Widok
Jeśli Milo to były Start to bardzo blisko kolejki we Wrzeszczu.Wysiada się skm na stacji Wrzeszcz przechodzi pod tunelem nie w stronę centrum tylko w drugą ,trzeba podejśc dosłownie kilka metrów i jest basen.Ulica Waryńskiego.Ucieszyłam się,że są tam zajęcia bo mieszkam rzut beretem,muszę podejśc i się więcej dowiedzieć,najpierw spytam lekarki czy mogę.
ja bylam wczoraj u swojej ginki powiedziala mi ze najlepszy basen dla ciezarnych to ozonowany, nie poleca chlorowanych bo one sa zdrowe dla kobiet w ciazy. podobno w jakims holeku w gdyni kolo klifu jest taki basen. w przyszlym tygodniu bede dzwonic i pytac. jak cos sie dowiem dam wam znac.
ja mam duzy problem z kregoslupem i musze bo to podobno najlepsze rozwiazanie. jesli chodzi o paskudztwa to dlatego ma byc ozonowany taki basen jest czysty i bezpieczny. tak mi mówila ginka. no ale jeden problem jest - w trojmiescie jest taki basen tylko jeden:(
kurde szkoda ja mam firmowe karnet do aquaparku a tam podobno najwiecej świństwa:/
kurde najlepsze baseny sa na slowacji w popradzie. ja nie moge sie doczekac kiedy znowu tam pojedziemy po prostu bosko, rewelacja.
kurde szkoda ja mam firmowe karnet do aquaparku a tam podobno najwiecej świństwa:/
kurde najlepsze baseny sa na slowacji w popradzie. ja nie moge sie doczekac kiedy znowu tam pojedziemy po prostu bosko, rewelacja.