ szczególnie, że argumentuje względami "niezależnymi" od niej, ale z drugiej strony na pewno wiedziała o tym wcześniej niż teraz dopiero... (teoretycznie skoro Cię nie poinformowała to można by próbować dochodzić odszkodowania). A z ciekawości kto miał Cię czesać?
Ja niestety swojej fryzjerki nie polecę, bo mamy ślub w tym samym dniu i na dodatek ja w Gdańsku :P

Derla my wylatujemy tydzień po ślubie, ale akurat po naszym ślubie w czwartek jest Boże Ciało więc my sesje możemy zrobić w poniedziałek, wtorek albo środę - chyba ze wskazaniem na wtorek (żeby się trochę po poprawinach ogarnąć :D)
paquerette ja jadę do Turcji na 2 tygodnie :) Wylatujemy w srode po slubie - mam nadzieje ze bedzie wczesniej pogoda aby zrobic sesje jeszcze ;)

Olcik a nie masz jakiegos swojego sprawdzoego fryzjera do ktorego chodzisz tak normalnie?
wiesz troche mi trudno w to uwierzyc ze ktos zaproponowal jej swiadkowanie na miecha przed... bo skoro jest jej dobra kolezanka to musiala byc chociaz zaproszona na ten slub jako gosc wiec ten termin by jej odpadl, no ale coz nie mi to oceniac.
paquerette odmowila mi bo jej kolezanka z wawy ma tego samego dnia slub i poprosila ja o swiadkowanie tego dnia . najlepze jest to ze to ja do nie zadzwonialam zeby umowic sie na probna fryzure bo ona miala mnie czesac i malowac. Ale jej sie odwidzialao nie iwem kiedy zamierzala mi o tym powiedziec bo nie kwa[ila sie zeby do mnie zadzwonic. wiec jestem w czarnej d..pie bo nie mam fryzjerki mam makijazystke z ktora nie moge sie umowic na konkretna godzine bo wystawila mnie fryzjerka narazie Pani makijazystka jest cierpliwa i czeka wytrwale az bede mogla jej podac gdozine makijazyu ale przeciez tego dnia ona tez ma inne klientki i musi wiedziec. ja poprostu sie zalamalam. I powiem Tobie ze naprawde szukam fryzjerki ale jest ciezko o kogos dobrego na miesiac przed slubem kto w dodatku dojedzie do gdyni
Dzieki dziewczyny.. ceny tortow sowy, dekera, sa kosmiczne.. myslalam o czyms tanszym ale smacznym np kolezanka polecala mi cukiernie WZ i Jarzebinskich. Ale Jarzebinscy nie dowioza tortu tylko trzeba samemu odebrac...

Ja dzisiaj tez bylam dowiadywac sie conieo o wycieczce i zaproponowala nam pani Turcje- Marmaris- jednak nie jestesmy przekonani...
Derla jedziemy na Teneryfę :) wyjazd zarezerwowaliśmy już w listopadzie chyba a dzisiaj tylko dopłacaliśmy resztę kasy. A Wy gdzie jedziecie? :)

olcik44 a jaka fryzjerka Cię wystawiła i na jakiej podstawie odstąpiła od umowy? (wybacz prawnicze zboczenie :P)
Hej dziewczyny, juz co raz blizej my dzisiaj podpisalismy protokol. suknia i gajer wisza w szafie. i ogolem dopinamy wszystko na ostatni guzik. no oprocz tego ze wystawila mnie fryzjerka;/
paquerette az jestem ciekawa co za tort wymysliliscie :) Mi w sumie na tym szczegolnie nie zalezy wiec mi pasuje ze jest tort ;)

Ja dzis mialam probny makijaz i wytrzymal caly dzien wiec jestem zadowolone, jak dojdzie wszystko to powinno byc ladnie ;)

paquerette a gdzie jedziecie w podroz poslubna? Ja w srode robie juz wolate za podroz :)
Derla u nas problemem byłoby gdyby na sali był tort, bo mało która cukiernia gdzie pytaliśmy podjęłaby się zrobienia takiego jak sobie wymyśliliśmy :D

Zapłaciliśmy dzisiaj resztę za salę i za podróż poślubną więc znowu coś do przodu :)

no i w czwartek w końcu odbieram moją sukienkę :)))
Ja całe szczescie mam ten problem z glowy bo mam to w cenie na sale :)
gosiamik ja tez nie mam jeszcze wiazanki wybranej wiem z jakich kwiatow i jaki kolor, jak pochodzisz do kwiaciarni to Panie maja przewaznie jakies albumy mozesz poogladac i wybrac :)
My tort będziemy jakoś niedługo zamawiać w Sabince w Wejherowie - dowożą za darmo na terenie Trójmiasta. Co do smaku tortu to degustowaliśmy ciasta z Sabinki na gali ślubnej w muracie i były pycha :) smakowo myślimy o czymś w stylu orzechowo-nugatowo-czekoladowym. Wyobrażenie swojego tortu mamy już od dawna, aczkolwiek będzie nietypowy i jak wyszedł to pokażę Wam po weselu jak będę miała jakieś fotki :)
ja tez nie mam wybranego tortu wiem tylko ze chcemy by mial 3 pietra jedno pod drugim.
ale moge sie pochwalic ze po dluugich poszukiwaniach wrescie znalazlam moja suknie poprawinową:) niestety nie potrafie wstawiac fotek.
Dziewczyny niemam jeszcze wybranej WIAZANKI oraz TORTU.
Co polecacie?? Niemam juz sil ani czasu czytac tych wszystkich watkow...... Help :)
do góry