Widok

Ciaza po hsg

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam jest tu jakas Pani która ma problem z zajsciem w ciązę miala zabieg hsg i zabieg pomógł i zaszła w ciążę?Proszę o odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak :)
Odrazu Pani zaszła w ciążę?
Od razu , tzn w kolejnym cyklu po hsg, bo ten w którym było badanie lekarze kazali odpuścić ze względu na pozostałości kontrastu w organizmie. Nie wiem jak to działa , bo jajowody miałam wg badania drożne , ale słyszałam o wielu takich przypadkach , ze to badanie ułatwia zajcie w ciąże.
Ja miałam 13 marca hsg i też wyszło ok.A jak Ci sie objawiala ciąza nie dostalas miesiaczki czy jakies inne dolegliwosci?
Wtedy pierwszy raz brałam duohaston, dostałam po owulacji , na „wszelki wypadek”, miałam go odstawić przy negatywnym teście , test wyszedł negatywny w dniu spodziewanej miesiączki wiec odstawiłam , ale przez kolejne 7 dni dalej nie było okresu. Myślałam ze to jakieś zaburzenie związane z tym lekiem, ale zrobiłam beta - test ciążowy z krwi , żeby mieć pewność - wyszło ze jestem w ciąży :)) Dolegliwości absolutnie żadnych ciążowych nie miałam , przez całą ciąże czułam się dobrze.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry