Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Impreza rewelacyjna wątek zamknięty Wraz z grupą znajomych zawitaliśmy do Clubu 80's, tak jak nas wcześniej Pani...
~grupka 5 osobowa
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 lipca 2009

było super! wątek zamknięty 23.05.09 odwiedziłam po raz pierwszy 80-kę. wybrałam się z...
~Iza
-

dodano: 24 maja 2009

Nieżle wątek zamknięty Ogólnie niezła atmosfera barmanki niezłe a selekcjonerka no no. w tym dniu...
~Raflo
-

dodano: 17 marca 2009

PIERWSZY I OSTATNI RAZ !!! wątek zamknięty Najpierw kopmlentnie zdezorientowana obsluga.Po pierwszych drinkach odrazu...
~markus
-

dodano: 8 marca 2009

Oj,Kiepsko !!! wątek zamknięty Do ,,Osiemdziesiątki '' przychodzimy bardzo często i zawsze świetnie się...
~Beata
-

dodano: 1 marca 2009

A mogło być tak fajnie wątek zamknięty Byłem w tej knajpce dwa razy i byłem zadowolony, do ostatniego razu tzn. do...
~vista
-

dodano: 23 lutego 2009

JEDNA WIELKA KATASTROFA!!! wątek zamknięty Miałam okazję spędzić tam wczorajszy sobotni wieczór. O godz 22 było jeszcze...
~Aneta
-

dodano: 22 lutego 2009

Nieżle wątek zamknięty Byliśmy ze znajomymi w ostatnią sobotę. Było fajnie muzyka fajna no i ceny...
~bobo
-

dodano: 11 lutego 2009

ona - opinia wątek zamknięty Odwiedziłam klub ze znajomymi,ogólnie krótko i na temat..muzyka fajna pasuje...
~ona
-

dodano: 20 stycznia 2009

bardzo średni lokal wątek zamknięty Czytałam Państwa opinie i także chciałam dodać swoje WIELKIE ROZCZAROWANIE...
~:(((((
-

dodano: 19 stycznia 2009

KISZKA NA MAXA ,UPCHANI jak sardynki w puszce, szkoda kasy !!!!! wątek zamknięty Fatalna knajpka, ciasnota na maxa, brak miejsca do tanca , upchane ludzmi po...
~klient
-

dodano: 10 stycznia 2009

sylwester wątek zamknięty P Aniu ja mam zupelnie odmienne zdanie na temat imprezy...
~madlin
-

dodano: 10 stycznia 2009

Zawiedziona wątek zamknięty Spędzałam w tym klubie Sylwestra2008/2009 i Przy wyjściu zostałam oszukana...
~Bardzo Zawiedziona
-

dodano: 6 stycznia 2009

Wielki wątek zamknięty Z przykrością i wściekłością stwierdzam, iż moja przygoda z tym lokalem a...
~Ania
-

dodano: 1 stycznia 2009

zszokowany wątek zamknięty nie mialem pojecia ze stara osiemdziesiatka zostala tutaj...
~andrzej
-

dodano: 5 grudnia 2008

Super lokal wątek zamknięty Przychodzę do 80 od jakiegoś czasu i zawsze dobrze się bawię. Muzyka w pełni...
~Kinga
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 9 listopada 2008

jestem w szoku!! wątek zamknięty Club 80's został mi polecony przez znajomych, postanowiliśmy ze znajomymi...
~Łuki
-

dodano: 3 listopada 2008

super imprezka wątek zamknięty Wczorajsza impreza halloween była super jak zawsze wybawiłem sie na maxa...
~Szymon
-

dodano: 1 listopada 2008

2x50+ - opinia wątek zamknięty Klimat oceniłam tak nisko,bo tworzą go w dużej mierze goście a my trafiliśmy...
~2x50+
-

dodano: 9 sierpnia 2008

10 zł. :) wątek zamknięty do 80-ki przychodziliśmy z przyjaciółmi dosyć często.Ostatnim razem...
~zawiedziona
-

dodano: 27 lipca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
32

32

wątków

do góry