Widok

Czy Wy jesteście samotne?

Mieszkam od pewnego czasu w Gdańsku... W super atrakcyjnym miejscu. Z okna widzę spacerujących ludzi... Całe tłumy. I widzę że szczególnie popołudniami, wieczorami, dużą część tych spacerujących stanowią samotne, same dziewczyny, kobiety. Idą sobie spokojnym, lekko dumnym krokiem, troszkę się rozglądają...Tak jakby patrzyły dyskretnie, czy są dostrzegane, czy jakieś męskie oko je widzi... Jestem zaskoczony, jak wiele takich kobiet widzę. Jak dużo dziewczyn samotnie spaceruje!. Czy to są singielki? Czy to urodzone samotniczki? Czy jednak poszukiwaczki... Co kiekawe, bardzo często są to cudowne, bardzo ładne buzie, zgrabne figury...Dziewczyny! Drogie Panie! Gdzie wasi panowie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Smutne, że jesteś samotny od kilku lat.
Czyżby przez "długotrwałą biegunkę" umieszczoną w Twojej stopce. :)))

PS. Przypisana, czy przepisana przez lekarza - Imodium.
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja od kilku lat jestem samotny, ale nie staram się czegoś szukać na siłę. Po prostu czekam na ten dzień, aż nagle poznam kobietę, która jest mi przypisana.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
KOBIETY UWAZAJA ZE FACET MA BYC WSZYTKIM KASA NAJLEPIEJ MASA KASY DO TEGO SEXS .ALE TAKI ZEBY ZONAECZKA BYLA SZCZELIWA JAK CHMURA CO SPADA ZNIEJ DESZCZ .CZYLI IDEALNY KOCHANEK W LOZKU MA BYC NON STOP NA JEJ POTRZEBY DO TEGO MA JA CIEGL;E ZABAWIAC NA ROZNE SPOSOBY OCZYWISCIE CALY CZAS MUSI BRAC POD UWAGIE JEJ STAN EMOCJONALNY bo musi wyczuwac moment co w danej chwli jej sie podoba a co nie ..czyli nasze kochane babeczki chca miec faceta idealnego pieknego pod kazdym spojrzeniem z kazdej strony A CO ONE NAM DAJĄ CO MOGA DAC..CHYBA NIC BO MAJA TYLKO WYMAGANIA ZADNEJ INICJATYWY TO ON MA BYC A PANIE MAJA TYLKO BRAC ..DLATEGO drogie panny panienki panie zastanowcie sie zeby cos brac to czasmi trzeba cos DAC
Facet widzi samotne, bo jak to facet obserwuje tylko baby. Popatrz ile jest samotnych facetów. I co w tym dziwnego, takie czasy nastały.Siedzicie w komputerze szukając pierdół to wam zycie miedzy palcami ucieka./ I kobiety też. Nie chcą być porównywane z tymi ze stron XXX.
Można wyrazić swoją opinię nie wypowiadając się za kogokolwiek. Ogólnie, co się myśli... bez odwoływania się do życia osobistego.

Nie chcę wypowiadać się za innych...Ale u siebie obserwuję tylko taki...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Myślisz, że wyłączną przyczyną popadnia przez mężczyzn w kompleksy jest ars amandi?

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obserwuję Twoją wypowiedź od pewnego czasu, i co na nią zerknę, to nasuwają mi się inne wnioski...Jak to jest z Tobą? Czy mój odczyt jest prawidłowy? Jesteś super laska, piękna, zgrabna, odlotowa,pełna sexu, powabu, itd? Bo stwierdzenie że "faceci się przy mnie tylko dowartościowują można różnie zrozumieć. Np tak, że jak któremuś w końcu uda się Ciebie poderwać, to tylko po to żeby błysnąć w towarzystwie, na ulicy, "patrzcie z jaką babką idę, jaką poderwałem!"
Dalsza część Twej wypowiedzi, też wiele mówi. "...popadają w kompleksy.." Tzn że jesteś tak doświadczoną i wymagającą kochanką, że się meny przy Tobie załamują? I że na koniec wrócę na początek. "Cóż mogę zrobić że jestem sama...?" Myślę że każdy może w tej sprawie zrobić tyle, ile naprawdę sam chce...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
tacy są męzczyzni niedojrzali emocjonalnie i sfrustrowani seksualnie, a takich mądre porzadne kobiety nie tolerują pozdrawiam Viola
jakby mnie zaczepił obcy facet to bym się przestraszyła że zboczeniec i przyspieszyła kroku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
pewnie falowiec bo tam aż 6 tys ludzi mieszka to muszą łazić tłumy
I link: http://www.youtube.com/watch?v=HKiIqp74ZhU
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
Z tego co się orientuję to wyjście następuje przez drzwi. Drzwi są prawoskrętne, lub lewoskrętne, albo obrotowe - prawoskrętnie, lub lewoskrętnie.....
Polecam ten link dla szukających wyjścia:

Po obejrzeniu, nie będziesz miała wyjścia.....
Pozdrawiam.
A Osiecka
a ja chodzę sama , bo jestem nowa w gdansku i nie mam wyjscie l(((
Coż moge zrobic , ze jestem sama, faceci przy mniesie tylko dowartosciowują, albo popadaja w kompleksy i dostają niskiej samooceny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ilona
bitwa o gwiazdki (: nie wiesz ?
Właśnie z takich powodów nie chadzam sama na spacery.
Faceci jak widzą samotnie spacerującą "atrakcyjną" kobietę od razu myślą, że skoro spaceruje sama to pewnie kogoś szuka. Czasem po prostu chce się zaczerpnąć świeżego powietrza w samotności by zebrać myśli lub się odprężyć. Nie ma to nic wspólnego z samotnością
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
CO: "Ale w Was kobietach jest taki mechanizm, całkowicie zrozumiały, że jak wsza facet was nie docenia, nie czujecie się w jego oczach już atrakcyjne, to szukacie dowartościowania właśnie na ulicy. Jeżeli męskie oko wyłowi was z tłumu i będzie się właśnie wam przyglądać, to pozwala wam odebrać to jako "podobam się facetom, nie jest źle"

Nie wiem jak jest z innymi Paniami, wypowiem się tylko za siebie. Jeżeli nie czuję się atrakcyjna dla swojego faceta to jest to dla mnie ogromny cios-i zapewniam Cię, że nie szukałabym zainteresowania "na ulicy" bo i tak by mi to nie pomogło. Co z tego, że będą się mną interesować obcy mężczyźni, skoro nie będę się czuła 100%kobietą przy osobie, na której mi najbardziej zależy???
Póki kobieta sama w sobie nie znajdzie tej energii i siły, żeby powiedzieć sobie sama: jestem wartościowa, piękna i seksowna-niczego mi nie brakuje! zawsze będzie nosiła w sobie zairenko niedowartościowania-bo ktoś je kiedyś zasiał- i będzie ono powracać jak bumerang!

A z tą Twoją kawą...hmm....nie wierzę w takie "cuda" ;-P
jak wyzej
ciekawy obserwator
Normalnie ideał jesteś :) Jak będziesz się chciał wybrać na spacer daj znać
do góry