Widok

Czy naprawdę?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do PORDU i baba poza tym, że mnie wkur%$^$ to nic mi nie pomogła...
Czy na pewno będzie nowy egzamin teoretyczny i nowa baza pytań?
Nie mam czasu szperać...pomóżcie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co ja wiem ma byc chyba ok 1000 pytan bedziesz mial okreslony czas na odpowiedz, nie bedziesz mogl sie cofac do pytan jedyny plus to ze bedzie tylko jedna odpowiedz prawidlowa czy cos jeszcze hmm jak przypomne sobie to napisze
no właśnie..."ma być"...ale to już przesądzone??????
potrzebuje bardzo konkretnych info, bo to o czym piszesz też gdzieś czytałam...
ale to jest projekt rozporządzenia....(?)...więc do końca chyba niewiadomo?
dlatego tak drążę, bo już nie zdałam kilka razy jazdy..i minęla mi ważność testów....chciałabym teraz podejść do testów...ale w terminie maksymalnie najbliższym zmaniom (najlepiej w przeddzień:)) , tak żeby mieć jeszcze 6 m-cy czasu na egzamin praktyczny i żeby, bo teraz nie dam rady jazd zaliczyć...po pierwsze miałam rok przerwy, po drugie dopiero co urodziłam i nie mam teraz czasu na kurs...
ale testy chciałabym zaliczyć po staremu...
"11 lutego 2012 roku obowiązywać zaczną nowe przepisy dotyczące kursów nauki jazdy. "

"Od 11 lutego 2012 wejdą następujące zmiany w egzaminach teoretycznych na prawo jazdy:"

"Nowe egzaminy na prawo jazdy już od lutego 2012, kiedy to w życie wejdzie zmiana w ustawie o kierującyh pojazdami. "

"Już od 11 lutego 2012 roku, kandydaci na kierowców w Polsce będą musieli zmierzyć się z nowym, bardziej złożonym egzaminem teoretycznym. "

http://www.zw.com.pl/artykul/10,645452_Blady-strach-przyszlych-kierowcow.html
"Od lutego zmienią się przepisy dotyczące egzaminów na prawo jazdy. W części teoretycznej kursanci dostaną więcej pytań, nie będzie można też ominąć żadnego z nich, a później do niego wrócić. Znikną natomiast testy wielokrotnego wyboru."

pewnie chodzi o Ustawę o kierujących pojazdami - która wchodzi w życie 11.02.2012 http://kodeks-drogowy.org/ustawa-o-kierujacych-pojazdami/

nie chce mi się już dokładniej szukać
dzięki Ci kobieto...ale jestem dziś wściekła bo ta durna baba w PORDzie powinna chyba wiedzieć i umieć rzeczowo gadać....a tymczasem sprawiała wrażenie kompletnie niezorientowanej i nie wiedziała o co w ogóle ja ją pytam.....

Chciałam żeby mi doradziła, coś podpowiedziała....a ta mnie tylko wurzyła
no i co? jednak z lutego się wycofują???????????? teraz to w końu od kiedy będzie nowy egzamin? czerwiec cz dopiero 2013?? ktoś coś cholera wie?:))))))
dzis w radiu mowili ze to wejdzie w 2014

Co chwilę coś się zmienia i nie ma co narzekać, tylko trzeba jakoś sobie z tym radzić. Ja sama wiem, że zanim zacznę zdawać, muszę tutaj https://prawojazdy-poznan.com.pl/jazdy-doszkalajace/ ogarnąć sprawy związane z dodatkowymi jazdami. Coś czuję, że będzie mi to konieczne.

W sumie ja to sprawdzam, czy szkoła jazdy Poznań może mnie przyjąć jakaś ze względu na Covid. Mam nadzieję, że uda mi się przede wszystkim tutaj pomyśleć o dobrym zdawaniu. A potem, kto wie, może coś uda się jeszcze poszukać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem z Trójmiasta. Co mnie obchodzi jakaś szkoła w Poznaniu...? Chcesz mi zasponsorować tam naukę czy co?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widzę, że są tu osoby zainteresowane prawem jazdy. Stąd polecałabym takie https://poznan.nowinylokalne.pl/kurs-na-prawo-jazdy-w-czasach-pandemii/ strony sprawdzić. Tu dowiecie się wszystkiego o prawku na czas. I może łatwiej, będziecie zdawać, bez stresu.

Zapisując się na kurs na pewno w szkole jazdy powiedzą dokładnie jakie przepisy są obecnie obowiązujące. Myślę, że nie ma czym się przejmować na zapas, zajęcia będą prowadzone w ten sposób aby jak najlepiej przygotować kursantów do zdania egzaminu, zarówno teoretycznego jak i praktycznego. Poszukując szkoły w Gdyni warto zapoznać się z ofertą elka school. W szkole pracują instruktorzy z doświadczeniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

dr Kiełkowski- opinie? (17 odpowiedzi)

Witajcie, dużo tu różnych opini o lekarzach, ale ciągle przewijają się te same nazwiska. Macie...

NEUROLOG dziecięcy -PILNIE!!! (65 odpowiedzi)

Cześć! Mam pytanie czy wie ktos może gdzie przyjmuje neurolog dzieciecy???Mam skierowanie ,ale na...

do góry