Widok
Co na katar?
Macie coś sprawdzonego na katar u 2,5 letniego dziecka?
Mam Nasivin w aerozolu ale córcia za nic nie da sobie psiknąc a nie chcę robic tego na siłę.
Zastanawiam się nad maścią majerankową ale widzę,że jest jej kilka rodzajów i nie wiem którą wybrac.
A stosował ktoś krople homeopatyczne doustne EUPHORBIUM?
Mam Nasivin w aerozolu ale córcia za nic nie da sobie psiknąc a nie chcę robic tego na siłę.
Zastanawiam się nad maścią majerankową ale widzę,że jest jej kilka rodzajów i nie wiem którą wybrac.
A stosował ktoś krople homeopatyczne doustne EUPHORBIUM?
może być maść majerankowa taka zwykła , krople doustne tez są O.K. choć dość wolno działają , mogą być inhalacje z soli fizjologicznej , możesz wklaplac po kilka kropli soli fizj.do nosa ..........nic innego nie wymyślisz , katar leczony czy nie trwa 7 dni pilnuj tylko aby nie przeszedł w bakteryjny wtedy bez kropli się nie obejdzie ( zwykły katar jest bezbarwny powinien niepokoić gdy zrobi się żółty lub zielony.
O olejku czytałam ale,że do inhalacji dla dzieci powyżej chyba 7r.ż. więc nie zawracałam sobie nim głowy.
Ale pastylki są super więc może kupię nawet dla nas dorosłych do inhalacji.
Teraz jesteśmy zdrowi i oby tak zostało jak najdłużej:) po 2 tygodniach dziś pierwszy raz moje dziecko poszło do przedszkola i aż się boję na samą myśl,ze znów coś złapie:(
Ale pastylki są super więc może kupię nawet dla nas dorosłych do inhalacji.
Teraz jesteśmy zdrowi i oby tak zostało jak najdłużej:) po 2 tygodniach dziś pierwszy raz moje dziecko poszło do przedszkola i aż się boję na samą myśl,ze znów coś złapie:(