Widok
Marek, to nie o to chodzi za ile obraczki, tylko o forme w jakiej to napisales... Chyba nie fakt ze sa one za taka a nie inna kwote jest w nich najwazniejsza rzecza...
No ale lepiej powiedz co z tym grawerem...
PS: a my wlasnie posumowalismy koszt naszego wesela i bedzie duuuzo tansze niz pierwotnie zakladalismy... Moje fantastyczne zdolnosci negocjacyjne sie klaniaja... ;-)) Wiec wcale nie takie super drogie... Poza tym jak na irlandzkie warunki, to jest ono smiesznie tanie, bo tu sie placi w okolicach 30 tys EUR...
No ale lepiej powiedz co z tym grawerem...
PS: a my wlasnie posumowalismy koszt naszego wesela i bedzie duuuzo tansze niz pierwotnie zakladalismy... Moje fantastyczne zdolnosci negocjacyjne sie klaniaja... ;-)) Wiec wcale nie takie super drogie... Poza tym jak na irlandzkie warunki, to jest ono smiesznie tanie, bo tu sie placi w okolicach 30 tys EUR...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
kobietki kochane przestańcie, na tym forum już nic nie można napisać co by odstawało od normy. Nikt nie może mieć sukni za więcej niż 5 tys albo drogich obrączek, nie wolno chwalić się pierścionkiem z diamentem bo zaraz zostanie zmiażdżony postami od zazdrośnic lub osób nie lubiących jak coś lub ktoś odstaje od normy. A ty Ostola z tego co wcześniej pisałaś masz super drogie wesele nie wiem dlaczego więc w taki sposób skomentowałaś obrączki za 10 tys, skoro dobrze wiesz jak to jest jak ktoś tobie wrzucał na forum że chwalisz się ile wydajesz na tę uroczystość
Tytuł wątku brzmi "Co grawerujecie na obrączkach?" Skoro nic nie grawerujesz to napisz że nic. Widzę że kolejny niezalogowany "ktoś" próbuje wywołać dyskusję, w której znowu będzie mowa o tym co się komu podoba, że o gustach się nie dyskutuje i każdy robi taki ślub na jaki ma ochotę i nic nikomu do tego- a pewnie skończy się na jakiś obraźliwych uwagach jak w kilku innych watkach... Robi się nieprzyjemnie...