Widok
jak zawsze- ile ludzi tyle opinii;)
dla mnie, tak jak pisała Olcia, sentencje, zwłaszcza łacińskie też są ckliwe, zwłaszcza na obrączkach osób, które "łacinę" to najwyzej słyszą na blokowiskach.
W ogole takie szumne zapewnienia w stylu "na zawsze amen" zle mi sie kojarzą- jakoś przynajmniej dookoła siebie, widze,ze im para wiecej sobie słodzi, chwali się swoją ogromną miłoscią i zapewnia wszystkich,ze to "na wieczność" to potem tym wieksza z tego klapa. Dlatego na wszelki wypadek, ja się boję takich wierszyków:)
dla mnie, tak jak pisała Olcia, sentencje, zwłaszcza łacińskie też są ckliwe, zwłaszcza na obrączkach osób, które "łacinę" to najwyzej słyszą na blokowiskach.
W ogole takie szumne zapewnienia w stylu "na zawsze amen" zle mi sie kojarzą- jakoś przynajmniej dookoła siebie, widze,ze im para wiecej sobie słodzi, chwali się swoją ogromną miłoscią i zapewnia wszystkich,ze to "na wieczność" to potem tym wieksza z tego klapa. Dlatego na wszelki wypadek, ja się boję takich wierszyków:)
Tytuł wątku brzmi "Co grawerujecie na obrączkach?" Skoro nic nie grawerujesz to napisz że nic. Widzę że kolejny niezalogowany "ktoś" próbuje wywołać dyskusję, w której znowu będzie mowa o tym co się komu podoba, że o gustach się nie dyskutuje i każdy robi taki ślub na jaki ma ochotę i nic nikomu do tego- a pewnie skończy się na jakiś obraźliwych uwagach jak w kilku innych watkach... Robi się nieprzyjemnie...
kobietki kochane przestańcie, na tym forum już nic nie można napisać co by odstawało od normy. Nikt nie może mieć sukni za więcej niż 5 tys albo drogich obrączek, nie wolno chwalić się pierścionkiem z diamentem bo zaraz zostanie zmiażdżony postami od zazdrośnic lub osób nie lubiących jak coś lub ktoś odstaje od normy. A ty Ostola z tego co wcześniej pisałaś masz super drogie wesele nie wiem dlaczego więc w taki sposób skomentowałaś obrączki za 10 tys, skoro dobrze wiesz jak to jest jak ktoś tobie wrzucał na forum że chwalisz się ile wydajesz na tę uroczystość
Marek, to nie o to chodzi za ile obraczki, tylko o forme w jakiej to napisales... Chyba nie fakt ze sa one za taka a nie inna kwote jest w nich najwazniejsza rzecza...
No ale lepiej powiedz co z tym grawerem...
PS: a my wlasnie posumowalismy koszt naszego wesela i bedzie duuuzo tansze niz pierwotnie zakladalismy... Moje fantastyczne zdolnosci negocjacyjne sie klaniaja... ;-)) Wiec wcale nie takie super drogie... Poza tym jak na irlandzkie warunki, to jest ono smiesznie tanie, bo tu sie placi w okolicach 30 tys EUR...
No ale lepiej powiedz co z tym grawerem...
PS: a my wlasnie posumowalismy koszt naszego wesela i bedzie duuuzo tansze niz pierwotnie zakladalismy... Moje fantastyczne zdolnosci negocjacyjne sie klaniaja... ;-)) Wiec wcale nie takie super drogie... Poza tym jak na irlandzkie warunki, to jest ono smiesznie tanie, bo tu sie placi w okolicach 30 tys EUR...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm