Widok

Czy przy zakupie sprzętu agd warto brać dodatkowe ubezpieczenie (przedłużenie gwarancji)?

Kupiłem kilka dni temu pralkę i przy okazji wziąłem poszerzoną gwarancję na 5 lat. (ubezpieczenie sprzętu przez Hestię). Oczywiście kosztowało mnie to kilka stówek. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tego typu sytuacjami?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kurcze.. kilka dni temu TB mi podesłała fajny link na ten temat. Niestety - nie odnajdę go na cito.
Generalnie: sporo pułapek. Trzeba bardzo uważnie czytać warunki ubezpieczenia. Jeśli jesteś lajkonikiem, prześlij mi skan umowy ubezpieczenia na priv.
Niby już kupiłeś i wydaje się, że musztarda po obiedzie - ale jest prawo do odstąpienia od umowy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam 30 dni na zrezygnowanie z ubezpieczenia..... Wklejam linka do warunków ubezpieczenia
http://www.euro.com.pl/si_upload/wysiwyg/raty/regulaminy/REGSP1307_A5_3.pdf
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
warto miec takie ubezpieczenie, masz je na 5 lat a nie na 2. ja mam opcje, ze jesli nawet sam rozbije ciezkim garnkiem plyte indukcyjna to dostane nowa. A 5 lat to duzo. Na pewno warto ja dokupic do ekspresow cisnieniowych. One psuja sie dosyc czesto i to juz w trakcie gwarancji 2 letniej. Jesli chodzi o pralke to jest pol na pol. Nawet jesli po 3 czy 5 latach teoretycznie pojdzie jakis uklad to za 100zl elektronik ja naprawi. Mialem juz tak 2 razy. Wiec w przypadku pralki nie ma musu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
> jesli nawet sam rozbije ciezkim garnkiem plyte indukcyjna to dostane nowa.

Uszkodzenie płyty ceramicznej z dowolnego powodu wchodzi w zakres ubezpieczenia szyb i innych przedmiotów od stłuczenia w ubezpieczeniach mieszkań, które robię swoim Klientom.
Opcja ta kosztuje ok. 15 zł/rok za każdy 1.000 zł sumy ubezpieczenia ;)
A jaki masz wariant ubezpieczenia?

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

jaki laptop kupic ? (18 odpowiedzi)

Jaki laptop kupic ? Czy z lombardu np. za 800 zl lenowo . Albo może nowy jakiś za 1300-1600 zl ?...

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

do góry