Widok

Czy jej mąż powinien się o tym dowiedzieć?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,
mój mąż zdradzał mnie z koleżanką z pracy. Nasze małżeństwo właśnie przestaje istnieć. Mąż przestał się z nią spotykać, bo chciał żebym mu wybaczyła, ale ja nie umiem. Zastanawiam się czy jej mąż powinien się dowiedzieć o tym wszystkim, mają dziecko i wiem jak to wpłynęło na nasze dzieci, ale czy facet nie powinien się dowiedzieć jaką ma fajną żonę?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
No już powyżej podano dane osobowe niewiernego i zdradzającego ponoć na prawo i lewo .Z tego co npisano to nie był pierwszy tego typu wyskok tego pana ,grupa detekwistyczna tu ju chyba nie potrzebna.No chyba ,że to nie ten.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam poinformować. Ale z doświadczenia wiem, że ludzie często nie wierzą w takie rzeczy. Wtedy mu poleć detektywa, np. grupa detektywistyczna trójmiasto się czymś takim zajmuje. Dowodom uwierzy. Chyba, że sama jakieś masz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
no to zamiencie się partnerami i będzie git;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co was to wszystkich obchodzi , zajmijcie się swoim życiem !
Powinna się o wszystkim dowiedzieć takie moje zdanie. Niech wie z kim sie zadaje. bo predzej czy pozniej tow yjdzie a lepiej zeby wyszlo szybciej.,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
oj krowa wredna przyszła po misia biedaczka i go na sile zaciagnela do łózia... weźcie oprzytomnijcie kobiety, misio przysiegał żonie, krowa jej nie przysięgała więc może miec śzczerze w tyłku ich relacje nie należy jej winić, że znalazł się chęciarz i skorzystała. Zdrada zwykle jest skutkiem rozpadu związku nie przyczyną, ktoś nie dostaje w domu tego, czego mu potrzeba i idzie do kogoś innego i nie chodzi tu jedynie o seks tylko o uwagę, podziw, dumę, każdy czasem chce czuć się doceniony. Gdy druga strona zdradza trzeba siebie też huknąc w piersi co poszło nie tak, że do tego doszło, bo niestety nieczęsto zdarza się wyjść za mąż za facia uzależnionego od zdrad bo to widać na pierwszy rzut oka.
Do tematu wątku - co ciebie obchodzi tamto małżeństwo autorko? nie potrafiliście zadbać z mężem o swoje (specjalnie piszę razem) i się rozpada, a może tamto przetrwa? najlepiej nie wpieprzać się w cudze sprawy i pilnować swojego ogródka w sensie podlewać odpowiednio kwiatki, aby nie uschły i nie szukały wody gdzie indziej :P Uwierz, że taki donos nie da ci żadnej satysfakcji a zgodnie z twierdzeniem że karma to suka krzywda jaką wyrządzisz wchrzaniając się w życie obcych ludzi wróci do ciebie ze zdwojoną siłą, krótko będziesz się napawać widokiem armagedonu u znajomych z pracy męża...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jezu.... ~żona opisałaś moją historię! Skąd wiedziałaś ;P A poważnie, znam to dokładnie. Tylko, że ja nie miałam okazji powiedzieć tej drugiej co i jak. Mężowi wybaczyłam, ale mimo paru już lat - chyba nie zapomnę tego. Teraz.... gdyby tylko coś takiego sie powtórzyło to walizka i papa. Nawet bym sie nie zastanawiała czy to dobre czy nie dla mnie i dzieci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie, nie naczytałam się takich mądrych pisemek które zapewne Ty "Przestudiowałaś". Znam to z autopsji. Mam męża marynarza i podejrzewam, że prawdopodobnie mnie zdradza. Ale wiem na 100%, że robi to z czystej fizjologii, a nie z więzi emocjonalnej do którejś z pań.

