Widok

CZTERY PORY ROKU I OKOLICE;)

Cztery Pory Roku Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuje mam ktore tak samo jak ja zajmuja sie wychowywaniem dzieciatka i tak samo jak ja nie maja towarzyszki do spacerków. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Różyczko, muszę Cię zmartwić bo mięsnego jednak nie będzie :/.
NOWAK miał otworzyć, ale Sanepid miał zastrzeżenia co do lokalu.
image
image
i przeniesie sie centrum z kowal na szadolki ;p heheh, nie no Wasze Kowale to full wypas w porownaniu z nasza okolica
image
hehhe, to do gzeli na kowale trzeba bedzie przez pola chodzic ;D
no full wypas..... tiaaaaaaaaaa, i tak samo marny dojazd zkm jak do was....... ale ja nie dla sklepow sie tu wypriowadzilam a dla łak właśnie i puki co nie żałuje ;D
ja tak samo :)
image
Mam nadzieje ze za niedługi czas bedzie tramwaj na Nowej Łodzkiej a przy okazji "okrezna" linia autobusowa: Petla NŁ-Swietokrzyska/Guderskiego-Kowale-Nowy Horyzont-4Pory -Pętla, oczywiscie pod warunkiem ze dobuduja łącznik miedzy Ofiar Grudnia (NH) a Zeusa (Kowale).
Niedawno czytałem że na Ofiar Grudnia ma powstac jakies nowe osiedle (nie pamietam nazwy, bodaj Pastelowe) wiec z czasem osiedla zrosna sie pewnie w jedna calosc.
Niestety dla Kowalan oznacza to tez znacznie wiekszy ruch na Zeusa osob z NH i 4PR skrajacacych sobie droge do obwodnicy
Ja słyszałam, że to nowe osiedle ma powstać pomiędzie NH a Os.Olimp
image
image
Hej.
Wybaczcie, że się wtrące, miało mnie nie być już na CPR no ale cóż, zrządzenie losu. Póki co nadal spaceruje z synkiem mym miedzy blokami chodząc pod wiatr i z wiatrem. ;]
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bynajmniej pranie szybko schnie ;]
Ostatnio stwierdziłam, że pobyt na placu zabaw wcale nie jest taki zły, zwłaszcza, że są na nim bardzo komunikatywne mamy z dziećmi. Co prawde nie zawieram jakiś głebszych znajomości ale fajnie jest mieć z kim porozmawiać kiedy pociechy siedzą w piaskownicy. :)

Co do stokrotki, wlasnie siedzac na placu rozmawialam z jednym tatusiem ktory był z corcia, że stokrotka ma byc otwarta 21 kwietnia. Wie to bo wraz z żoną będą otwierać sklep z rzeczami dla dzieci. :)

:)
http://www.nowyhoryzont.info/data/aktualnosci/grill_zaproszenie_1.jpg ;)
image
image
Dzien dobry ;D

taki ładny dzien... Moze ktoras mialaby ochote na spacerek z dziecmi?:)

Jakby co to prosze o kontakt ;)

gg. 9118658

lub droga meilowa: aleksanramalkowska@o2.pl
aleksandramalkowska@o2.pl

zjadłam literke :)
W dalszym ciagu nie pojawila sie na forum zadna mama z tego osiedla?
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pomysł na biznes-może doradzicie:) (45 odpowiedzi)

Dziewczyny wyobraźcie sobie,że macie lokal ponad 100 metrowy za który nie płacicie czynszu i...

Jakie kolczyki???? (14 odpowiedzi)

Witam, Moja 1,5 roczna córka ma przekłute uszy ale niestety nie mogę jej dopasować kolczyków....

do góry