Widok

Chyba zwariowałam

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem mężatką od niecałego roku, kocham męża, ale ostatnio poznałam w pracy chłopaka i po prostu jestem nim oczarowana, coś zaiskrzyło między nami, oczywiście nikomu się nie przyznałam, nawet mojej psiapsiule, no bo co mam powiedzieć... Nie mogę zrozumieć jak to się stało, że tak mnie zafascynował, do tej pory od chwili poznania męża żaden facet nie zrobił na mnie takiego wrażenia, mąż był dla mnie guru, inni faceci nie istnieli. Z M. od początku rozmawiamy tak jakbyśmy się znali od zawsze, a dopiero 2 razy rozmawialiśmy, pokrewieństwo dusz czy jak to nazwać. Już nie mogę się doczekać kiedy znów z nim porozmawiam. Przeraża mnie ta fascynacja, to nieznane mi dotąd uczucie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no proszę,tak się zdarza, a że mąż doprowadza cię do szału to pewnie teraz tak myślisz bo się zauroczyłaś,tak jak napisała koleżanka wyżej zauroczenie przeminie traktuj kolegę jak przyjaciela,a mąż zostanie i kochajcie się dalej.
pozdrawiam
tak, tak, ale to nie latwe zwłaszcza ze ostatnio mąż doprowadza mnie do szału swoim zachowaniem (co nie znaczy że go nie kocham)
Zwykłe zauroczenie jakich wiele, traktuj go jako przyjaciela i tyle.
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Ajj... nie przejmuje sie tym, to pewnie zwykle zauroczenie, ale Ci minie. Zobaczysz! ;-))) Pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry