Widok

Centrum Medyczne PRO-FEMINA w szpitalu w wejherowie

Wejherowo Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoras z was chodzi tam do ginka na NFZ? jakie opinie? jakiego lekarza mozecie polecic?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zadna nie chodzi do gina na nfz do poradni k w szpitalu?
lekarze ktorzy tam przyjmuja:
lek. med. Aleksandra Dubaniewicz
lek. med. Agnieszka Kubicka
lek. med. Marek Żabiński
lek. med. Romuald Wajlonis
lek. med. Grzegorz Marciniak

moze do kogs chodzicie/chodzilyscie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
slyszalam tylko opinie o dubaniewicz ze dobra i wporządku...Ale nie sprawdzilam wiec zaznaczam ze to tylko zaslyszane od kilku osób
image
dzieki justi :)
Ja słyszalam dobre opinie o Wajlonisie.
dzieki aneczka
szkoda ze to tylko opinie ze slyszenia a nie z waszego doswiadczenia
halo nikt nie zna tych lekarzy? :(
rozmawialam wczoraj z kumpelą ktora jest obecnie w ciazy i chodzi do doktora Marciniaka-mówi,że lekarz super i jest bardzo zadowolona.Tylko,ze młody jest,jakies 32-33 lata:D
image
hmm dzieki justi :) dzwonilam tam i na nfz to na styczen chcieli mnie zapisac wiec troche pozno :)
na styczeń.....Hmmm....kumpela dostala sie bardzo szybko...A TY w ciązy jestes?
image
ano tak jestes:)dopiero teraz zerknelam na suwaczek hehe.jak jestes w ciazy i nie masz jeszcze lekarza to powinni szybko Cie zapisać...Naprawde dziwne ze tego nie zrobili...
image
wiesz no zaproponowali mi pierwsza wizyte platna a potem ewentualnie na nfz :) oczywiscie powiedzialam ze jestem w ciazy.
pomysle jeszcze
kurcze to chore jest co za kraj:] chociaz pamietam jak ja szukalam ginka na NFZ bedac juz w 5 tyg ciązy i tez nie chcieli mnie nigdzie przyjac.wszedzie kazali czekac po 2-3 miesiace.koszmar jakis...przeciez kobieta w ciazy powinna byc odrazu przyjeta.Ja pzrez 2 tyg wydzwanialam wszedzie gdzie sie dało i w efekcie musze chodzic cala ciaze prywatnie.wprawdzie jestem zadowolona z mojej gin bardzo ale zawsze to kasa...(w sumie nie bierze duzo bo 70 zł za wizyte plus usg na kazdej wizycie).No ale pracuje tez w szpitalu w wejherowie wlasnie wiec to tez jest plus:)
image
no wlasnie ja tez chodze prywatnie no ale szkoda mi kasy bo wolalabym ja wydac na dzieciaczka. z drugiej strony trafic na dobrego lekarza na nfz to tak jakby wygrac w totka chyba :)
i tak mysle ze bede jednak chodzic prywatnie zebym pozniej nie miala wyrzutow sumienia ze zalowalam pieniedzy
wiesz...a ja wuazam ze to czy slekarz przyjmuje prywatnie czy nie ma wplywu na to czy jest dobrym lekarzem czy złym.mozna trafic prywatnie na beznadziejnego gina a mozna trafic na NFZ na rewelacyjnego.Gdybym miala mozliwosc czyt.gdyby mnie ktokolwiek na NFZ wogole chcial przyjac jak szukalam to nie sugerowalabym sie tym czy mu płacę czy nie.to oczywiste ze wolalabym te pieniadze wydac na dziecko w inny sposób,ale niestety nasz kochany kraj nie dał mi tej możliwości po prostu.
image
JUSTI A DO JAKIEGO LEKARZA CHODZISZ??
Witaj, jak rodziłam miałam styczność z lek.med. Agnieszką Kubicką - bardzo miła i fachowa babeczka. Po mojej cesarce to ona jako jedyna przyszła mi wytłumaczyć co się stało i dlaczego miałam cesarkę (planowałam rodzić naturalnie ale nie udało się).... Jak mam kogoś polecić z tej listy to tylko ją!!
Kruuuszynaa- chodzę do Dr Delewskiej,ktora równiez ma dyzury w szpitalu w W-wie ale tylko nocne z tego co mi mówila.Tak wiec fajnie by bylo gdybym wylądowala na porodówce wlasnie w nocy:)
image
ja chodzę do dr Dubaniewicz- jest przecudowna! :) I gorąco ją polecam.
Świetna osoba, z poczuciem humoru, zawsze jestem u niej rozluźniona. Do tego widać, że jest profesjonalistką, traktuje pacjentkę indywidualnie, a nie jak numerek do "odpykania". Jest cierpliwa, odpowiada na wszystkie moje pytania, wszystko wytłumaczy. Chodzę państwowo i nie miałam żadnych problemów z dostaniem się. Co miesiąc mam termin wizyty, ale mogę też przyjść pomiędzy wizytami, gdyby coś się działo lub coś mnie niepokoiło.

W razie czego pytajcie śmiało :)
o jak fajnie! a usg tez ci robi? platne jest czy tez w ramach nfz?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie lepiej zrobić okulary? (74 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

od którego tygodnia ciąży brałyście kwas foliowy (60 odpowiedzi)

Wszędzie mówią i piszą, jak ważny jest kwas foliowy w rozwoju maleństwa i aby brać go już...

WAŻNE -- POSZUKUJĘ AUTA NA PRZEWÓZ RZECZY DO POLSKI --- !!! (14 odpowiedzi)

Witam mam nietypowe pytanie poszukujemy auta, osoby która pracuje w jakiejś firmie przewozowej...

do góry