Widok
w pruszczu (tesco) full 4, 4+, 5 2op za 90zł (wczoraj byłam)
czsami pojawiają się promocje na pampersy w rossmanie ale tylko w galerii bałtyckiej, ostatnio kupowałam tam po 44zł economy+30% ale w innych rosmanach były w normalnej cenie, jak pytałam kobite ze sklepu czemu tu nie ma tej promocji to nie wiedziała o co chodzi :)
czsami pojawiają się promocje na pampersy w rossmanie ale tylko w galerii bałtyckiej, ostatnio kupowałam tam po 44zł economy+30% ale w innych rosmanach były w normalnej cenie, jak pytałam kobite ze sklepu czemu tu nie ma tej promocji to nie wiedziała o co chodzi :)
ale te z tesco 2 paczki za 90 zl to nie są jumbo packi tylko te economy, np. rozmiar 4 to chyba 54 pieluszki w paczce. Więc żadna rewelacja, w lidlu jest podobna cena. Za to wczoraj w tesco kupiłam (jestem ze Starogardu Gdanskiego, ale promocje wszędzie te same, chociaż w gazetce nie widziałam tego) pampers premium care za 35 zł! były 3 i 4 oczywiście same 3, wygrzebałam 2 paczki 4 więcej nie było.
Ogólnie masakra z tymi cenami:/
Ogólnie masakra z tymi cenami:/
Karinkakk - WIELKIE DZIĘKI ZA INFO :)
byliśmy w GB w Rossmannie :) zapas pieluch zrobiony :) akurat na półce nie było "4" :P poszłam i zapytałam dziewczynę rozkładającą towar, czy jak nie ma na półce tzn., że w ogóle już nie ma? ;)
okazało się, że były na zapleczu, a dziewczyna dziękowała za zwrócenie uwagi o braku towaru (chyba ze 3 razy) :) od razu dołożyła na półkę :)
i jeszcze płytę z Peppą dostałam :]
byliśmy w GB w Rossmannie :) zapas pieluch zrobiony :) akurat na półce nie było "4" :P poszłam i zapytałam dziewczynę rozkładającą towar, czy jak nie ma na półce tzn., że w ogóle już nie ma? ;)
okazało się, że były na zapleczu, a dziewczyna dziękowała za zwrócenie uwagi o braku towaru (chyba ze 3 razy) :) od razu dołożyła na półkę :)
i jeszcze płytę z Peppą dostałam :]
My mamy podobne odczucia jeśli chodzi o Sleep and Play, niestety. Ostatnio się skusiliśmy - bo niby Pampersy, a jednak taniej. Tylko że ciuszki trzeba co chwilę zmieniać, nie mówiąc o tym że - podobnie - mieliśmy dwie noce z rzędu poranną pobudkę z mokrym prześcieradełkiem...
http://zuzanka-czaruje.blogspot.com