Widok

Cesarka a przeziębienie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny!! jutro mam termi porodu ze względu na wagę dziecka i moje małe gabaryty mam zapisaną cesarkę, jednak od 3 dni mam kaszel, brak goraczki,kataru tylko ten cholerny kaszel... boje sie czyto nie przeszkodzi w cc i czy zadnych powiklan nie bedzie??Poradzcie mi cos prosze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
przeszkodezic nie powinno ale po cc kaszlenie to masakra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie tak jak pisze stokrota, kaszel po cc to masakra :(
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi odeszly wody dzien po terminie i mialam CC, a bylam choira:P temp na izbie orzyjec 37,4 - kaszel, bol gardla i ucha, katar.
Nie przeszkadza, ale po CC, jak mialam odkaszlec to masakra - plakalam z bolu:( Pomagalo mi (moj sposob:P): usiasc, poduszka miedzy nogi a brzuch, bardzo silnie do siebie ja przycisnac (mi nawet maz ja pchal jak musialam kaszlec) i szybko odkaszlec. To byla masakra, a kaszlec kaszlalam czesto:( Czasem jak maz nie zdazyl mi wbic ta poduszke mocno w brzuch, a juz czyulam ze jak nie odkaszle to sie udusze(wstrzymywalam sie hehe bo tak mnie to bolalo) to mialam wrazenie jakby mi szwy pekly!:( Oczywiscie nic takiego nei ma miejsca!:)
Dasz rade!:)
image
image
ja zakrztusiłam sie w szpitalu woda, myslałam że mi szwy pójdą :)
kaszel to przeszkoda -to jednak operacja , po za tym po cesarce nie wytrzymasz z bólu jak bedziesz miała kaszel .
Ja własnie jestem tydzien po operacji ginekologicznej i jak tylko chce odkaszlnac czy kichnąc to zwijam sie z bólu

zawsze myślałam, że nie można powstrzymać kichania:) po cc przekonałam się, ze jednak można:P
imageimage
hehe, inka.ja u mnie to samo. No i też niestety zaksztusiłam się wodą :( Mogę tylko powiedzieć jedno- masakra!
u mnie na szczęście kaszlu i kichania nie było, ale miałam tak smieszna dziewczyne w sali, ze ciągle sie smiałam - to też było straszne :]
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

do góry