Widok

Co wasze dzieci otrzymywaly w prezencie na roczek???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nie mam pojecia co kupic na roczek dla bratanka mojego meza. Moj maz jest chrzestnym, wiec musi byc to cos lepszego ;)
Mam wrazenie, ze on juz wszystko ma.

Powiedzcie co wasze dzieci otrzymywaly w prezencie, moze cos mnie zainspiruje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj syn dostal duzo roznych prezentow - zabawek, ale najbardziej do gustu przypadl mu samolot - jezdzik. na poczatku trzeba go bylo pchac za taki uchwyt z tylu, a pozniej zaczal sam sie juz odpychac. jezdzi na nim do dzis, czyli juz rok i 4 m-ce.
http://www.allegro.pl/item547866070_super_jezdzik_pchacz_disney_samolot.html
image
image
B mial chrzest razem z roczkiem.
Od chrzestnego i od innych gosci dostal glownie kase, a od chrzestnego jeszcze pchacz jezdzik :)
jeździk i rowerek taki dla malucha z poręczą :)super sprawa i jeździk i rower
Dziekuje za odp.
Moze jeszcze ktoś się wypowie??
u nas też rowerek,ale jakoś się nie soarwdził, bomały jak juz aczął chodizć to i tak nie chciał na nim siedzieć, a pozatym okazała się barzi wywrotny.Chyba najbardziej mu przypadło do gustu Auto ZIgZagk McQuuen, z Aut Disneya bo to jego ulubiona bajka.
my na roczek chrzesniaczce kupilismy namiocik taki domowy i to był prezent trafiony w 10

Cholipka ja juz sama nie wiem. Najgorsze jest to, ze oni mieszkaja w Nowym Saczu i jestesmy u nich 1-2 razy w roku wiec nie mam pojecia co maly juz ma. Jak sie ich pytamy, to mowia ze nic nie trzeba i jak tu z takimi??? Kasy dawac nie chcemy, bo maja jej duzo ;-)) i nie docenia. Chcielibysmy cos dla malego, zeby mogl sie bawic...
Hmm a może konika na biegunach? Są takie specjalne dla malutkich dzieci:) Moja córcia ma takiego http://www.allegro.pl/item549139256_super_konik_na_biegunach_bujak_little_tikes_bonus.html
uwielbia się na nim bujać:) Konik jest bardzo stabilny i według mnie bezpieczny. Ma też większego ,,smoka na biegunach,, ale zdecydowanie bardziej woli tego plastikowego:)
mi sie fajny wydaje taki stolik
http://allegro.pl/item592912448_chicco_muzyczny_stolik_edukacyjny_klocki_gratis.html
albo taki
http://allegro.pl/item593754594_interaktywny_stolik_muzyczny_fisher_price_g2845.html#gallery
image

Zaglądam do pokoju synka i powiem co on obecnie ma, wszytko dostał w przeciągu pół roku:

Konik na biegunach
Pchacze-chodziki
klocki lego duplo
klocki drewniane
kolejka (odpowiednia do wieku)
stolik Ikea czerwony + krzesełka- seria Malamut
zjeżdżalnia do samochodzików
rowerek trójkołowy, najlepiej pchany przez dorosłego
motorek akumulatorowy
książeczki z bajkami
album do zdjęć
Bajki na dvd (Krecik, Rumcajs i takie tam inne kreskówki z naszego pokolenia)

Wszystko zależy od zasobu portfela :)

Najlepiej popytać rodziców, czego dziecko nie ma. Może jakiś fantazyjny pojemnik na zabawki?
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
my dostalismy krzeselko uczydelko i rozne inne zabawki fisher price oraz pieniadze

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

dom czy mieszkanie??? (428 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

macierzyński a likwidacja firmy (4 odpowiedzi)

Witam, Mam nadzieję, że jakaś obeznana osoba w kwestiach pracowniczo-zusowskich wesprze mnie...

do góry