Widok
Ciągle bym spała
Dziewczyny miałyście cos takiego że wiecznie czyłyście że chce Wam się spać kompletny leń Was ogarniał nic nie chciało sie robić...dodam że od 2 miesiecy łykam Eutyrox i Dostinex...i tak troche może to wina tych leków??sama nie wiem ale nie poznaję siebie z energicznej dziewczyny zrobiłam sie totalnym ospałym leniuchem...
ja tam w ziółka nigdy nie wierzyłam i raczej normalne witaminy wolalam brac jak cos ale znajoma mi polecila ten body max i machnelam ręką a co tam-nie zaszkodzi_zmienilam zdanie po dwóch dniach czułam sie fantastycznie,a co do przesilenia to pewnie ze wielu ludzi odczuwa zmęczenie przez to,zmiany cisnienia itd.
mialam dokladnie identycznie jeszcze jakies 8 miesiecy temu jak nie bylam w ciąży,28 lat a samopoczucie jak 90 to juz moja tesciowa miala wiecej energii ode mnie,nic mi sie nie chcialo,tylko spac i spac i probowalam sie wziąść za siebie i nic,w koncu se kupilam tego zen szenia i normalnie stanelam na nogi,w pare dni mieszkanie ujrzało swiatło dzienne:)
jęsli chorujesz na Hashimoto i z tego powodu masz niedoczynnośc, to fakt, ze bierzesz już Eutyrox wcale nie znaczy, że twoja tarczyca się nie pogarsza
moze po prostu trzeba zrobic dodatkowe badania, może trzeba zwiększyc dawkę
chora tarczyca to zmora całego organizmu i tutaj ziółka nie bardzo pomogą
moze po prostu trzeba zrobic dodatkowe badania, może trzeba zwiększyc dawkę
chora tarczyca to zmora całego organizmu i tutaj ziółka nie bardzo pomogą