Widok

Czy Wy jesteście samotne?

Mieszkam od pewnego czasu w Gdańsku... W super atrakcyjnym miejscu. Z okna widzę spacerujących ludzi... Całe tłumy. I widzę że szczególnie popołudniami, wieczorami, dużą część tych spacerujących stanowią samotne, same dziewczyny, kobiety. Idą sobie spokojnym, lekko dumnym krokiem, troszkę się rozglądają...Tak jakby patrzyły dyskretnie, czy są dostrzegane, czy jakieś męskie oko je widzi... Jestem zaskoczony, jak wiele takich kobiet widzę. Jak dużo dziewczyn samotnie spaceruje!. Czy to są singielki? Czy to urodzone samotniczki? Czy jednak poszukiwaczki... Co kiekawe, bardzo często są to cudowne, bardzo ładne buzie, zgrabne figury...Dziewczyny! Drogie Panie! Gdzie wasi panowie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja zostalam zamieniona na mlodszy model , a nawet na bardzo mlody .A to boli po tylu latach razem .Tacy sa faceci .
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
kiedyś Ty kogoś zmieniłaś dziś sama zostałaś zmieniona ...takie są kobiety
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12
Ja jestem teraz bardzo samotna mimo iż mój partner jest 3m ode mnie :) Siedzi przy biurku i majstruje "coś", uczy się, rozwija...
Leże w łóżku, czytam o niczym i pewnie niedługo pójdę na spacer
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ach! Fakt, to dziwny gatunek. A mówią, że kobietę ciężko zrozumieć...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam się z Tobą ~pivo
Rotacja była, jest i będzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Facetow trudno zrozumiec .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Więc co tu się dziwić, że tyle nas spaceruje samotnie :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
To my w Gdańsku mamy dzielnicę czerwonych latarni?:D
Opis kobiet się zgadza...
Super atrakcyjne miejsce w pewnym sensie też:p
To gdzie mieszkasz?;)
Wątek dalej dziewczyna się wypytywała o jakieś miejsce na godziny, to zapewne masz dużą wiedzę na ten temat;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Po co ich zmieniać? Tacy są i się nauczcie z tym żyć.
Czy faceci tak chcą żebyście się zmieniły?
Dlaczego kobiety ciągle wychowują swoich partnerów i chca ich zmieniać?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powaliłeś mnie na kolana! umarłem ze śmiechu!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ma się tę moc:P

Ja tak że wszystkimi, powalam ich na kolana, potem umierają i idą do piekła!:D
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
tez sie zastanawiam nad tym super atrakcyjnym miejscem, ale tyle ludzi pod oknami to chyba srednio fajne...ja bym tak nie chciala
nie ma miłości bez naiwności
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
No jakby to była długa czy monciak to rzeczywiście kiepsko, ale on jest facet, no i te samotne kobiety poszukujące męskiego spojrzenia...a on spoglądający z okna, jak ten myśliwy na ambonie:P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Monciak odpada bo jest w Sopocie, a Długa jest atrakcyjna chyba tylko dla niemieckich emerytów :P więc obstawiam Neptun Park nieopodal morza chociaz nie jestem pewna czy jest tam mnostwo przechadzajacych sie mlodych dziewoi, ino dziadki na rolkach tudzież babcie z kijkami NW
nie ma miłości bez naiwności
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Babcie z kijami do NW? Z kijami chodzi coraz wiecej młodych i Tobie również polecam zamiast siedziec na forum i desperacko szukac faceta,lub udzielac sie w prawie kazdym watku:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja też mam kijki i używam... ale do lasu, pomaga włazić pod górki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
..mój siedzi a właściwe leży na kanapie z oczami wlepionymi w TV i ma wiecznego " focha" ;-))..więc jeśli nie pada to samotny spacerek do Parku Regana na Przymorzu jest dobrym pomysłem ....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sa to poprostu kociaki.... Tak miło czasem popatrzeć na nie ....... hym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz rację...CZasem to aż się boję że się głowa oderwie...:-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry