Widok

City Drivers

Czy ktoś się orientuje jakie są wymagania jakie musi spełnić auto by jeździć dla City Drivers ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aha, czyli okradają cie z możliwych kursów, brak rozwoju firmy - czyli realnie patrząc cofanie się, i to jest fajniejsze, bo nie płacisz prywaciarzowi który daje ci zarobić...

AHA, nie mam pojęcia jak to skomentować...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

1500 aut w City :))))) piszmy poważnie. As i City Drivers to sa prywaciarze z tego co wiem twierdzisz że to gorsze firmy i odradzasz tam jeździć. A jest przeciwnie tylko te dwie firmy jezdza i nie narzekają kierowcy mam tam znajomych i widze jak jezdzą. Ja płaciłem wpisowe 5500 zł w stowarzyszeniu co tak wychwalasz i po kilku miesiacach załowałem tego. Oni mają o wiele większe utargi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Stowarzyszenia biora wpisowe np.5000zł jak hallo i nic po za ty. Mają mało kursów . W nocy nie widać hallo czy neptuna bo nie maja kursów. Ten kto wychwala stowarzyszenia nie ma pojecia co pisze. Dziś najlepsze firmy to AS I CITY DRIVERS taka prawda a to firmy prywatne!!!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

mytaxi i tak jest tańsze przy promocji od city i asa :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

g*wno te mytaxi jak apke odpale to widze nawet w sobote z 200 wolnych aut co to znaczy ? czyli zbyt duzo aut do ilosci kursow
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

mytaxi bierze 20% prowizji od kursów to jest bardzo duźo za duźo przy obracie 10000 odajesz 2000!!! To jest nie do zakceptowanua. Po za tym nie ma promocji to ludzie nie zamawiaja taksówek. Odradzam tam jezdzić.I jeszcze dodam ze niema napiwków przez płatność aplikacją.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Napiwki sa :) oddajesz mniej tylko trzeba wiedziec ile. A 20% to bierze itaxi. Dokladnie 18%. My bierze prowizje stala od kursu. Przy obrocie za wrzesien 9,3k mialem lacznej miesiecznej prowizji 793pln. Czyli ponizej 10%. Chyba ze ja sie na matmie nie znam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Do taksówkarza z mytaxi. Pisz prawdę, takie bajeczki to sprzedawaj na postoju. Mytaxi pobiera od kierowcy 5% netto od utargu i 3 zł netto za kurs czyli masz kurs za 20zł odajesz mytaxi 20zł -1zł -3zł =16zł odajesz za kurs 4 zł NETTO jeszcze podatek masz 5zł !!!! Dlatego kto mądry spi*dala z mytaxi.Mytaxi to samo co uber .Niewiem w jakim celu zamawiasz do mytaxi na pewno nie jesteś kierowcą mytaxi.Pewnie z działu marketingu nakręcasz chłopaków do przyjścia. Prawda wychodzi i tak po pierwszych opłatach dla mytaxi.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

w mytaxi przy krotkich kursach wychodzi ok 30% prowizji dla mytaxi przy dugich ok 10% sumuj ok 20% zabieraja
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlatego ja jestem w city drivers . 330 zł brutto płace i robie ok 450 kursów w miesiącu i wychodzi mi ok 70 groszy za kurs :))))
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

dodam jeszcze ze nie musze być oklejony bo mam magnesy, po pracy moge być ingognito. I jeszcze co jest dobre w city to BRAK DYŻURÓW !!! To jest mega dobre.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

a co to za problemy na dyspozytorni z jakas dorotka ? tak ktos pisal
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ostatni weekend w city około 1500zł na czysto ! cieszy mnie mina złotówek z innych korpo
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kolego ja miałem lepszy wynik w City 1600złoty +240 burdelik.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ok 20 godziń w city drivers na czysto 1200zł .Tylko ja sie przemieszczam tam gdzie wchodza kursy. Przede wszystkim unikam Sopotu do 3.00 nad ranem . A potem tylko Sopot. Ale teraz licze na wiecej bo zły okres roku mija.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

1200 na czysto w 20 godz. HEHEHE. Kolega chyba powinien dealera zmienić. Kolejny milusiński napisał koment
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14

Ja w ten weekend czyli do teraz bo jezdze mam nastukane ok 1800 zł odjąć palIwo przynajmniej 1500zl już mam.Nie mam dobrego dilera tylko jezdze w city drivers taxi i tak tu jest.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Podobnie ja w City jest dobrze.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja w ten weekend razem na czysto 2150zł
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bo city drivers jest teraz na fali
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry