Widok

Chirurg dziecięcy Jarosław Wojtiuk

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie,

czy dr Wojtiuk przyjmuje gdzieś prywatnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może w szpitalu w Redłowie podadzą jakieś informacje, jeżeli zapytasz o prywatną konsultację?
Dzięki za pomysł :)
A może ktoś wie, jak to jest w Redłowie? Jest jakaś przyszpitalna poradnia chirurgii dziecięcej czy idzie się na oddział?
Nie wiem, czy jest poradnia w szpitalu. U nas wyglądało to tak:
1. Skierowanie od naszego pediatry do poradni chirurgicznej.
2. W poradni na Działkach Leśnych dostałyśmy skierowanie do Redłowa, od doktora Wesołowskiego.
3. Zabieg w Redłowie- w sumie 3 dni w szpitalu.
4. Zdjęcie szwów w poradni na Działkach.

Wszystko poszło sprawnie i dziś nie ma śladu po zabiegu.
Lilith, dzięki za odpowiedź. Ja mam skierowanie od dr Wątróbskiej-Zubrzyckiej do Oddziału Chirurgicznego, chodzi mi o to, czy jedzie się na ten oddział i umawia wizytę? Bo przecież od ręki nie przyjmą chyba? Długo czekaliście na zabieg?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zabieg miałyśmy ustalony dużo wcześniej, bo mała musiała skończyć roczek, a konsultację zaczęliśmy zanim skończyła pół roku. Trzeba pojawić się w szpitalu na izbie przyjęć chirurgii i tam wami pokierują. Z rozmów z rodzicami wynikało, że nie czeka się długo.
Bardzo dobrze wspominam traktowanie nas i kompetencje personelu w szpitalu. Wszyscy starali się delikatnie obchodzić z dzieckiem i byli wyrozumiali, choć trzeba było przestrzegać wielu zasad :)
Brakowało mi informacji o izbie przyjęć chirurgii, na stronie szpitala nie wspominają o tym, a ja nigdy nie byłam z taką sprawą w szpitalu. A to jest IP chirurgii ogólna, czy dziecięca? Możesz napisać, jaki zabieg miała Twoja córka? My mamy przepuklinę pachwinową, synek 5 lat.
Dla mnie te 3 dni to duuużo, ale co zrobić ;), w Wojewódzkim jest to ponoć chirurgia jednego dnia, ale czeka się dłużej i jakoś nie jest polecany.
Z tego, co pamiętam, to zgłosiliśmy się najpierw na ogólną- tam IP, a potem nas pokierowali już na dziecięcą.
Miałyśmy usuwanie wyrostków skórnych.
Pierwszego dnia mała przeszła sprawdzenie stanu zdrowia, spędziłyśmy razem noc (rodzice mają do dyspozycji łóżka polowe rozkładane wieczorem) Drugiego dnia rano był zabieg pod narkozą, wybudzenie i obserwacja dziecka. Trzeciego dnia rano wypis i powrót do domu. Te trzy dni to było mało, bo dzieci po poparzeniach i innych poważnych sprawach spędzają tam całe tygodnie.
Byliśmy dzisiaj, trochę dziwnie było, bo mam skierowanie od chirurga z podejrzeniem przepukliny pachwinowej, a lekarz zszedł na IP i nawet nie obejrzał synka, tylko powiedział, że na zabiegi zapisy będą pod koniec września i wtedy mam zadzwonić i się umówić.
W każdym razie, Lilith, dziękuję za pomoc :)
Byłem i nadal uznaje się za pacjenta dr Wojtiuka. Zawsze bym się do niego zgłosił po poradę. Co do poradni kiedyś była na dole przy archiwum

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

do góry