Widok

Czy feromony działają

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i chciałbym sprawić sobie coś co pomoże mi w kontakcie z płcią przeciwną. Czy taki zapach byłby w stanie sprawić, że potencjalna kobieta by się mną bardziej zainteresowała?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Love Desire w wersji premium. Albo Pheromone essence. Jeszcze wiele osob poleca sobe the edge ale sam kupilem i akuat u mnie był to niewypał. Nie zadzialałały pomimo wyższej ceny od Love desire i wróciłem własnie do love desire.

Tak jak tutaj osoba powyżej pisze, polecam Love Desire ale te droższe w czarnej butelce. Niebieskich nie próbowałem ale na forach pisali,że te ciemne długo się trzyma jąi są mocniejsze i w sumie to tak właśnie jest. kupiłem jakieś 4 tygodnie temu i zacząłem używać od razu, i od razu codziennie używam sobie jak takich zwykłych normalnych perfum. Po zastosowaniu czuję się jakby bardziej pewny siebie, wesoły jakiś taki rozluźniony i chyba nie jest to złudzenie bo przed pierwszym razem jak użyłem stwierdziłem, że pewnie zaraz powiem sobie ze jest inaczej i będzie to złudzenie, no ale widocznie widziałem zainteresowanie innych, przede wszystkim kobiet tak wiec nie może być to jedynie złudzenie.

Ja mam love desire ale te niebieskie i w sumie również jestem zadowolony. Czym rożnią się te czarne?

Tym, ze są mocniejsze w zapachu, zapach w sumie jest o wiele inny, bardziej korzenny (sam lubie takie wonie tak wiec mi to akurat odpowiada). No i mają w sobie o wiele większe dawki feromonów tak wiec ich dzialanie jest znacznie mocniejsze na innych. Miałem dwie wersje, porównujac lepiej jest zamówić sobie własnie ciemne.

Dziękii za rady. Właśnie nad nimi się w sumie zastanawiałem.Jak coś to zamówione!

stosowałem feromony i ze skutecznościa różnie bywało. Teraz stawiam na tabletki Prosent 600 biorę od pewnego czasu to taki booster na testosteron i libido. Kobiety to wyczuwają podświadomie. Widzę różnicę i to znaczną.

true story

Przecie to nie działa

Też się zastanawiam nad feromonami, trochę na ich temat czytałam na https://sklepintymny.com.pl

Zastanawia mnie czy stosowaliście jakieś zapachy i perfumy z piżmem, które uznawane są też za zapachy z feromonami. Pojawia się kolejne pytanie czy feromony działają? Czy mają wpływ na podryw? Czy mogą sprawdzić się w klubie czy podczas spotkania z inna dziewczyna. Jakie macie zdanie w temacie?

Pheromone essence, drogie ale rzeczywisćie mają w sobie feromony co kilka razy przetestowałem. Chociaz na początku nie wierzyłem.

Musze się tutaj zgodzić. Pheromone essence działają. Są najlepsze, chociaż polecam głównie w połączeniu z innym zapachem ( nie muszą być to drugie feromony, sam używam do standardowych perfum i ta opcja mi odpowiada najbardziej bo nie musiałem rezygnować z mojego ulubionego zapachu, który jednak feromonów w składzie nie zawiera).

A można używać kilku rodzajów feromonów naraz?

Trzeba zmniejszyć dawkę. Już kolega tutaj napisał, że użyte w nadmiernej ilości mogą powodować efekt odwrotny (oczywiście jeśli są to prawdziwe feromony a nie jakieś szajsy z allegro za kilka złotych). Wyjątkiem jest jeśli łączysz taki pheromone essence ale nie z feromonami ale ze standardowymi perfumami. Wtedy możesz użyć normalną ilość. I tą ilość to sam musisz sobie wyznaczyć. Sam używam jedną kroplę, chociaż w internecie pisali że można używać 2-3. Zauważyłem, że jednak kropla wystarczy aby było działanie.

Picusie. Polecam te tabletki na testosteron i libido Prosent 600 (niebieski byk) - chyba były wspomniane. Coś w nich jest bo po nich widzę że wydzielanie naturalnych męskich feromonów jest tak mocne że powodują 100% zmianę w zachowaniu kobiet w stosunku do mnie na przykład w pracy w biurze nie wspomnę o randkach z Tindera. Zaliczam jak nigdy wcześniej. Zrobiłem sobie zapas tych tabletek bo nie łatwo znaleźć w internecie a stosuje 5 dni w tygodniu i 2 dni robię przerwy.

Wydaje mi się, ze Pheromone essence nie beda odpowiednie dla pytającego. Sa to mocne fermony ale bardzo agresywne i łatwo można przesadzić z dawką a tutaj krótka droga do zniechęcenia drugiej osoby. Nie polecam....

Co to znaczy, że są agresywne? :P No i pisząc o love desire to piszecie o tych w niebieskiej czy w czarnej butelce? Bo widzę, że są dwa rodzaje w dwóch wersjach cenowych.

Chodzi tutaj o to, że jak źle dobierzesz dawkę i jeśli użyjesz ich zbyt wiele w stosunku do swojej osoby, to spowoduje to nerwowość otoczenia i Ciebie również. Jest to jednak feromon dla zaawansowanych. Co do love desire to lepsza jest wersja premium w czarnym opakowaniu bo ma w sobie wiecej feromonów ale jeśli nie będziesz miał kasy to bierz te niebieskie, są również ok i raczej nie powinineś ich przedawkować.

Ej, ciekawa sprawa. Napisz ile za to konkretnie dałeś? Spotkałem się z różnymi opiniami na temat tego typu specyfików. Jedni mówią, że skuteczne inni że to kicha.

Wpisz sobie w google to Ci się pojawi cena. Ostatnio używam codziennie i sprawdza się zarówno w pracy, na imprezach czy podczas zwykłych spotkań. Widać poprawę w nastawieniu innych.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (477 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

Gry (17 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

Gay Gdańsk (168 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

do góry