Widok

Ciało obce w oku - gdzie się udać po pomoc?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kiedys było pogotowie okulistyczne w szpitalu studenckim, ale co chwile się coś zmienia, szpital podobno przejęło UCK, czy jest tam nadal pogotowie okulistyczne? Ktoś ostatnio był i korzystał?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdynia- SOR.
ktory szpital ma okulistę na SORZE?
szpital marynarki wojennej na polanki - polecam, mnie w pół godziny obsłużyli
Piszę z doświadczenia własnego, kilkukrotnego (i nie, nie chodzi o zapalenie spojówek, ale o poważne schorzenie oczu, które co jakiś czas wymaga nagłej pomocy i to dobrego specjalisty)..idziesz na SOR (GDYNIA) i od ręki kierują Cię na oddział okulistyczny w tym szpitalu. przyjmuje Cię Pani doktor, która akurat jest na dyżurze, byłam osobiście kilka razy, również w nocy, również w weekend, nie czekałam dłużej niż pół godziny, myślę, że lekarz bardziej kompetentny niż z jakiegoś pogotowia okulistycznego, gdzie zapewne dyżury mają ledwo co kończący studia stażyści dorabiający do specjalizacji...bo zakładam, ze dobry lekarz albo pracuje w szpitalu, albo za psie pieniądze nie siedzi na pogotowiu, bo ma prywatny gabinet. hmmm...czy na tym forum, w każdym wątku musi znaleźć się ktoś kto pozjadał wszelkie rozumy, nie mając doświadczenia w danym temacie???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To nie było złośliwe pytanie, tylko nie wiedziałam, o który szpital w Gdyni chodzi.
Ostatecznie maź trafił do dawnego szpitala studenckiego, opatrzony wraca już do domu.
Za podpowiedzi dziękuję.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

do góry