Widok
znajomej corka w wieku 5 miesiecy miala wlosy za ramiona i co na to powiecie?czarne krecone dlugie wloski,nie bede juz opwiadac jakie wywolala zainteresowanie na sali porodowej:))))i jej mama obcinala jej wloski.przyznam ze pierwszy i poki co ostatni raz w zyiu widzialalam tak male dziecko z takimi wlosami.
jesli trzeba to się ścina - czasem są rzadkie i długie,a czasem rosna dopeiro popoł roczku a nawet roczku :)
To tylko decyzja rodziców ścinac czy nie - ja nieścinałam jescze bo mały nie ma długich
To tylko decyzja rodziców ścinac czy nie - ja nieścinałam jescze bo mały nie ma długich
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

jezeli dziecko ma naprawde dlugie wloski to juz inna sprawa ale sasiadki wnuczka miala króciutkie, a i tak jej ścieła na 1 cm i teraz jej stercza jak deba...no i na mnie z ryjem czemu ja tak nie robie.....niech sobie kazdy robi jak uwaza ale nie rozumiem po co wpierniczac sie z butami w czyjes zycie.....ona twierdzi ze od 30 lat sie obcina dziecku wlosy ,,bo po co takiemu malemu dziecku wloski,, i koniecznie trzeba to zorbic....
Kamiś21 napisał(a):
> jezeli dziecko ma naprawde dlugie wloski to juz inna sprawa ale
> sasiadki wnuczka miala króciutkie, a i tak jej ścieła na 1 cm i
> teraz jej stercza jak deba...no i na mnie z ryjem czemu ja tak
> nie robie.....niech sobie kazdy robi jak uwaza ale nie rozumiem
> po co wpierniczac sie z butami w czyjes zycie.....ona twierdzi
> ze od 30 lat sie obcina dziecku wlosy ,,bo po co takiemu malemu
> dziecku wloski,, i koniecznie trzeba to zorbic....
>
>
hahahaha to dopiero rozumowanie!!!!!!!!!!!!!!!
> jezeli dziecko ma naprawde dlugie wloski to juz inna sprawa ale
> sasiadki wnuczka miala króciutkie, a i tak jej ścieła na 1 cm i
> teraz jej stercza jak deba...no i na mnie z ryjem czemu ja tak
> nie robie.....niech sobie kazdy robi jak uwaza ale nie rozumiem
> po co wpierniczac sie z butami w czyjes zycie.....ona twierdzi
> ze od 30 lat sie obcina dziecku wlosy ,,bo po co takiemu malemu
> dziecku wloski,, i koniecznie trzeba to zorbic....
>
>
hahahaha to dopiero rozumowanie!!!!!!!!!!!!!!!
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com