Widok

Czy feromony działają

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i chciałbym sprawić sobie coś co pomoże mi w kontakcie z płcią przeciwną. Czy taki zapach byłby w stanie sprawić, że potencjalna kobieta by się mną bardziej zainteresowała?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślisz, że właśnie co zawierają w sobie te feromony? Właśnie hormony ! I dlatego działają.
Ja początkowo muszę przyznać, że byłam sceptycznie nastawiona ale jak widzę, że działają to jestem na tak.

Trudno mi w to uwierzyć, niby czytalam artykułu o działaniu w wielu czasopismach ale nadal ciężko mi przyjąc do wiadomości, ze takie środki działaja.

Ja właśnie też nie wierzyłam wcześniej. Testowałam różne - te z niższej polki jak i z wyższej. Tylko nie warto oszczędzać.
Jak u mnie w zasadzie sprawdziły się jedynie te pheromone essence - i tylo je zamawiam raz na jakiś czas.
Inne nie działały.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hmm.. tez kiedys nalezalam do osob niesmialych, ale trafilam na odpowiednia osobe i sie otworzylam :) teraz jest super i nawet sama wychodze z inicjatywa i zamawiam gadzety erotyczne :D

Ja tez zamawiam!! Super sprawa z tymi zabawkami erotycznymi bo mozna sobie fajnie urozmaicic zycie w sypialni, ja ostatnio na Superlove.pl znalazłam kilka fajnych gadzetów :)

Od jakiegoś czasu używam Love Desire które są naprawdę bardzo fajne i długo sie trzymają. Jest kilka wersji, ale używam tych w ciemnej buteleczce - Premium Edition.
Kilka chmur z rana i trzyma sie w zasadzie przez kolejnych 7-8 godz w pracy :)
Podobno są z feromonami - nie wiem, ale zebrałem już za nie sporo komplementów.

Czasami kupuję Love Desire, tyle tylko że ten zwykły - na butelce ma napisane "New Edition Strong", nie wiedziałem, że jest jeszcze jakiś inny... Pstrykniesz zdjęcie i wstawisz, bo jestem ciekawy

Trzymaj:
image
Są są, wyszły już jakiś czas temu Trochę drogie ale warto bo trzymają się długo no i mam wrażenie, że bardizej podobają się kobietom.

To raczej praca nad sobą sprawi, że będziesz bardziej pewny siebie w kontaktach z płcią przeciwną..

A czy mieliście może sytuacje w któych łaczyliscie rózne zapachy razem? Czy mozna wtedy liczyć na lepsze działanie czy jednak nie? Pytam się głównie bo słyszałem,że różne zapachy mają rózne zawartości i rodzaje feromonów.

Sam czasami łączę. Chociaż nie można tutaj przesadzić ponieważ jak za dużo na siebie wylejesz to może to spowodować reakcję odwrotną.To znaczy rozdrażnienie ze strony kobiet i wręcz czasami agresję ze strony mężczyzn.Tak wiec jeśli używasz dwóch rodzajów feromonów to najlepiej jest stosować połowę dawki każdego z nich.Sam czasami łączę ze soba Love Desire oraz Pheromone essence. Dobrze się ze soba zgrywają.

Jak się nie przekonasz i nie sprawdzisz to tak na prawdę nic nie wiesz.. a Ty próbowałeś ?

Jakoś trudno jest mi w to uwierzyć...

Sam jestem zdania,że wszystko jest dla ludzi i wszystko można wypróbwoać. Ty masz takie zdanie, ktoś inny odrębne.
Jeden może napisać,że żele rozgrzewające są do kitu. Komuś będą się podobały. Tak samo jest z feromonami. Jeden czuje się lepiej kiedy ma je na sobie. Ktoś inny może nie odczuć różnicy. Ja jestem na tak. O ile oczywiście są to dobrej klasy feromony jak Pheromone essence (takie które rzeczywiście mają w sobie środki, które nasladują ludzkie feromony).

Ja tam jestem pozytywnie nastawiony do takich eksperymentów to czy się uda czy nie - pozwoli mi się w pełni wypowiedzieć na temat produktu. A nie gdybanie z palca..

Ja zamówiłem sobie Sexual Attraction. Ma do mnie przyjść na dniach. Dałem 5 dych w sklepie. Ma być to skoncentrowany preparat tak więc ma ponoć nie pachnieć. Może przyjdzie jeszcze dzisiaj to się wypróbuje na imprezach na weekend. Może machnę tutaj jakieś foto butelki.

A gdzie takie rzeczy można kupić? Chciałbym przetestować

Zamawiałem na intymno sc .pl ale sklepów w sieci jest dużo. Akurat tam miałem promocję ale możesz sobie porównać jeszcze z intym nymi ( masz porównywarki typu cene czy sk ąpiec).

ja biorę środek na testosteron - Prosent 600. Jedna tabletkę dziennie. Już po 2 tygodniach laski zaczęły się kleić. Nie ma to jak naturalne męskie feromony.

Sam chciałbym wypróbować. Może nie tyle na kobiety co w sytuacjach biznesowych ( aktualnie jestem na etapie czytania kilku ksiażek o manipulacji w biznesie i tam polecają właśnie aby wypróbowąc sobie właśnie feromony)

Założmy, że cena nie robi tutaj róznicy to jakie konkretne feromony polecicie?

Inne tematy z forum Towarzyskie

Gay Gdańsk (168 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

prysznic czy wanna? (17 odpowiedzi)

Remont łazienki....łazienka jest nizbyt duza....Musze wybrać jedno z dwu... Dając swoje uwagi nie...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (87 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

do góry