Widok

Chrzciny - Zajazd pod olivką czy Malinowy ogród?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proszę o poradę gdzie lepiej zorganizowac chrzciny? Może ktoś był na imprezach w obydwu lokalach i ma jakies porównanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Malinowy Ogrod super- niedzielne bufety i Chrzciny- bylam juz 3 razy na imprezie- same Chrzciny- jak dla mnie super sprawa; tego drugiego nie znam
Malinowy ogrod osowa zdecydowanie. Forma niedzielnego bufetu-petarda. Bylam na takich chrzcinach dwukrotnie
Dziękuję za opinie. A byl może ktos w Malinowym ogrodzie na chrzcinach bez tego bufetu? Pytam, bo chrzciny mamy na 15ta, a z tego co widzę bufet mają do 17tej...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Malinowy Ogrod- chrzciny bez bufetu- rewelacja:)
a jak jest z dawnym Malinowym Ogrodem ktory znajdował sie w szkole muzycznej na łakowej?
Robiliśmy chrzciny dwojki dzieci i bez zadnych zastrzezen - malinowy. Pysznie, profesjonalnie i milo:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry