Widok

City Drivers

Czy ktoś się orientuje jakie są wymagania jakie musi spełnić auto by jeździć dla City Drivers ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W czerwcu miałem utarg ponad 12tysiecy. Faktycznie pada:))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chłopaczku co Ty wiesz. Na taxi kilka tygodni i przepowiednie wypisujeś. Pajaca z siebie robisz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

w city nie ma ruch !!!!! ale głupoty wypisujesz mamy najwiecej zlecen z wszystkich firm!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Plota idzie że dwuch nieudaczników do Free Now odeszło. Pewnie oni tu płaczą. W Free Now zatęsknicie za City Taxi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widzę że konkurencja albo przygłup który nie potrafi jeździć i zarabiać w City Drivers. Idź na szkolenie do biura jak nie widzisz zleceń i twierdzisz że ich nie ma. Krzysiek Cię przeszkoli nieudaczniku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fakt może ktoś przesadził że ma 500 zł w noc w tygodniu ale Ty piszesz takie bzdury ze się wymiotować chce. Jaka umowa jaki miesiąc? Wchodząc do City masz na początku pół roku chyba wymóg jeżdżenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę że to bagno!!!!!!

20 samochodow kolego na całe trojmiasto !! To nie korporacja tam kierowcy to z łapanki na ulicy są no i już Ukraińcy najęci !!

Jakich klientów piszesz głupoty ! Przecież to pada!!!! I naciągają byle zapłacić !;
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To kolega z biura nie dajcie się nabrać!;;

A na mieście pełno kogutów bo jeżdżą bez zalogowania żeby coś zarobić i opłaty zrobić!!!

Rotacja jak w supermarkecie na promocji !! Nawet na miesiąc umowę daje byle coś mieć myślę że zamknie niedługo !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bo tam nie ma ruchu kolego to zaczyna nie zarabiać życzę aby zamknął jak najszybciej i przestał ludzi naciągać na opłaty !!!!

Pisz konkretnie to Pan szef Dorotkę !! Ha ha ha i wam robotę zabiera bo mu mało na oplaty!!

Potwierdzam zapytaj się Dorotki i walka !!!

Kolego nie pisz głupot znam ta małżeństwo dobrze i tak cię wyroluja abyś płacił a o to im chodzi tylko !!!!!!

Znam ich dobrze patrzą jak nabrać kierowcę na płacenie nawet miesięczne kontrakty podpisywał byle mieć kierowcę !pada ta firma !;;

Nie pitol to naciągacz razem z żoną lepsze kursy pod stołem !!

A po co mają wysyłać esmesy że duży ruch????? Jak ruch jest cały czas zleceń pełno do zrobienia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawie wszyszcy jezdzą na nawigacji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry