Widok
Od jakiegoś czasu używam Love Desire które są naprawdę bardzo fajne i długo sie trzymają. Jest kilka wersji, ale używam tych w ciemnej buteleczce - Premium Edition.
Kilka chmur z rana i trzyma sie w zasadzie przez kolejnych 7-8 godz w pracy :)
Podobno są z feromonami - nie wiem, ale zebrałem już za nie sporo komplementów.
Kilka chmur z rana i trzyma sie w zasadzie przez kolejnych 7-8 godz w pracy :)
Podobno są z feromonami - nie wiem, ale zebrałem już za nie sporo komplementów.
Sam czasami łączę. Chociaż nie można tutaj przesadzić ponieważ jak za dużo na siebie wylejesz to może to spowodować reakcję odwrotną.To znaczy rozdrażnienie ze strony kobiet i wręcz czasami agresję ze strony mężczyzn.Tak wiec jeśli używasz dwóch rodzajów feromonów to najlepiej jest stosować połowę dawki każdego z nich.Sam czasami łączę ze soba Love Desire oraz Pheromone essence. Dobrze się ze soba zgrywają.
Sam jestem zdania,że wszystko jest dla ludzi i wszystko można wypróbwoać. Ty masz takie zdanie, ktoś inny odrębne.
Jeden może napisać,że żele rozgrzewające są do kitu. Komuś będą się podobały. Tak samo jest z feromonami. Jeden czuje się lepiej kiedy ma je na sobie. Ktoś inny może nie odczuć różnicy. Ja jestem na tak. O ile oczywiście są to dobrej klasy feromony jak Pheromone essence (takie które rzeczywiście mają w sobie środki, które nasladują ludzkie feromony).
Jeden może napisać,że żele rozgrzewające są do kitu. Komuś będą się podobały. Tak samo jest z feromonami. Jeden czuje się lepiej kiedy ma je na sobie. Ktoś inny może nie odczuć różnicy. Ja jestem na tak. O ile oczywiście są to dobrej klasy feromony jak Pheromone essence (takie które rzeczywiście mają w sobie środki, które nasladują ludzkie feromony).