Widok

Ciekawski george...gdzie dostane maskotki, filmy, gadzety itp z malpka george?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Synek uwielbia ta bajke. Chce mu cos kupic z nia zwiazane...np jakas maskotke, bluzke itp...Czy wiecie gdzie mozna cos takieg kupic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również jestem tego ciekawa ...
Szukałam książek i nigdzie nic nie ma :(
A szkoda bo córka uwielbia Georga ;)
image

dołączam do grona uwielbiających georga :) tzn moje dziecko :)
To jest jedyna bajka gdzie moj syn smieje sie na glos jak ja oglada i przy okazji moge co nie co w domu porobic jak ona leci hehe. Chyba kupie zwykla biala bluzeczke mu na lato i zamowie na allegro prasowanke georga bo widzialam ze sa....
dokładnie u nas tak samo moje dziecko zna cały ten odcinekhttp://www.youtube.com/watch?v=GHY_wyU-crY na pamięc dosłownie wszystko pokazuje co robi george z wyprzedzeniem :) też jak to ogląda to mogę spokojnie sobie posprzątać itd ;)
no george jest super ale juz przed snem nie leci na mini mini:(
image[/url]
image[/url]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ostatnio też sie zdziwiąłm nooo moje dziecko jeszcze bardziej jak po julce kulce nie poleciał george tylko stacyjkowo ;) i wez teraz bądz madry i wytłumacz dziecku że już nie będzie ????? wołała cały czas dzio :D

a takie prasowanki czy naklejanki na koszule to schodzi z praniem???
ja już też szukałam na allegro ale to co tam mają to nawet przy georgu nie leżało :/ ale chyba zamówię prosowianki i zrobię Małemu koszulkę :) A ma może ktoś muzykę z tej bajki? Mam tu na myśli pełnometrażową..
Bardzo dużo rzeczy (nawet serwety) jest na ebay'u. Najczęściej wysyłka ze Stanów, ale niestety koszty w przeliczeniu na złotówki ogromne i zakupy okazują się nieopłacalne. Dwa dni temu sama sprawdzałam bo mój syn uwielbia Georga.

image
Ciascioo któraś z dziewczyn pisała niedawno na forum że te naprasowanki z Allegro z Georgem są nic nie warte. Ponoć są nietrwałe i w praniu farbują.

image
mój synek też uwielbia georga i fakt to na allegro te maskotki to niezbyt podobne. My mamy płytę DVD ale po angielsku, u nas ceny niestety wysokie więc młody będzie się osłuchiwał z językiem dodatkowo :)

My jedyne co mamy to george 1 i 2 oraz malpiszon i swieta czy jakos tak(ten godzinny)no i to co leci na mini mini. Jak tylko bajka sie zaczyna to od razu ktos leci wlaczac nagrywanie. Ale niestety wszystko to bajki,a ja nie chce aby Maly caly dzien siedzial przed tv dlatego szukam plytki chyba jacka jacksona czy jakos tak,bo maly bardzo ja lubi..narazie pocieszamy sie na youtube. Szukamy tez maskotki ale wygladajacej jak george,a nie czegos podobnego.
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
Ja mam tą płytę Jacka Johnsona na kompie jakby co :)
a mogłabyś mi ją jakoś przesłać?
image

www.ans-photo.pl
Dawaj mail :)
Spróbujemy :D
ciacho@ny.pl dzięki
image

www.ans-photo.pl
Poszło :)
MamoMarty ja tez poproszę:-))))moja georga uwielbia.mój mail w profilu,bede mega wdzięczna:-)
Moja córcia też uwielbia Georga. I również była zawiedziona, że już nie leci na dobranoc :( Jestem ciekawa czemu zrezygnowali z tej pory nadawania. Napewno wiele dzieci przyzwyczaiło się, że ogląda go przez snem.
MamoMarty ja też poproszę madzior2004@o2.pl

MamoMarty ja też poproszę jeżeli to nie problem naataaliaa.d@wp.pl

image
a i jeżeli bym mogła to ja tez poproszę na maila, dziękuję :*
moniagg1@wp.pl
Wielkie dzięki za meila :)
image

www.ans-photo.pl
Ja tez bede bardzo wdzieczna styczniowka1@wp.pl :)
Na Allegro i w ksiegarniach jest do kupienia książka pt. Ciekawski George z audiobookiem. Fajna jest strona George'a na facebooku:
http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/pages/Ciekawski-George/150602991616956

No i na allegro sa maskotki - troche drogie, ale niektore super wygladaja.
ja również poproszę na e-maila annastg@wp.pl, dzięki
Super
Te naklejki i zegar extra
image[/url]
image[/url]
Zapraszam do licyctacji:) http://allegro.pl/malpka-ciekawski-george-maskotka-na-dzien-dziecka-i3214295439.html
Witam. Dysponujemy jako firma przebraniem Ciekawskiego Georga - kostium pluszowy dla dorosłego. Animator jak żywy George odwiedza dzieci w ich domu, sprawiając masę radości! Idealne jako prezent na urodziny. Przeżycia dla dziecka niezapomniane.
Odwiedzamy przedszkola, domy dziecka, ośrodki, ale także prywatne domy. Strój sprowadzony z USA. Idealne odwzorowanie postaci.
Kontakt edudek@boo.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

Wakacje z dziećmi (122 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

do góry