Widok

Czy ktoś używał balsam do ust przeciw opryszczce Erazaban Protect?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Słyszałam o balsamie do ust przeciw opryszczce Erazaban Protect, który chroni usta przed promieniowaniem UV, przed zimnem i wiatrem.
Macie jakieś doświadczenia z zapobieganiem nawrotu opryszczki. Mnie opryszczka przytrafia się kilka razy w roku i chciałam coś zrobić, aby nawrót choroby był rzadziej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kup tabletki hascovir(bez recepty) albo idź do lekarza pierwszego kontaktu po heviran(ten sam skład co hascovir ale lek jest tańszy). Mi te leki bardzo pomogły.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja używam od kilku miesięcy, bodajże 3 ... i jestem mega zadowolona. Opryszczki nie ma ( a zawsze miałam na przełomie jesień/zima) a do tego usta są super nawilżone

Fajny artykuł na ten temat https://dimedic.eu/wiedza/jak-zapobiegac-nawrotom-opryszczki-wargowej a Erazaban faktycznie skuteczny.

Faktycznie fajny artykuł. Dzieki za linka!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo fajny i skuteczny balsam. Do tego łatwo dostępny i tani.

Ja używam tego balsamu właśnie jako ochrony przed opryszczką. w tym sezonie zimowym ani razu mi się nie przytrafiła. a tamtej zimy nie mogłam wyleczyć jej i miałam non stop nieestetyczne strupy. A i usta są gładkie i miękkie dzięki balsamowi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja też używałam i jako, że już kalendarzowa wiosna to mogę powiedzieć, że dzięki temu balsamowi udało mi się pierwszy raz od kilku lat wytrwać bez opryszczki! Jupi! Jestem bardzo zadowolona i nie przestaję używać po zimie :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

do góry