Widok

Co pod suknię?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, wiem jedno że chce pończochy samonośne, ale zaczęłam się zastanawiać w jakim kolorze powinny być: czy w kolorze sukni czyli jakiś delikatny odcień białego, czy może w kolorze naturalnym skóry?
Co Wy kupujecie, zaznacze że w trakcie wesela chcę zmienić buty na czerwone z lekko odsłoniętym palcem( są wycięte), więc chyba w kolorze naturalnym byłyby lepsze, co wy zakładacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mialam biale samonosne ponczochy.nie obtarly mnie ani nic sobie nie odparzylam.jedyny munus to to iz mi na weselu zjezdzaly
Dzieki dziewczyny, generalnie bardziej mnie interesowało w jakim kolorze będziecie miec ponczochy czy rajstopy. Ja mam buty pełne ale maja bardzo wysoki obcas i jak juz się zmęcze na weselu to sobie ściągne pończochy i założe czerwone z wyciętym palcem. Nie wiem tylko co mieć do tych pełnych butów białe czy w naturalnym.
ja tam preferuje w kol naturalnym. Białe rajstopki kojarzą mi się z I Komunią Św.
naturalne...bo i noga wygląda wtedy naturalnie, a nie jak biała parówka ;)
dla mnie odkryte buty plus rajstopy/poniczochy itp. równa się wielka wtopa ( nie chce używać słowa wiocha) jeżeli, ktoś się decyduje na odkryte buty to z automatu rezygnuje się z rajstop!! to coś takiego jak facet założy sobie białe skarpetki, które podciąga prawie pod kolano i zakłada do tego sandały :D:D:D
i nie mogę się zgodzić z określeniem, że nie można mieć odkrytych nóg.... byłam już na wielu weselach i 90% kobiet nie miała rajstop( nie zależnie czy sukienka była krótka czy długa)... ja sama nawet w pażdzierniku nie miałam pończoch :) a poza tym pod suknią ślubną nie widać czy ma się gołe nogi czy też nie :)
ja mam wesele 20 sierpnia przyszłego roku i planuje mieć jakieś ładne sandałki, które jak najwięcej stopy będą odkrywać ( wg mnie to bardzo ładnie wygląda zadbane stopy i ładnie pomalowane paznokcie w eleganckich bucikach, które subtelnie wystają spod sukni :) i żadnych pońoch !! a już napewno nie białe bo to jest dla mnie jakieś takie a seksulane :) ale o gustach się nie dyskutuje i każdy ma prawo do swojego zdania :)

pozdrawiam
madziorek- podoba mi się ten tekst: "jak facet założy sobie białe skarpetki, które podciąga prawie pod kolano i zakłada do tego sandały :D:D:D" dobre!:) tez mam ubaw z tego jak widze na ulicy :)
pończochy białe kabaretki ;)
mnie również rozbawił tekst z białymi skarpetkami bleh :P nienawidzę tego :P ja bym bardzo chciała iść w gołych nogach, boję się jednak obtarć :( no chyba, że do września rozchodzę porządnie buty :) białym parówkom mówię stanowcze nie :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak dla mnie to jesli buty z odkrytymi palcami to bez ponczoch/rajstop! Ja na swoim slubie mialam gole nogi i sandalki (a potem to na boso ;-)). No ale ja bralam slub na poczatku lipca.
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
ja nasczescie mam buciki z zakrytymi palcami i nie musze sie przejmowac :) ale za to mam dylemat czy ponczochy czy rajtuzy:)czy białe czy cieliste.boje sie ze w rajstopach bedzie mi w lipcu za cieplo. Najchetniej poszlabym w golych nogach :)

Ostoła gratuluje dziewczynki;) powodzenia;)
kajagdynia, w lipcu meczyc sie w rajstopach?! Daj sobie spokoj i idz w golych nogach. Spod sukni i tak nic nie bedzie widac, a jak sie troche opalenizna prysniesz to bedzie lepszy efekt niz z rajstopami.
Aaaaa i dzieki! Moja cora ma dzis chyba impreze i nie daje mi o sobie zapomniec ;-)
wiem, ze rajstopy to głupi wybór ale boje się że obetrę sobie nogi od butów(mam pełne)wiec ma co obcierać oraz ze na gołe nogi but mi na noge nie wlezie.
taka malutka a już imprezuje to co befdzie pozniej :)
ahh te dzieci w tych czasach tak szybko dorastaja:))
ja byłam ostatnio na 3 weselach i na wszystkich miałam gołe nogi, ale w torebce awaryjnie miałam kilka takich żelowych " plastrów". Ciężko to nazwać plastrem ale działa tej samej zasadzie tylko, że go w ogóle nie widać!! bo jest w kolorze ciała i jest pokryty takim niby silikonem czy czymś :) nic się nie odkleja, nie brudzi itp. a do tego jest kilka rodzajów: na otarcia, na pęcherze, różnej wielkości itp. pod koniec jednego wesela obtarłam sobie nowymi butami piętę :( ale przykleiłam plaster i potem w tych butach bawiłam się całe poprawiny :D i absulutnie nic nie widać i przestaje boleć!! jakgdyby nigdy nic się nie stało :)

przesyłam link do strony z plastrami :

http://pl.compeed.com/bgdisplay.jhtml?itemname=blisters

polecam bo naprawdę warto!!

pozdrawiam :)
wczoraj z ciekawosci przymierzyłam buty(pełne)na gołą noge no i....nie ma opcji zebym nie miala czegos na nogach-rajstopy badz ponczochy.Buty strasznie cisneły i wydawały sie conajmniej za małe o 2 rozm. założyłam podkolanówke i nie czułam ze mam buty na sobie;)
nie dajmy się zwariować :) jeżeli buty cisną i boli noga to nie ma co się zastanawiać, jeżeli pończoszki pomagają :) to ma być wielki dzień bez stresu i bólu, więc w tym wypadku gołe nogi przegrywają :)
chciaż ja bym spróbowała jeszcze z innymi butami :)

pozdrawiam
wygoda powinna być na 1 miejscu :)
dość dużo za nie kasy dałam datego chciałabym zostać już przy nich:)mimo, ze buty są bardzo wygodne to jedyne co to na ew.zmiane coś planuje kupić.
O kurczaki! Nie przypuszczałam, że młode kobiety mogą nosić rajstopę czy pończochę do buta z odkrytymi palcami.
Przyznam, że jestem troszkę zszokowana tym pomysłem, bo:
1 to raczej moher-style
2 jak w banku że zrobi się dziura na takim paluchu co wystaje z rajstopą
3 jest przesąd że panna młoda powinna mieć zakryte buty
4 jest też tradycja że panna młoda w bucie musi mieć kasę, a jak będzie dziura to wyleci :)

a ja idę chyba w ogóle bez rajstop bo i tak będzie mi gorąco w kiecy, nikt nawet się nie skapnie, a nawet gdyby... to mam ładne nogi i wstydzić się nie ma czego :)
Wygoda to podstawa dlatego zastanawiam sie dlaczego wybralas pelne buty na wesele w lipcu?!!
do góry