Widok
mysmy z poczatku chcieli w tequili bo to blisko od naszych domow :) ale w koncu zrezygnowalismy. opinie to tej knajpie sa skrajnie różne. jedni mowia ze super,inni ze beznadziejnie. ja np bylam tam na weselu w dolnej sali i tak srednio mi sie podobalo powiem szczerze, sala taka ... niby ladna,ale "chlodna" mialam wrazenie.a co do jedzenia...nie bylo go tak za duzo,ale wiadomo zawsze mozesz wziac jakies bogatsze menu. A poza tym mi tequila kojarzy sie ze stypami bardziej :)
my sie na nia nie zdecydowalismy ze zwgledu na menu, tak srednio nam sie podobalo. ale to wszystko rzecz gustu.
najlepiej pojedz do pana Arka i sama sprawdz. a zreszta gdzie by czlowiek nie robil, zawsze znajdzie sie ktos komu sie nie bedzie podobalo i bedzie narzekal to na jedzenie, to na sale, to na orkiestre i tak w kolko :)
powodzenia :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
my sie na nia nie zdecydowalismy ze zwgledu na menu, tak srednio nam sie podobalo. ale to wszystko rzecz gustu.
najlepiej pojedz do pana Arka i sama sprawdz. a zreszta gdzie by czlowiek nie robil, zawsze znajdzie sie ktos komu sie nie bedzie podobalo i bedzie narzekal to na jedzenie, to na sale, to na orkiestre i tak w kolko :)
powodzenia :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Bylam na trzech weselach w Teguli, na komuni i imprezie urodzinowej - za każdym razem pełen profesjonalizm i przepyszne jedzenie, sala dolna owszem taka "chłodna" i mało przyjemna ale wszystko inne na wysokim poziomie. A pieczony prosiaczek rewelacja!
No my narazie szukamy chcielibysmy gdzies blisko zeby transport nie wyniosl nasz za duzo ale tez ze wzgledu na fakt ze wiekszosc rodziny z obojga stron jest z poza trojmiasta a nawet z poludnia Polski chcielismy gdzies nad morzem, i najbardziej nam sie podoba Roza Wiatrow cena za wesele jest w miare przystepna tylko poprawiny nas przerazaja zed wzgledu na to ze prawie wszyscy na nie przyjda a chcemy robic na ok 100 os :/
Hejka!
W tequili miał w lipcu wesele mój brat. W zasadzie obsługa ok (choć czasem trzeba było im mówić, że czegoś na stole brakuje...), sala (przynajmniej dolna) nie za duża (mój brat miał wesele na ok 70 osób i było tak akurat), ale mankamentem jest to, że klimatyzacja jest nad samymi stolikami :/
Czyli jak tańczysz na parkiecie, to jesteś ugotowana na miękko, a jak siedzisz to od razu Cię przewiewa i jest zimno :(
Poza tym mają dość wysokie ceny...
Z tych kilku powodów myśmy zdecydowali się na Czardasz :P
Słyszałam w zasadzie same dobre opinie, przyszli teściowie byli tam w piątek na imprezie i mówią, że lokal jest po remoncie i jedzenie przepyszne! Poza tym mają niższe ceny, genialnego i bardzo miłego szefa, możliwość wynajęcia na miejscu noclegów (Para młoda dostaje apartament gratis), a o to nam chodziło, żeby goście mieli gdzie przenocować. Co prawda w Tequili też jest taka możliwość, ale Czardasz bardziej się nam podobał :)
Jakbyś miała jakieś konkretne pytania co do lokali, pisz na maila :) Postaram się w miarę szybko odpowiedzieć.
Pozdrowionka :)
W tequili miał w lipcu wesele mój brat. W zasadzie obsługa ok (choć czasem trzeba było im mówić, że czegoś na stole brakuje...), sala (przynajmniej dolna) nie za duża (mój brat miał wesele na ok 70 osób i było tak akurat), ale mankamentem jest to, że klimatyzacja jest nad samymi stolikami :/
Czyli jak tańczysz na parkiecie, to jesteś ugotowana na miękko, a jak siedzisz to od razu Cię przewiewa i jest zimno :(
Poza tym mają dość wysokie ceny...
Z tych kilku powodów myśmy zdecydowali się na Czardasz :P
Słyszałam w zasadzie same dobre opinie, przyszli teściowie byli tam w piątek na imprezie i mówią, że lokal jest po remoncie i jedzenie przepyszne! Poza tym mają niższe ceny, genialnego i bardzo miłego szefa, możliwość wynajęcia na miejscu noclegów (Para młoda dostaje apartament gratis), a o to nam chodziło, żeby goście mieli gdzie przenocować. Co prawda w Tequili też jest taka możliwość, ale Czardasz bardziej się nam podobał :)
Jakbyś miała jakieś konkretne pytania co do lokali, pisz na maila :) Postaram się w miarę szybko odpowiedzieć.
Pozdrowionka :)
W czardaszu wlasnie poza tym ze slyszelismy same pozytywy to do tego cena jest jak najbardziej ok zwlaszcza za poprawiny,ale poza tym zalezy nam tez na widoku morze dla gosci myslelismy tez o rewie ale tam ceny sa za wysokie i podobno malo jedzienia :/ a jak rozmawialsmy w rozy wiatrow to pan powiedzial ze lepiej jest miec noc poslubna gdzies indziej niz gdzie spia goscia bo on mial przypadek ze jeden gosc chodzil po pokojach i szukal chetnych do picia :/
;o) W Czardaszu są faktycznie dobre ceny za osobę, poprawiny również w bardzo kuszącej ofercie ;o)
dwie sale,jedna podobno do 150...
18 miejsc noclegowych,dookoła łąki - można wyjść na spacer lub papieroska,jeśli ktoś lubi.
napoje,owoce gratis
własciciele pomogą znaleźć nawet oprawę muzyczną i video
dość optymistycznie
a i ;o) podłoga drewniana jest ;-P hehe...
śmieję się,bo to pomogło podjac mi decyzję
dwie sale,jedna podobno do 150...
18 miejsc noclegowych,dookoła łąki - można wyjść na spacer lub papieroska,jeśli ktoś lubi.
napoje,owoce gratis
własciciele pomogą znaleźć nawet oprawę muzyczną i video
dość optymistycznie
a i ;o) podłoga drewniana jest ;-P hehe...
śmieję się,bo to pomogło podjac mi decyzję