Widok

Chirurg dziecięcy - kogo polecacie ??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję dobrego chirurga dziecięcego (przyjmującego prywatnie).
Czy możecie kogoś polecić???

Z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecydowanie prof. Piotr Czauderna. Jeśli to coś pilnego do dość szybko można do niego dostać się prywatnie w Centrum Medycyny Specjalistycznej Sanitas w Gdańsku na Pilotów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pan Dr Krzysztof Lewicki, przyjmuje w przychodni przy Jagiellońskiej (NCM). Dobry, doświadczony specjalista a przy tym sympatyczny człowiek co w przypadku dzieci jest ogromnie ważne. Dla przeciwwagi ostrzegam przed dr Ziarek-Smykla, fatalny kontakt z dziećmi, zero empatii a nawet zwykłej uprzejmości.
Też dla przeciwwagi - nie polecam Lek. med. Marek Królak gbur straszny.. ja nie wiem jak tacy ludzie mogą wybierać specjalizację dziecięcą kompletnie nie czując sympatii do dzieci...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Od lat doktor Królak leczy mojego synka i muszę przyznać że dla rodziców jest strasznym gburem ale dla synka jest bardzo miły ,sympatyczny aż jestem zdziwiona, potrafi z nim nawet żartować
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co najważniejsze jest świetnym specjalistą i to się liczy a reszta się da
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam dr Marcina Łosina.
Doktor Królak rzeczywiście wylewy nie jest, w stosunku do rodziców oschły, ale zawsze uzyskiwałam dokladną odpowiedź na moje pytania. A mój synek uwielbiał go i po operacji, na obchodzie czekał na niego niecierpliwie i witał uśmiechem. Chyba dzieci inaczej go odbierają. Profesor Czauderna i dr Łosina to trochę inny typ charakteru. Wszyscy są z chirurgii w Copernicusie i wszyscy są godni polecenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry