Widok

Chrzciny-obiad

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Znacie moze jakieś fajne miejsce żeby zorganizowac obiad z okazji chrzcin? Najlepiej w okolicach Chełmu, Oruni, Ujeściska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapraszam do Sopotu Villa Antonina .Nowa restauracja o pałacowym wnętrzu ,najwyższej jakości serwisie i smacznej kuchni o bardzo bogatych smakach.
http://www.facebook.com/VillaAntoninA
http://villaantonina.pl/
ja robiłam obiad na chrzciny w restauracji Wanoga ( ci sami właściciele Orchidei i Gryfu) przystępne ceny jedzenie pyszne. Z tym że restauracja znajduje się w chwaszczynie, ale może komuś sie ta informacja przyda
Menu ustalałam z góry z manager restauracji.
Jako pierwsze danie był rosół, na drugie danie sakwa dominikańska (śmiesznie wygląda ale bardzo smaczna) a dla dzieci filet z kurczaka z frytkami. Napoje bez ograniczeń, woda i soki w dzbankach na stole, dla każdego po lampce wina do wyboru, tort kupiłam sama, oni przygotowali pokroili i podali. Kawa i herbata dla każdego.
Jestem bardzo zadowolona bo wszyscy byli bardzo uprzejmi, pani manager cały czas chodziła i pytała czy wszystko w porządku. Jedzenie szybko podane.
Jeżeli ktoś chce obiad to polecam bardzo, nie wiem jak to jest gdy ktoś chce robić tzw "posiadówke" czyli zjeść obiad i posiedzieć do wieczora. Pewnie wyjdzie drożej bo jedzenia trzeba więcej.
My przyjechaliśmy kolo 14 i skończyliśmy o 17. Nie dlatego ze ktoś nas wypraszał tylko dlatego ze po prostu wszyscy byli zmęczeni, dzidzia przede wszystkim.
Stawka o ile pamiętam to było 60 zl. za osobę dorosłą a za dzieci było mniej, jakoś polowa z tego.
W ogóle u nas jedna osoba nie zjadła obiadu bo się źle czuła i dostałam cale dane włącznie z zupa do domu.
Hotel jest nowy i czysty tylko położenie takie sobie bo na suchannie. Ale jest duży parking wiec nie ma problemu aby pojechać samochodami.

a możesz napisać coś więcej:jakie mieliście menu,dania serwowane na półmiskach czy porcjowane?napoje bez ograniczeń?czy pamiętasz jaka była stawka za osobę dorosłą?i rozumiem,że byliście zadowoleni z jedzonka i atmosfery?:-)
Ja robiłam obiad w hotelu Amber. Bardzo mia obsługa, mieliśmy swoją osobną salę co jest fajne jak są dzieci. Mieliśmy zupkę, drugie danie, tort, kawa herbata, napoje i wino do obiadu. Gościliśmy 15 osób plus 4 dzieci. Za całość zapłaciliśmy około 950 zł.
podbijam
czy ktoś wyprawiał ostatnio chrzciny w restauracji ORZEŁ? jakie menu, cena za osobę i opinie?

a może inne lokale w okolicy ujeściska?
dzieki :)
tak, to lokal na mniejsze imprezy, ale samo miejsce urokliwe, jak zajechalismy tam pierwszy raz, to bylam w szoku, ze tak blisko glownej drogi moze byc tak cicho i pieknie :)
na pewno jest wiecej ciekawych lokali w Trojmiescie, ale tak rzadko sie z nich korzysta, ze trudno wybrac :) czesto "chrzcinowy" obiad robi sie po prostu w domu, wlasnym sumptem... my mamy blizniaki stad tyle osob, chrzestni podwojni, rdozina tez spora...
milego dnia!
piegoosek wierzymy, wierzymy haha ale tak nagle pięknie zaczęłaś o Goddingu pisać, że aż podejzanie :)

ja też uważam, że godding to swietne miejsce... gdybym miała mniejsze wesele to bym je tam wyprawiła:) powaznie to rozważałam :)

na oruni gornej pizzeria leone serwuje swietne dania i nie drogo i jest tego duzzzzzzzo ciezko zjesc he duza sala policza cie tylko za jedzenie i mozna zarezerwowac cala restauracje
a jesli mi nie wierzycie, to jestem np. na blizniakach na gazecie.pl, tam tez moja galeria z fotkami, tez z chrzcin zreszta :)
to znowu ja :)
to nie reklama dziewczyny! po prostu bylo na prawde rewelacyjnie :) co prawda prawie 3 lata temu, ale serio, mielismy tam chrzciny! nie mogllismy z mezem zdecydowac sie na lokal, mojemu m. nic nie pasowalo, dopiero jak zobaczylismy to miejsce...
chetnym moge napisac ile zaplacilismy i przeslac fotki z imprezy :)
ech.. wiem, ze to wyglada na reklame... nikt nie musi korzystac, nic z tego nie mam!!
hmmm racja :) to byłaby słaba zachęta :) nie doczytałam dokładnie :)
tak czy inaczej godding to klasa i o ile dobrze pamiętam to na weselniku miał pozytywne opinie...
Myślę, że to jednak nie reklama.
Nie sądzę, że ktoś, kto chciałby zareklamować jakieś miejsce napisałby, że nie jest w nim tanio. ;)
No wyglada na reklame... gdyby chociaż forumka była zalogowana :)))

w każdym razie Godding to lokal bliższy moim oczekiwaniom... ja chyba z tych co wolą dopłacić i mieć piękną oprawe i gwarancję jakości... a tam na dodatek piękne otoczenie, lasy i spokój...

Jesteśmy tu różne, mamy różne wyobrażenie o jakości i estetyce... no powiem szczerze... obawiałbym się zapłacić 40 zl za rozbudowany obiad... zwykly jednodaniowy obiad na mieście ( chocby w sfinksie) kosztuje czesto 30 - 40 zł... inaczej jest to po prostu w obecnych czasach nieopłacalne..
Godding jest bardzo drogi -a to na 100% reklama :)

moze kogos zainteresuje! to nie reklama!

znalazlam lokal w necie! w Sopocie niestety, dosyc daleko od Chelmu :) nie pamietam juz ceny jednostkowej, ale tanio nie bylo! lokal nazywa sie Godding, miesci sie w srodku Sopotu, ale zdala od zgielku, wrecz jakby w samym srodku lasu! latem jest tam przepikenie :) sama restaracyjka tez super, zastawa nowoczesna, oprawa rowniez, wszystko na najwyzszym poziomie! i na prawde uwierzcie, to nie reklama, po prostu mi sie bardzo podobalo, a goscie byli zachwyceni!
no to brzmi przyzwoicie ... plus za to, że soki w szkle... kartony i plastiki na stole to masakra!!!

ale robimy im tu reklamę haha gdyby tylko wiedzieli:)
ale skoro są nieźli to czemu nie :) niech im się wiedzie
Zastawa porcelanowa, stoły ładnie przystrojone, kwiaty na stole, białe obrusy, serwetki itp. Jedzenie bardzo estetycznie podane i wyglądające na talerzach. Typowo restauracyjne, nie barowe. Na stołach świece. Soki w dzbankach (żadnych kartonów)
My mieliśmy wszystko podane bardzo ładnie. Płaciliśmy 60zł za obiad a w tym
-rosół
a na drugie danie
3 rodzaje mięsa
4 surówki
ziemniaczki
kawa
( tort we własnym zakresie ) więc 60zł super cena, ale jak wspomniałam dwa lata temu, natomiast trzy lata temu płaciłam 50zł
Teraz nie mam pojęcia ile się płaci, ale polecam z czystym sumieniem tą restaurację.

Również dowiedźcie się ile kosztuje obiad w Tawernie Greckiej, bo jedzonko również pyszne

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

psi fryzjer - moze macie kogos sprawdzonego? (13 odpowiedzi)

j/w najchetniej w okolicach Żabianka, Zaspa, Przymorze, Brzeźno

do góry