Widok
Chodzi mi no to ze te wózki 3w1 to tak naprawdę najlepsza w nich jest gondola. Sama spacerówka wygląda jakoś na strasznie małą i mam wrażenie, ze dziecko z niej wypadnie :). Szukam pomysłu żeby kupić super spacerówkę z możliwością np. tak jak koleżanka napisała wyżej z wkładką a'la gondola, bo i tak będzie lato to nie musi miec ciepło, tylko wygodnie.
Ja bym radziła kupić gondolę. Taki maluszek potrzebuje poczucia bezpieczeństwa, które tak mi się wydaje daje gondola. Mój synek właśnie skończył 7 miesięcy i dopiero teraz przesadziłam go do spacerówki, bo w gondoli się nie mieścił. Niektóre dzieci nie lubią gondoli (patrz wątek "płacz w wózku"). Więc może kup tanią używaną gondolę, a później super spacerówkę.
no ja bym napewno na twoim miejscu gondoli nie kupowała tylko jakaś fajną spacerówkę z rozkładanym na płasko oparciem i dobrym ociepleniem na zimę (ochraniacz na nogi , spolidna budka) na jesień zainwestowałabym w w taki ocieplany śpiworek , no i kółka raczej z tych solidnych większych , żeby potem po sniegu łatwo jezdzić - gondola bez sensu chyba w tym wypadku tak mi się wydaje ( sama mam zimowe dziecko)