Widok

Co na prezent na walentynki ;0)

Przymorze Małe Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny poszukuje oryginalnego pomusłu na prezen dla męża lubie go zaskakiwać,ale pomysły mi sie wyczerpały ma juz breloczek z dedykacją ze zdieciem,poduszke z fotką,i sto milionów innych rzeczy ,ale szukam czegos sama niewiem co go powali na łopatki ;0) pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My z mężem zrobiliśmy sobie wspólny prezent - idziemy na zabawę karnawałową.
Ja zamówiłam mężowi taką poduszkę
http://www.koszulki.com/cgi-bin/shop.pl?id=31&sid=32802897&pin=87529736881062&mod=03&towar=199212&pt=52&lang=pl&ppts=
Mama Maji (10 lat),Julianka (8 lat) i Marysi (5 lat)

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja może kupięr mężowi portfel skórzany, albo coś słodkiego - poza tym my często mamy walentynki więc nie popować mu potrzebuję jakiegoś sztucznego święta by kupować prezenty i okazywać uczucie
My stawiamy raczej na wspólne wyjścia do restauracji. Co kto lubi :) Z tego co pamiętam z jakiegoś wątku prezentowego, kobitki kupowały bon na Kolibki, na skok ze spadochronem, ogólnie klimat sportów ekstremalnych i panom się podobało.
image
image
superowo bardzo oryginalne ;0) dziekuje za super pomysły napewno zjakiegos skorzystam
no tak tylko my bardzo czesto wychodzimy sobie na kolacje lub gdzies razem i potrzebuje czegos ekstra ;0) a takie swieto jest dobrym pomysłem naokazanie sobie miłosciinaczej niz zawsze prawda ;0) pozdrawiam
-walentynkowy wyjazd do spa :)
-na stronie party box mozna zamowic fajne prezenty - ostatnio widzialam jakies gry milosne dla dwojga :)
my nie robimy sobie prezentow tylko idziemy na kolacje,pozniej czesto do kina lub w jakies inne miejsce i mamy mily wieczor i wszyscy sa zadowoleni:)
ja męzowi kupilam ramke z naszymi zdjecmi z dedykacja i napisam z boku "kocham Cie"
Cos takiego:
http://www.allegro.pl/item892161411_ramka_na_zdjecia_grawer_przesylka_0zl_prezent.html

i brelok:
http://www.allegro.pl/item898898652_prezent_na_walentynki_brelok_ze_zdjeciem_30x35.html
takie drobiazdzki, ale podobały mi sie, a i pamiatka fajna:)

Ale to kwestia gustu:)
image
image
kasiaczek sliczny ten brelok:)
super kasiaczek bardzo fajny pomysł i swietny breloczek pozdrawiam;0)
hehehhehe
A może coś innego...

image

Podaruj swojemu Walentemu Twoje profesjonalne zmysłowe zdjęcia lub ofiaruj swojej Walentynce sesje zdjęciową do wykorzystania w dowolnym terminie.

W sprawie oferty / pytań / uwag proszę o kontakt http://www.maziarz.pl/o/kontakt/

Zapraszam do mojego studia fotograficznego w Gdańsku na walentynkową sesję zdjęciową...
m też małoorginalnie, gdzieś pójdziemy sobie ale na krótko, bo jak są małe dzieci to dłuższe wypady dla przyjemności są utrudnione niestety.
U nas to by można 3 dni świętować, bo ja 15 mam urodziny a 16 rocznica naszych zaręczyn :)
image
fotografia ślubna, chrzciny, ciąża,rodzinnie- http://www.betrisa.pl
my oddajemy dziecko do rodzicow idziemy na kolacje a po kolacji na impreze ze znajomymi
Powiem Wam szczerze, ze ja juz mam dosyc walentynek spedzonych w kinie. Na kolacyjke czy obiadki czesto jezdzimy wiec to zadne urozmaicnie...nie mam pomysłu :((
A my nie wiem co zrobimy :(
Nie ukrywam, że ze względu na Maję nie pójdziemy na kolacyjkę, ani nigdzie. Będziemy siedzieć w domu. Nie chcę zostawiań małej na wieczór przez cały rytuał kąpieli i wieczornego karmienia. Poza tym nie mamy małej z kim zostawić :( Ehh...
ewwa, ja myślę nad jakimś dobrym jedzonkiem i filmem w domu, z owocem miłości w komplecie ;-)
image
image
tak na serio robicie takie tandetne prezenty jak ramka czy brelok? troche podstawówka to zajezdza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiesz co żałosna wypowiedz ze podstawówka zajeżdza ,moj maż ma breloczek i jest bardzo z niego zadowolony.To jestem ciekawa jakie masz pomysły nie z podstawówki masakra taka wypowiedz!!
Ja wolę gdzieś wyjść razem, aniżeli dawać prezenty- i vice versa- je otrzymywać.

Jeśli nie mam pomysłów, to już ostatecznie coś kupię.

Brelok- a co w tym złego??Jesssu, ludziska, nie róbcie z tego afery.

My akurat w tym czasie będziemy na wycieczce, więc w sumie coś tam na miejscu wymyśle.
Zresztą- nie lubię tego "święta"- powinno się często sobie "dogadzać", a nie tylko 14 lutego;)!
image

image

idziemy się zrelaksować do ce-ce.
ja wybrałam masaz miodowy a mój mąż aromatyczny.
O..i extra!!!!!!!!
image

image

swietny pomysł bardzo oryginalny ;) zycze wam udanych relaksujacych chwil pozdrawiam
mam nadzieje, ze choć na chwilę odetchniemy.

pozdrawiam :)
Znalazłam świetną stronkę zobaczcie może znajdziecie coś dla siebie http://aksamit.pl/
Ja znalazłam dla mojego mena słodki prezencik. :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

powiedzcie, że jeszcze będzie lepiej... (23 odpowiedzi)

Moje trzymiesięczne niemowlę właśnie skończyło płakać po ponad pół godzinie...Ono jest chore, ja...

hiv przed porodem (33 odpowiedzi)

Czy któraś z was robiła to badanie przed porodem? bo widzę, że z reguły lekarze zlecają na...

włosy i paznokcie u dziecka (7 odpowiedzi)

Coreczka od jakiegoś czasu gubi włoski, wydaje mi sie że jest to duża ilość. Zauważyłam również...

do góry