Widok

Co sądzicie o szybkich randkach speeddates

Od jakiegoś czasu zauważyłem ogłoszenia na portal o tak zwanych szybkich randkach. Sam nie wiem co to takiego? Czy woglę warto iść na to spotkanie, a dodam że płaci się za to 33 złote.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobry Boże, to wszystko prawda :) Głupich nie sieją ;)
To jest lepsze niż historia (sprzedana mi całkiem niedawno) o "zbudowaniu czegoś wartościowego online, na odległość, bez seksu" ~8D
Ja pierd...ykam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja poznałam swojego męża na https://boginigypsyqueen.com.pl polecam taką formę poznawania nowych osób :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://speeddates.pl/spotkania.html
a gdzie w #mieście dobywają się takie randki??
"Gratuluję Rudej89 kondycji ^_^"

Dziękuję ;];];]
Ja poznałam w lutym się zaręczyliśmy. Dziękujemy SpeedDates.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
na Skandynawa bym nie liczył, ani nordyka
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.
Quote Ruda89: "Mi na 20 wyborów (4 randki po 5 numerków) pokryły się 2 :P"

Gratuluję Rudej89 kondycji ^_^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a czy jest grupa 40+?

Czy tylko sama młodzież przychodzi...
poznałaś Kogoś? czy to tylko takie tam
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.
Na SpeedDates.pl to się nie zdarzyło mi a byłam 2 razy oni mają już 5 lat doświadczenia i jak nie uzbierali raz odpowiedniej ilości osób to poprostu poinformowali czy zgadam się na zmianę terminu ze względu na małą ilość osób.

Fajnie że tak do tego podchodzą - polecam.
Nie byłam na takiej randce, aczkolwiek słyszałam o tym. Mam tylko wątpliwości, czy na takich randkach nie są 'podstawione' osoby gdy brak im ochotników
Czyli wniosek mi się nasuwa sam
Mają coś wspólnego :-)
Skoro sobie tak gadacie ,to Ruda przestaw go na tor ,że
najpierw rozmowa, potem spacerki , a na ewentualnie inne rzeczy
musi sobie poczekać ( zasłużyć?)
Desperat,pewnie go nie traktują jako powiernika,a też na tym etapie wszystko zostaje;-)
Cztery.
A czy podejrzany czy nie, nie stwierdziłam na podstawie ilości spotkań a pytań z pierwszego spotkania, które kontynuowane były na kolejnym. Sam się przyznał, na ostatnim spotkaniu już o nic nie musiałam pytać, sam opowiadał.

Tak już mam, że faceci traktują mnie za dobrą powierniczkę swoich... spraw, lubią ze mną rozmawiać i na tym etapie wszystko zostaje ;)
Zaraz,przypomnij ile razy byłaś?Bo on był dopiero drugi,i już podejrzany jest?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można powiedzieć że jestem ;p Jednego jak widziałam drugi raz to mi podejrzany był, od razu zapytałam czy jest tu w tych celach i się przyznał a ostatnio przyprowadzil dwóch kolegów na łowy więc tematy do rozmów były ;)
@Matkaplus ;P

25% to rozmowy na czacie głównie, nie zawsze tylko o sprawach prywatnych ale także zawodowych. Rozmawiam z producentami, pytam wykonawców co i jak zrobić etc Wymieniamy się wiedzą.
A jak już czas pozwoli, to potem można i o życiu pogadać z kimś i się pośmiać. Zupełnie jak tutaj.
Pracę mam akurat taką, że muszę robić częste przerwy, więc sobie raz tu coś poczytam, raz coś napiszę ;D
@sam
jeszcze chwila i jak ktoś powie do mnie @Mama30plus to się będę zastanawiała o kogo chodzi ;)

Ja tam myślę, że zdrowo myślący ludzie zakładają konta żeby poflirtować i pogadać ale tych jest chyba mniej. Zdecydowana większość robi to żeby właśnie poznać miłość swojego życia. To nam wklepują przecież reklamy w TV - poznali się na edarling i żyją długo i szczęśliwie idealnie dopasowani" ;)>. Każdy chyba by tak chciał....

Ps.: a na co poświęcasz pozostałe 25% na fb? ;)
@M-a-j-k-a
ja tam darmowego nie mam bo muszę płacić za internet ;P poza tym kieszonkowe daje, ale urząd pracy, a że straszne sknery to nie starcza na abonament ;P
do góry