Widok

Ciągle bym spała

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny miałyście cos takiego że wiecznie czyłyście że chce Wam się spać kompletny leń Was ogarniał nic nie chciało sie robić...dodam że od 2 miesiecy łykam Eutyrox i Dostinex...i tak troche może to wina tych leków??sama nie wiem ale nie poznaję siebie z energicznej dziewczyny zrobiłam sie totalnym ospałym leniuchem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak ja tak miałam jak byłam w ciąży hehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
NIe w ciąży nie jestem ;-) to pewne ;-)
pogoda, krotszy dzien, zimno, niskie cisnienie i nic sie nie chce, mam to samo. Polepszy sie nam na wiosne :-)
Czasem mi lepiej po herbatce z sokiem malinowym :-)
Kurcze herbatka pomoże to zaraz chyba 2 wypije bo normalnie mam tyle zajec a zero powera ;-(
ja tak mialam,body max z zen szeniem jest najlepszy,albo po prostu zen szen bez witamin tylko nie jestem pewne czy mozna go brac kiedy przyjmuje sie leki ale w sumie to ziele,ale po tym mialam takiego powera ze mogłam wszystko
Hehe ziółka są teraz w modzie zauważyłam ;-) ale przesilenie jesienne też takie coś usłyszałam od znajomej podobno coraz więcej ludzie to ma ...
ja tam w ziółka nigdy nie wierzyłam i raczej normalne witaminy wolalam brac jak cos ale znajoma mi polecila ten body max i machnelam ręką a co tam-nie zaszkodzi_zmienilam zdanie po dwóch dniach czułam sie fantastycznie,a co do przesilenia to pewnie ze wielu ludzi odczuwa zmęczenie przez to,zmiany cisnienia itd.
NO dokładnie ale wiesz warto wziąść się za siebie,ale mi nawet na to sił brak.Jestm dosyć młodą osobą jak pomyśle jaka kiedyś byłam a jaka jestm teraz to normalnie teraz ja babcia 90 letnia...
mialam dokladnie identycznie jeszcze jakies 8 miesiecy temu jak nie bylam w ciąży,28 lat a samopoczucie jak 90 to juz moja tesciowa miala wiecej energii ode mnie,nic mi sie nie chcialo,tylko spac i spac i probowalam sie wziąść za siebie i nic,w koncu se kupilam tego zen szenia i normalnie stanelam na nogi,w pare dni mieszkanie ujrzało swiatło dzienne:)
O kurcze to faktycznie zen szef dziala cuda...czlowiek mysli i sie zamartwia ze jakies chorupstwo go dopadlo a tu brak witamin...
Masz niedoczynność tarczycy? Bo w tej chorobie taki leń może ogarnąć:))Albo anemia sie kłania, albo zwyczajne jesienne smutki na które żeń-szeń jak najbardziej i spacer:))
pzdr cie domi25:))
hahah niewiem czy cuda ale naprawde stawia na nogi,miłego dnia:)
Tak tak niedoczynności za duża prolaktyna ...
jęsli chorujesz na Hashimoto i z tego powodu masz niedoczynnośc, to fakt, ze bierzesz już Eutyrox wcale nie znaczy, że twoja tarczyca się nie pogarsza
moze po prostu trzeba zrobic dodatkowe badania, może trzeba zwiększyc dawkę
chora tarczyca to zmora całego organizmu i tutaj ziółka nie bardzo pomogą
a teraz doczytałam, ze dopiero zaczęłas się leczyc
na efekty niestety trzeba troche poczekac, ale jesli w ciągu dwóch miesięcy nieiwele się zmineiło, to za mało bierzesz Eutyroxu moim zdaniem
Mam dawke 25 no dopiero musze ponowić badania żeby zobaczył endo co i jak...
zapewne zbyt mała dawka. 25mg bierze moja 14 letnia córka....i jest ok.
mila ale na poczatku bylo oki chyba...od jakiegos miesiaca jestem jak babcia ;-(
mila jesli mozesz napisz na prv a co do zeń szenia to widziałam takie musujące tez tabletki jak MG itp...może taki do picia też jest ok

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry