Widok

Czarny wózek?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Podobają się Wam bryki w tym kolorze?
Może ktoś taki wózek kupił dla swojego dziecka?

Pozdrawiam :o)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz wózki są z takich materiałów że czarny kolor nic nie szkodzi. My taki mamy i super jest. Model Riko Basic Sport, budka się nie nagrzewa, nie blaknie na słońcu. W środku nie jest przecież czarny, dziecko ma wygodnie w nim.

Ja mam czarny wózek Larktale ChitChat https://larktale.pl/lekka-spacerowka-dla-dziecka-chit-chat, wygląda superowo, a w dodatku jest bardzo lekki, składany, z eko materiałów. I wygląda kosmicznie, komplementują nas na spacerkach :D

Mam czarnego X-landera x-move i jest super, nie grzeje się jakoś bardzo, nie płowieje, pewnie gdybym trzymała go na pełnym słońcu to mogłoby się coś stać z kolorem ale chyba nikt nie trzyma dziecka w wózku w pełnym słońcu :D Wózek w czarnym kolorze wygląda pięknie !
Marita czarna ze wstawkami w białe kropeczki to moj wybór,jest piekna:-)
Zdecydowanie najlepszy kolor! Miałam czarnego High Treka Bebe Comfort i jeśli kiedykolwiek będę kupowała jeszcze wózek na 100% będzie czarny. Pomijając, że jest to bardzo praktyczne, bo nie widać zabrudzeń, to jeszcze wygląda bardzo stylowo. Miesiąc temu byłam w Danii i tam mają tylko czarne albo ciemno granatowe wózki - wygląda to super. Wszystko jednak kwestia gustu.
Edge był w tym sklepie za hala i w realu w gdyni.
Bigbeat, w Akpolu nie widziałam Edge, mieli jakieś emmy, ale dwie na krzyż... W MAMA i JA na pewno jakiś Edge mają wystawiony, ale nie wiem jaki kolor.
Jak chcesz obejrzeć nasze czarne Volvo na żywo, to może podjedziesz któregoś dnia? Mieszkamy w Gdńsku.
image
image
u mnie czerwień, zieleń i błękit :)
czarny kolor - elegancki, klasyczny, do wszyskiego pasuje, ale zdaje mi się że to kolor dość ponury i smutny jak dla dzieciaczka, ale wiadomo że to kwestia gustu, ja jestem miłośniczką czerwieni i tylko czerwień wchodzi w grę :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Bigbeat,przyszedł mi na mysl jeszcze ten sklepik w Gdyni przy dworcu,a w tych wyzej to na bank,były jasne ale przeciez mozna zamowic inny kolorek.
Tak,w Gdyni za hala targowa w takiej jakby hurtowni,w realu na wzgozu jest taki sklepik z wozkami malenki i w nim tez jest oraz podobno emma jest w akpolu.;-)
chyba sie z tym zgodze, bo nasz sie nie nagrzewa, apropo nagrzewania sie to od dawien dawna wiadomo ze wlosy blond szybciej sie nagrzewaja niz czarne i latwiej o udar.
Podobno Pogromcy mitów obalili mit, że czarne nagrzewa się dużo mocniej na słońcu. ;-)
nie kupiala bym czarnego zwłaszcza na lato ;/
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
mi jak kolezance powyzej.czarne-nie.
bialo czarne -owszem:-)
Podbijka, moze wieczorową porą ktoś się dopisze? :-)
http://forum.trojmiasto.pl/wozek-w-czarnym-kolorze-t102259,1,11.html?hl=czarny wózek#hl

nie podobają mi się całe czarne wózki :) ale biało-czarne TAK :) (wkleiłam w tamtym wątku kilka fotek)
Zuza, Emmę oglądałaś w jakimś sklepie w 3mieście?
Ogladałam jasna emme,jest piekna ale ciemniejszy kolor chyba bardziej praktyczny;-)
my kupujemy mure 4 czarno czerwoną.gondolka ma czerwone wnętrze,ale na zewnątrz jest cała czarna. pstrokaciźnie w postaci kolorowego wózka,kolorowych ciuszków dzidzi i mamy mówię stanowcze nie :)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Niania u was w domu- pytania (26 odpowiedzi)

Witam ,jestem nianią z małym stażem opiekuńczym .Mam kilka pytań do mam które mają opiekunki w...

Sędzia Breza-Kłos (3 odpowiedzi)

Witam, czy kogoś rozwodziła sędzia Wiesława Breza-Kłos? Proszę o opinie.

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry