Widok

Co mnie gryzie?

Założyłem ten watek bo wiele osób ma jakiś problem, który być może jeden drugiemu podpowiadając będzie w stanie pomóc rozwiązać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale już jest znowu tani.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A mnie gryzie drogi frank, heh, temat ostatnio na topie ;-) Nie mam kredytu we frankach, ale full moich znajomych ma i nie lubię, kiedy się martwią. Odmawiają wtedy wszystkiego swoim dzieciom i to jest naprawdę przykre.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Więc jednak kłamstwem jest powiedzenie.
Tu nie chodzi o to, że przeszkadzają mi zmiany. Zmiany uważam za dobre, czy w kierunku dobra, czy też w kierunku zła. Natomiast lekko irytujące jest to, że często ludzie nie chcą się do tych zmian przyznać. I idą w zaparte, że są tacy, jak byli dawniej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście, że ludzie się zmieniają. Całe nasze życie polega na zmianie, zmieniamy światopoglądy, dojrzewamy, uczymy się, poznajemy nowych ludzi, którzy otwierają nam zupełnie nowe możliwości. Zmiana jest częścią naszego życia nic na to nie poradzisz.
Mnie gryzie iluzja. Gryzie, w sensie nie umiem jej zrozumieć.
Podobno ludzie się nie zmieniają....to dlaczego jak awansują, jak zmieniają pracę, jak poznają kogoś nowego, to są inni? Co jest prawdziwe? Jak się nie pogubić w tym wszystkim? Kłamstwem jest to, że ludzie się nie zmieniają? Czy kłamstwem jest to, jak nam się pokazują?
mnie gryzie to, że coraz bardziej ludzie dążą do zysku "po trupach", to że praktycznie każde jedzenie jest niezdrowe, to że ludzie (nie wszyscy) siedzą przed komputerami w dni wolne zamiast cieszyć się różnymi rzeczami naturalnymi, jak spotkania z przyjaciółmi czy podróże, czy koncerty, to że MTV to już nie music tv tylko żenada, biust i pośladki, że ludziom (nie wszystkim) się "nie chce", że nie wierzą w siebie... itp itd :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
@k.a.
No, nie wiedziałem... :) Ja nie miałem takiej przyjemności ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety, cofamy się do poziomu jaskiniowców - oni też nie wiedzieli, co to wstyd i prywatność.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
no przecież już tak się dzieje, niejednokrotnie widziałam jak publicznie załatwiano swoje potrzeby - z sexem włacznie, albo od niego poczawszy...
Gdyby był jeszcze ten program, natychmiast zgłosiłabym się - żeby przestać głośno gadać przez komórkę w każdym miejscu - w autobusie, tramwaju, skm-ce, markecie,restauracji, poczekalni do lekarza, a nawet w kinie i teatrze.
Jeszcze trochę, to wszystko będziemy robić publicznie - nie tylko obgadywać znajomych, plotkować z psiapsiółą, op...męża, wrzeszczeć na podwładnych, ale i sikać, sr...i uprawiać seks.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
chylę czoła. Teraz już wiem że ten chomik co mnie ugryzł to cienki zawodnik był..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
i pazóry oraz ogą jadowy.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Czasami mnie uzre moja kicia,ale to z milosci!
A tak serio,to papierologia w urzedach!!!
Milion papierkow,zeby zalatwic prosta sprawe!
A ponoc zyjemy w dobie internetu!
Potwierdzam, Stwór gryzie. Ma zembiska.
Mnie kiedyś ugryzł chomik
Ja gryzę.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Chyba powinno być: " mnie nic nie gryzie, bo nic wokół mnie nie ma zębów", hm?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahaha a mnie nic nie gryzie bo niemam zębów
na forum ty najbardziej gryziesz
i zezgryzotniały jesteś:)

nie dżażnij mnie wydrzasty!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@wdr
toś mnie rozśmieszył tym razem :)))

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (362 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

do góry