Widok

Czemu bycie kawalerem jest odbierane jak choroba niczym zaraza???

Czy aż tak Świat zdurniał lub ludzie w Polsce zgłupieli,że panowie kawalerzy są odbierani jako margines społeczny lub trędowaci którzy nie zasługują na to by mieć lepsze wzięcie niż faceci po rozwodach żonaci zdradzający żony jak się da i z kimś się da?!Tak właśnie jest w Trójmieście.Żenujące.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Żyj po swojemu... Nawet na przekór całemu światu. Tylko czy dasz radę?...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kwestia motywacji, bycia w zgodzie z samym sobą i życie po swojemu lepiej smakuje. Trzeba też "pozwolić" żyć innym :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Trzeba też "pozwolić" żyć innym :)" i za tę uwagę Ci dziękuję. Często o tym zapominamy.. :)
Bo taki facet jest postrzegany jako : ,,coś z nim musi być nie tak, skoro żadna do tej pory go nie chciała i nie usidliła" hii hii
Ale pocieszę cię, bo rozwodnicy są na straconej pozycji. Na co komu facet po przejściach?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ale jakoś jest przyjęte, że to facet ma podrywać, a nie odwrotnie. Czyli jeżeli dziewczyna jest sama, to pewnie nikt jej nie chciał i dlatego. Ale w przypadku faceta, to wystarczy, że jest trochę nieśmiały i już kicha...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie jeden facet po przejsciach bedzie lepszy niz swierzynka.
Bynajmniej ja nie popelnie juz tych samych bledow, widze teraz wiecej.
Doswiadczenie robie swoje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
"A czy smerfetka jest wolna:-)))
A Ty wolna:-)))
Może się poznamy zaczniemy od znajomości potem kto wie przujażni a co potem się okaże?
Może się poznamy:-)"
Do tego, że mało subtelny to również wyjątkowo zdeterminowany :P
Określił sobie cel i teraz do niego dąży ;)
~Taki ktoś ;)
widze teraz więcej... bo okulary lepsze:)))

Nie mogłam się oprzeć, taki defekt. Tak doświadczenie cenna rzecz, a z wiekiem także dystans do pewnych spraw i samego siebie. Człowiek nie przejmuje się drobiazgami, potrafi odpuścić zamiast bezsensownie trwać przy swoim. Ładnie nazywa się to pójściem na kompromis :)
Osoby po tzw. przejściach wykazują więcej empatii.

Osobiście wolę praktyka niż teoretyka.

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Normalnie jak pracodawca :-P Może jeszcze powinno się podać CV i referencje z poprzednich związków ;-/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może się bliżej poznamy?Mój adres e-mail jabu761@wp.pl.Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Co znaczy być subtelny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale tacy faceci są najczęsciej wybierani niż kawalerowie!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję:-)))
Okulary teraz lepsze, to fakt. Ja wlasnie za bardzo odpuszczalem. Może trzeba bylo przychodzic do domu nawalonym, spędzać noc w burdelu, nie gotować, nie sprzatac itd? Moze wiekszy szacunek mialbym u kobiety? Taki nie jestem. Nie docenila tego, moze jakas inna doceni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Popieram, praktyka jest ważna :P Byle nie za duża, bo to może oznaczać, że coś jest z nim nie tak...
Wszystko zależy od tego czy rzeczony delikwent potrafił wyciągnąć wnioski z przeszłości. Jeżeli tak to jest szansa, że będzie dobrze.. Jeżeli nie to powieli błędy. Wniosek : takiemu facetowi 'po przejściach' wnikliwiej należy się przyglądać :)
że coś jest z nim nie tak?tzn z kim?ze mną?
tak ogólnie pisała :P
Hm... pomysł z CV i referencjami muszę przyznać ciekawy, choć obawiam się że w praktyce może spalić na panewce. Choć przyznaję, że mnie zaintrygował. Ile spraw to by uprościło :)))

CV można sobie darować w sytuacji, gdy zakładamy związek oparty na miłości. Bo w sumie co uczucia mają do wykształcenia, umiejętności. Miejsce pracy może mieć znaczenie dla karierowiczów albo snobów. Zresztą zawsze można zmienić przy założeniu, że mamy odpowiednią siłę perswazji i "popchniemy" kandydata w odpowiednią stronę. Dorzucić kilka zainteresowań, najlepiej własnych, żeby mieć wspólne tematy do rozmów i spędzać czas ze sobą.

Z referencjami... tu może pojawić się problem.
Gdyby ludzie rozstawali się w zgodzie, można byłoby takie pisemko otrzymać. Może nawet napisane z zachowaniem trzeźwego spojrzenia na minioną sytuację.
Ale w przypadku burzliwych rozstań... uuuu tu trudno polegać na słowie byłej partnerki/ partnera. I jak osądzić, że rozstanie nastąpiło w zgodzie czy była burza z piorunami.

:))))

Inne tematy z forum Towarzyskie

Gdzie zrobic tatuaż (18 odpowiedzi)

Czy ktos by mógł mi polecić dobre (wypróbowane) studio tatuażu w trójmiescie najlepiej w...

Swing party (28 odpowiedzi)

Mam ochotę coś takiego zrobić u siebie tylko gdzie szukać chętnych

Czy to się uda... (7 odpowiedzi)

Technologia , a odniesienie realu...

do góry