Widok

Ciasta na komunię - gdzie?

Kulinaria Temat dostępny też na forum:
Polećcie proszę cukiernię (lub prywatną osobę) która upiecze mi w Gdańsku smaczne ciasta, sernik i jeszcze jakieś. Orientujecie się jaki jest koszt "od blachy"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam cukiernie paradowski we wrzeszczu na wajdeloty. Cukiernia z tradycjami. Ciasta naturalne, domowe. Nie tak wypasne jak sowa ale normalne jak w domu. Ceny przystepne. Sprawdz jeszcze z jakiej cukiernk bierze dwor admiral w sopocie. Tez z gdanska chyba ta cukiernia. Ciasta batdzo dobre, wlasnie na styl sowy ale znacznie tansze. I jeszcze wenta. Chyba w gdyni sa, drodzy ale super.
Baccate ta z nowego portu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
janca,super!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Piekarnia Jarzębińscy, robią dobre ciast i torty , ładnie udekorowane i nie zbankrutujesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mieszkam w Srodmiesciu! Upieke z przyjemnoscia ciasta domowe .Podjedziesz zabierzesz .Zostaw @ napisze co do propozycji ciast i cen Nie zbankrutujesz a co domowe to bezdyskusyjne Gwarantuje ze raz sprobujesz i ...rozsmakujesz sie .
Chętnie upiekę coś smacznego :)

Tu niektóre z moich propozycji:
https://plus.google.com/photos/108229908429525399221/albums/6152552939655359089?authkey=CMLemsjY5NuFbQ

aleksa_dr@wp.pl
Hej! Moze to nie ciasta, ale ostatnio pojawila sie w trojmiescie firma, ktora robi bukiety z owocow i owoce w czekoladzie - wszystko ze swiezych owocow. Mialam przyjemnosc korzystac z ich uslug i musze przyznac, ze niejedno ciasto by sie moglo powstydzic walorow smakowych przy ich wyrobach...
Owoce sa mega dojrzale, slodkie i naprawde duze! A calosc wyglada mega fajnie, takie bukiety zwracaja uwage gosci i sa oryginalne.
Tutaj ich strona: http://www.fruttoprezent.pl

Pozdrawiam!
Ja zamawiałam tort na komunię syna w UMAM. Oprócz tortu zamawiałam też makaroniki i monoporcje - smakowało każdemu, a wyglądało oszałamiająco! :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (225 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

poszukiwany dobry ortopeda (20 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Czy ktoś miał styczność z hiszpańska mucha?? (38 odpowiedzi)

JW. Działa czy nie działa??

do góry