Widok
Tak jak tutaj osoba powyżej pisze, polecam Love Desire ale te droższe w czarnej butelce. Niebieskich nie próbowałem ale na forach pisali,że te ciemne długo się trzyma jąi są mocniejsze i w sumie to tak właśnie jest. kupiłem jakieś 4 tygodnie temu i zacząłem używać od razu, i od razu codziennie używam sobie jak takich zwykłych normalnych perfum. Po zastosowaniu czuję się jakby bardziej pewny siebie, wesoły jakiś taki rozluźniony i chyba nie jest to złudzenie bo przed pierwszym razem jak użyłem stwierdziłem, że pewnie zaraz powiem sobie ze jest inaczej i będzie to złudzenie, no ale widocznie widziałem zainteresowanie innych, przede wszystkim kobiet tak wiec nie może być to jedynie złudzenie.
Tym, ze są mocniejsze w zapachu, zapach w sumie jest o wiele inny, bardziej korzenny (sam lubie takie wonie tak wiec mi to akurat odpowiada). No i mają w sobie o wiele większe dawki feromonów tak wiec ich dzialanie jest znacznie mocniejsze na innych. Miałem dwie wersje, porównujac lepiej jest zamówić sobie własnie ciemne.
true story
Przecie to nie działa
Też się zastanawiam nad feromonami, trochę na ich temat czytałam na https://sklepintymny.com.pl
Musze się tutaj zgodzić. Pheromone essence działają. Są najlepsze, chociaż polecam głównie w połączeniu z innym zapachem ( nie muszą być to drugie feromony, sam używam do standardowych perfum i ta opcja mi odpowiada najbardziej bo nie musiałem rezygnować z mojego ulubionego zapachu, który jednak feromonów w składzie nie zawiera).
Trzeba zmniejszyć dawkę. Już kolega tutaj napisał, że użyte w nadmiernej ilości mogą powodować efekt odwrotny (oczywiście jeśli są to prawdziwe feromony a nie jakieś szajsy z allegro za kilka złotych). Wyjątkiem jest jeśli łączysz taki pheromone essence ale nie z feromonami ale ze standardowymi perfumami. Wtedy możesz użyć normalną ilość. I tą ilość to sam musisz sobie wyznaczyć. Sam używam jedną kroplę, chociaż w internecie pisali że można używać 2-3. Zauważyłem, że jednak kropla wystarczy aby było działanie.
Picusie. Polecam te tabletki na testosteron i libido Prosent 600 (niebieski byk) - chyba były wspomniane. Coś w nich jest bo po nich widzę że wydzielanie naturalnych męskich feromonów jest tak mocne że powodują 100% zmianę w zachowaniu kobiet w stosunku do mnie na przykład w pracy w biurze nie wspomnę o randkach z Tindera. Zaliczam jak nigdy wcześniej. Zrobiłem sobie zapas tych tabletek bo nie łatwo znaleźć w internecie a stosuje 5 dni w tygodniu i 2 dni robię przerwy.
Chodzi tutaj o to, że jak źle dobierzesz dawkę i jeśli użyjesz ich zbyt wiele w stosunku do swojej osoby, to spowoduje to nerwowość otoczenia i Ciebie również. Jest to jednak feromon dla zaawansowanych. Co do love desire to lepsza jest wersja premium w czarnym opakowaniu bo ma w sobie wiecej feromonów ale jeśli nie będziesz miał kasy to bierz te niebieskie, są również ok i raczej nie powinineś ich przedawkować.