Widok

Co mnie gryzie?

Założyłem ten watek bo wiele osób ma jakiś problem, który być może jeden drugiemu podpowiadając będzie w stanie pomóc rozwiązać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Był kiedyś taki program na TVP 3. Przed Dworcem Głównym w Gdańsku można było do kamery się wyżalić :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ,co mnie gryzie to tylko 1 właściwy facet może zniwelować:)

ale powiem ,co mnie wkurza--tak ogólnie u nas w Polsce---
to,ze nie mówimy do siebie przepraszam ,proszę,ze ocieramy się o siebie--tzn nie ustępujemy miejsca-tylko jak te gbury...
i nie uśmiechamy się
wiem,ze ciężko bywa-może jednak

łatwiej nam będzie znieść swoje prywatne zgryzoty-jeśli wyjdziemy na ulice i troszkę milsi do siebie bedziemy
nam wszystkim będzie łatwiej
jak tu ludzi zainfekować?wiem,ze samemu trzeba-tylko mam wrazenie jak się uśmiecham -to dziwnie na mnie patrza....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
@isztar
...ze ocieramy się o siebie... - nie wiem z kim tam się ocierasz, ale to może być przyczyną że teraz cię gryzie ;P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
@wdr
toś mnie rozśmieszył tym razem :)))
na forum ty najbardziej gryziesz
i zezgryzotniały jesteś:)

nie dżażnij mnie wydrzasty!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahaha a mnie nic nie gryzie bo niemam zębów
Chyba powinno być: " mnie nic nie gryzie, bo nic wokół mnie nie ma zębów", hm?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja gryzę.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie kiedyś ugryzł chomik
Potwierdzam, Stwór gryzie. Ma zembiska.
Czasami mnie uzre moja kicia,ale to z milosci!
A tak serio,to papierologia w urzedach!!!
Milion papierkow,zeby zalatwic prosta sprawe!
A ponoc zyjemy w dobie internetu!
i pazóry oraz ogą jadowy.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
chylę czoła. Teraz już wiem że ten chomik co mnie ugryzł to cienki zawodnik był..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdyby był jeszcze ten program, natychmiast zgłosiłabym się - żeby przestać głośno gadać przez komórkę w każdym miejscu - w autobusie, tramwaju, skm-ce, markecie,restauracji, poczekalni do lekarza, a nawet w kinie i teatrze.
Jeszcze trochę, to wszystko będziemy robić publicznie - nie tylko obgadywać znajomych, plotkować z psiapsiółą, op...męża, wrzeszczeć na podwładnych, ale i sikać, sr...i uprawiać seks.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
no przecież już tak się dzieje, niejednokrotnie widziałam jak publicznie załatwiano swoje potrzeby - z sexem włacznie, albo od niego poczawszy...
Niestety, cofamy się do poziomu jaskiniowców - oni też nie wiedzieli, co to wstyd i prywatność.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
@k.a.
No, nie wiedziałem... :) Ja nie miałem takiej przyjemności ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
mnie gryzie to, że coraz bardziej ludzie dążą do zysku "po trupach", to że praktycznie każde jedzenie jest niezdrowe, to że ludzie (nie wszyscy) siedzą przed komputerami w dni wolne zamiast cieszyć się różnymi rzeczami naturalnymi, jak spotkania z przyjaciółmi czy podróże, czy koncerty, to że MTV to już nie music tv tylko żenada, biust i pośladki, że ludziom (nie wszystkim) się "nie chce", że nie wierzą w siebie... itp itd :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie gryzie iluzja. Gryzie, w sensie nie umiem jej zrozumieć.
Podobno ludzie się nie zmieniają....to dlaczego jak awansują, jak zmieniają pracę, jak poznają kogoś nowego, to są inni? Co jest prawdziwe? Jak się nie pogubić w tym wszystkim? Kłamstwem jest to, że ludzie się nie zmieniają? Czy kłamstwem jest to, jak nam się pokazują?

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (59 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Grajdołki (261 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Hotel w Raciborzu (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

do góry