Widok
no ja bym napewno na twoim miejscu gondoli nie kupowała tylko jakaś fajną spacerówkę z rozkładanym na płasko oparciem i dobrym ociepleniem na zimę (ochraniacz na nogi , spolidna budka) na jesień zainwestowałabym w w taki ocieplany śpiworek , no i kółka raczej z tych solidnych większych , żeby potem po sniegu łatwo jezdzić - gondola bez sensu chyba w tym wypadku tak mi się wydaje ( sama mam zimowe dziecko)
Ja bym radziła kupić gondolę. Taki maluszek potrzebuje poczucia bezpieczeństwa, które tak mi się wydaje daje gondola. Mój synek właśnie skończył 7 miesięcy i dopiero teraz przesadziłam go do spacerówki, bo w gondoli się nie mieścił. Niektóre dzieci nie lubią gondoli (patrz wątek "płacz w wózku"). Więc może kup tanią używaną gondolę, a później super spacerówkę.
Chodzi mi no to ze te wózki 3w1 to tak naprawdę najlepsza w nich jest gondola. Sama spacerówka wygląda jakoś na strasznie małą i mam wrażenie, ze dziecko z niej wypadnie :). Szukam pomysłu żeby kupić super spacerówkę z możliwością np. tak jak koleżanka napisała wyżej z wkładką a'la gondola, bo i tak będzie lato to nie musi miec ciepło, tylko wygodnie.