nie twierdzę, że "kobieciarz" ma więź emocjonalną z którąś z pan. ale chyba nie uważasz, że ma więź emocjonalną z tobą? albo, że cię szanuje? ale skoro sama siebie nie szanujesz i twierdzisz, że robi to z potrzeb fizjologicznych...szok!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pierwszy raz słyszę, że seks z innymi kobietami to tylko potrzeba fizjologiczna a nie zdrada( będąc z kimś w związku) i nie ma znaczenia czy jest się marynarzem, piekarzem czy lekarzem. Troszkę szacunku do siebie i współmałżonka.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie boisz się chorób jakie może przynieść do domu?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie, nie naczytałam się takich mądrych pisemek które zapewne Ty "Przestudiowałaś". Znam to z autopsji. Mam męża marynarza i podejrzewam, że prawdopodobnie mnie zdradza. Ale wiem na 100%, że robi to z czystej fizjologii, a nie z więzi emocjonalnej do którejś z pań.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Niech żyje wolna miłość . W życiu trzeba wszystko przeżyć.
Ja powiem szczerze ze w wielkiej zlosci i w emocjach pewnie powiedzialabym jej mezowi. Ale nie wiem czy gdybym ochlonela to nie zalowalabym. Zwlaszcza jesli maja dzieci. Wedlug mnie powiedzenie to nic innego jak zemsta, nikt mi nie powie ze nagle zdradzona zona martwi sie o biednego meza kochanki.... to zemsta i tyle, ale jesli masz sie poczuc lepiej to w pelni usprawiedliwona.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiadomo, czy nie zmieni...

Dzieci są głupie, więc stosuje się wobec nich system kar i wynagrodzeń żeby je nauczyć pewnych wartości i zachowań.

To, że ta baba jest głupia jest niepodważalne, jeśli więc pani puszczalska straci męża - może zapali jej się we łbie jakaś czerwona lampka "gdzie popełniłam błąd"...

A może masz rację i nic to nie da...

W każdym razie jedno jest pewne: nie zrobienie niczego NA PEWNO nic nie da...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przecież powiedzenie o romansie mężowi niewiele zmieni. Laska -wolna czy nie-moze dalej szukać wśród żonatych. ..pewnie będąc wolna jeszcze bardziej będzie szukać. O ile to ten typ oczywiście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście, że powinien się dowiedzieć...

Jak ktoś wyżej napisał: powiedz, że ma sama się wysprzęglić albo zrobisz to za nią...

Powód ku temu jest banalny: ktoś z Was/nas może być następny, taką patologię trzeba tępić wszelkimi możliwymi środkami.

Byłem świadkiem podobnej sytuacji, pewien pajac - nazwijmy go "Pan Wielki DJ" - miał narzeczoną (ślub z wygody), a sam puszczał się na lewo i prawo z najróżniejszymi pannami, potem ślub wzięli i dalszych losów nie znam... Ona o niczym nie wie... Albo udaje, że nie wie i ma to w nosie ;)
Jak ktoś chodzi na ToGa to już wie o kogo chodzi :) Wiedzieli chyba wszyscy poza zainteresowaną...

Do końca życia będę żałował, że jej nie powiedziałem gdy miałem okazję.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Każdy przypadek jest inny, co innego chcemy osiągnąć i reakcje nasze są różne, czasem decyduje o tym zdawałoby się błahy szczegół. W twoim przypadku do faktycznej zdrady nie doszło więc porównywanie tego nie ma sensu. Do zdrady nie doszło, widziałaś skruchę i brałaś pod uwagę danie drugiej szansy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Primo
To był sarkaźmik
Duo
Opieranie swoich poglądów na podstawie programów telewizyjnych, które są reżyserowane nie jest najlepszym pomysłem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie bardzo rozumiem ta wypowiedz. Nie wiem czy byłam dzielna, postąpiłam tak jak czułam. Przed nim byłam twarda i zdecydowana, a wieczorem ryczałam w poduszke. Ja jednak uważam, że trzeba rozwiazać problem w swoim związku a nie szukać winnych wszędzie naokoło.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
jaka dzielna jesteś o ho ho..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

OWI Gdynia, dr. Marzena Umińska (18 odpowiedzi)

witam, jutro mamy pierwszą wizyte w OWI. będzie nas przyjmować rehabilitantka dr. Umińska. czy...

szkoła podstawowa nr 24 we Wrzeszczu - poproszę o opinie (21 odpowiedzi)

szkoła znajduje się przy ul .Lilli Wenedy, muszę zapisać córkę i szukam opinii o tej szkole.

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (28 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry